x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

The Ultimate Red Ball Challenge - Nintendo Wii

Kopen:

The Ultimate Red Ball Challenge
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
4.49
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot The Ultimate Red Ball Challenge

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Party, Platform
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5390102508241

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  The Ultimate Red Ball Challenge

Afbeeldingen

The Ultimate Red Ball Challenge: Screenshot
Daar zijn ze dan, die rode ballen...daag ze uit!
Daar zijn ze dan, die rode ballen...daag ze uit!
The Ultimate Red Ball Challenge plaatjes
Beoordelingen voor   The Ultimate Red Ball Challenge

Beoordelingen The Ultimate Red Ball Challenge

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

308
15 jaar

Leuk spel. Er zijn 4 cups maar ze zijn bijna allemaal hetzelfde, soms verandert er een onderdeel. Ik had de Ultimate Red Ball Challenge in anderhalf uur uitgespeeld en daarna nooit meer gespeeld.
The Ultimate Red Ball Challenge
Cijfer:
6,5

168
16 jaar
Grappig spel, maar verveelt snel
The Ultimate Red Ball Challenge is een grappig spelletje, het is leuk om in de multiplayer te spelen. Dit spel moet je niet te vaak spelen, omdat het vaak dezelfde spelletjes zijn en het dan snel gaat vervelen. Maar verder is het wel een leuk en grappig spel om met familie en vrienden te spelen.
Cijfer:
7,5

3035
15 jaar
Wipe-out in je huiskamer
The Ultimate Red Ball Challenge lijkt heel erg op het TV-prograama Wipe out. Het is hartstikke leuk om te doen en met zijn vieren wordt het helemaal leuk.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

4181
13 jaar
Topspel
Ik heb dit spel gevonden en eerlijk gezegd niet veel van verwacht, maar toen ik het eenmaal mocht spelen werd ik verrast. The Ultimate Red Ball Challenge ziet er mooi uit en het is soms best moeilijk. Er zit geen verhaal in, maar daar koop je een spel als deze ook niet voor. Het is vooral leuk om samen te spelen. Controls werken soepel. Topper!
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


The Ultimate Red Ball Challenge is een spannende partygame die gebaseerd is op de populaire tv-show "Total Wipeout". In dit spel neem je deel aan een reeks hilarische en uitdagende obstakelbanen. Je moet springen, rennen, glijden en balanceren om de finish te bereiken zonder in het water te vallen! De game is ontwikkeld door Smackdown Productions en biedt een breed scala aan levels die je behendigheid en timing op de proef stellen. Of je nu solo speelt of tegen vrienden, The Ultimate Red Ball Challenge biedt urenlang plezier en competitie!

Historische Context


The Ultimate Red Ball Challenge werd uitgebracht in 2010, een tijd waarin partygames enorm populair waren op de Nintendo Wii. De game haakt in op de populariteit van de "Total Wipeout" tv-show, die bekend stond om zijn humoristische en spectaculaire obstakelbanen. De game wist de aandacht te trekken van zowel fans van de show als van gamers die op zoek waren naar een leuke en uitdagende partygame.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "The Ultimate Red Ball Challenge brengt de hilariteit en uitdaging van de tv-show naar je woonkamer. Het is een Fantastische partygame die je vrienden en familie aan het lachen zal maken en je reflexen zal testen."

Iets voor jou?


Dit spel is perfect voor iedereen die houdt van partygames en competitie. Of je nu een fan bent van de "Total Wipeout" tv-show of gewoon op zoek bent naar een leuke game om met vrienden en familie te spelen, The Ultimate Red Ball Challenge zal je niet teleurstellen. Ideaal voor feestjes, familiebijeenkomsten en game-avonden!

Vergelijkbare Games


1. **Wii Sports Resort** - Een Fantastische verzameling van sportminigames die je alleen of met vrienden kunt spelen.
2. **Mario Party 9** - Een andere geweldige partygame met een verscheidenheid aan minigames en de geliefde Mario-personages.
3. **Wipeout: The Game** - Een soortgelijke game gebaseerd op de "Wipeout" tv-show, met vergelijkbare hilarische en uitdagende obstakels.

Dus, waar wacht je nog op? Zet je gamegezicht op en bereid je voor op een Fantastisch avontuur met The Ultimate Red Ball Challenge! Wowie!
The Ultimate Red Ball Challenge

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Ultimate Red Ball Challenge

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor The Ultimate Red Ball Challenge... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.