x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Family Game Night 4: The Game Show - Wii All in 1!

Kopen:

Family Game Night 4: The Game Show
Bestel vanavond, maandag in huis.
18.99
14.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Family Game Night 4: The Game Show Zonder Handleiding
Bestel vanavond, maandag in huis.
19.49
€ 14.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Boxshot Family Game Night 4: The Game Show

Afbeelding voor  Family Game Night 4 The Game Show

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Party
Uitgebracht:2011
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030930103675
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Family Game Night 4 The Game Show

Afbeeldingen

afbeeldingen voor Family Game Night 4: The Game Show
Afbeelding voor Family Game Night 4 The Game Show

Links

Beoordelingen voor   Family Game Night 4 The Game Show

Beoordelingen Family Game Night 4: The Game Show

1 beoordeling - cijfer 6,5

786
22 jaar
Kan leuk zijn voor een korte tijd
Family Game Night 4: The Game Show brengt een assortiment van populaire game-shows naar de Wii, waardoor spelers de mogelijkheid hebben om samen met familie en vrienden te genieten van bekende favorieten. Hoewel het spel zeker zijn momenten van plezier biedt, wordt het al snel duidelijk dat het enkele tekortkomingen heeft die de algehele ervaring beïnvloeden.

Een van de grootste problemen van Family Game Night 4 is de gebrekkige presentatie. Hoewel de game-shows trouw zijn aan hun televisie-tegenhangers, voelt de presentatie op de Wii soms gedateerd en inspiratieloos aan. De graphics zijn matig en de animaties missen vaak de flair en dynamiek die nodig zijn om de game-shows echt tot leven te brengen.
Lees meer...

De gameplay is ook niet zonder zijn gebreken. Terwijl de game-shows op zichzelf leuk kunnen zijn, voelt de algehele ervaring soms repetitief aan, vooral bij langere speelsessies. Bovendien kunnen de controls soms onnauwkeurig aanvoelen, wat kan leiden tot frustratie bij spelers die moeite hebben om hun acties nauwkeurig uit te voeren.

Een ander punt van zorg is de beperkte variatie in game-shows. Hoewel de selectie aanvankelijk indrukwekkend lijkt, kunnen spelers al snel merken dat de gameplay-formule bij veel van de game-shows erg op elkaar lijkt, waardoor de algehele variatie beperkt blijft.

Geluid en muziek zijn ook ondermaats. De soundtrack mist de aanstekelijkheid die nodig is om spelers te betrekken, en de stemacteerprestaties zijn soms ongeïnspireerd en weinig levendig.

Kortom, Family Game Night 4: The Game Show slaagt er niet helemaal in om aan de verwachtingen te voldoen die we hebben van een verzameling van populaire game-shows. Met zijn gebrekkige presentatie, repetitieve gameplay en beperkte variatie, is dit een titel die misschien beter geschikt is voor af en toe een kort spelletje dan voor langdurige speelsessies met familie en vrienden.
Verberg.
Cijfer:
6,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Family Game Night 4: The Game Show

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Family Game Night 4: The Game Show... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.