x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Guinness World Records: The Videogame - Nintendo Wii

Kopen:

Guinness World Records: The Videogame
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.49
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Guinness World Records: The Videogame

Afbeelding voor  Guinness World Records The Videogame

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Party
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5051605226338

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Guinness World Records The Videogame

Afbeeldingen

Watermeloenen met je hoofd kapot slaan! Doe dat maar eens in het echt!
Watermeloenen met je hoofd kapot slaan! Doe dat maar eens in het echt!
Wordt de beste in vele catagorien en deel je score online.
Wordt de beste in vele catagorien en deel je score online.
Overtref je vrienden met wéér een nieuwe highscore
Overtref je vrienden met wéér een nieuwe highscore
Je kan zelfs een kip pluimen. Raar?!?
Je kan zelfs een kip pluimen. Raar?!?
Beoordelingen voor   Guinness World Records The Videogame

Beoordelingen Guinness World Records: The Videogame

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,2

2002
11 jaar
Leuke wereld records voor jong en oud.
Guinness World Records is een leuk spel voor jong en oud.
JE kan bijna alle wereldrecords naspelen. Zoals schapen scheren en skippybal race. Allemaal krankzinnige records dus om te spelen.
Guinness World Records: The Videogame
Cijfer:
8,0

1670
15 jaar
Elke dag een recordpoging? Dat wordt saai!
Dit spel is een verzameling van minigames die uiteraard met wereldrecords te maken hebben! Je moet bijvoorbeeld een vingernagel zo lang mogelijk laten groeien, zo snel mogelijk vijftig ballonnen laten ontploffen of zoveel mogelijk dominostenen omrollen met een grote knikker! Alle minigames zijn erg origineel en de meesten zijn ook nog goed te spelen. Dit spel is leuk voor een keertje, maar wordt snel te saai als je het elke dag speelt. Er zijn namelijk maar weinig mogelijkheden in dit spel.
Guinness World Records: The Videogame
Cijfer:
6,7

1052
13 jaar
Recordje breken
In het begin erg leuk, want ik houd wel van een recordje breken.
Maar daarna.... saai....
Guinness World Records: The Videogame wordt een eentonig spel waarin je de hele tijd dezelfde minigames speelt, nee dit is geen aanrader.
Cijfer:
5,0
Lees meer beoordelingen.

15616
14 jaar
Eentonigheid overheerst de game
Nou, nou... Wat een ophef toen die dagen. Guinness World Records The Game was net uit en iedereen zei me dat ik deze MOEST hebben. Maar ik had al vaker zulke games gespeeld; In het begin wel aardig, maar begint al snel eentonig en dus saai te worden. En ik had het niet mis. Bij een vriend die ’m had gekocht (en de game dus echt helemaal top vond) heb ik het even gespeeld. Mijn gedachtegang begon vrij goed, maar daalde als iemand die van een gebouw af sprong voor een record... Ik snap dat de vriend het leuk vond, want hij had toendertijd sinds kort een Wii en was (durf ik wel te zeggen) verslaafd aan gamen. Ik liet de game helemaal aan hem over. Zelf heb ik me die avond nog vermaakt met Super Mario Galaxy, waar ik toen veel plezier mee had. Maar om dit lange stuk tekst maar kort te houden: Niet wat je noemt een aanrader. Leuk voor (héél) even, maar dan is de lol er echt van af. Voor die €10,- zijn er veel andere leukere games op MarioWii. *En als ik een tip mag geven; Mario Strikers Charged Football is maar 5 euries meer, maar 100 keer leuker!*
Guinness World Records: The Videogame
Cijfer:
5,0

135
32 jaar
Geslaagd, grappig spel voor de ganse familie
Wij vinden Guinness World Records: The Videogame een geslaagd spelletje! Ook elkaar van de 1ste plaats proberen stoten vinden we de max. Je bent er alvast uren zoet mee, en het is eens iets anders dan de gewoonlijke spellen...
Cijfer:
8,5

3035
13 jaar
Het blijft leuk!
Het is een leuk spel. Je hebt lekker veel spelletjes om te spelen en het blijft leuk om je eigen record te breken. Maar het is ook leuk om tegen je vrienden te spelen. Ik vind persoonlijk het spel waarbij je je nagels moet laten groeien het leukst.
Guinness World Records: The Videogame
Cijfer:
8,2

446
12 jaar
Een aanrader
Ik vind het een leuk spel en het is ook heel grappig! Die games zijn heel leuk maar een minpunt is dat je ze niet samen kan spelen, maar zo'n probleem is dat niet! Het spel Guinness World Records is een aanrader.
Guinness World Records: The Videogame
Cijfer:
8,8

1129
12 jaar
Lachen, Gieren, Bullen!
Al bekijk je alleen de minigames zelfs dan moet je al lachen en wacht dan maar tot je het zelf speelt. Wel jammer dat Guinness World Records steeds minder leuk wordt, na een maand ben je er klaar mee.
Guinness World Records: The Videogame
Cijfer:
7,5

10545
21 jaar
Perfect voor fans van uitdagingen en gezellige game-avonden
Guinness World Records: The Videogame is een superleuk spel! Ik vond het geweldig om verschillende uitdagingen aan te gaan en wereldrecords te breken in diverse minigames. De gameplay is toegankelijk en vol variatie, wat het voor mij spannend maakt. De graphics zijn vrolijk en kleurrijk, wat de sfeer echt ten goede komt.

Het is vooral leuk om samen met vrienden te spelen. We hebben veel gelachen en plezier gehad terwijl we tegen elkaar streden. Dit spel biedt echt veel plezier en is perfect voor iedereen die van uitdagingen houdt. Voor mij is het een echte aanrader voor een gezellige game-ervaring op de Nintendo Wii!
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een unieke en Fantastische ervaring met Guinness World Records The Videogame voor de Nintendo Wii! In deze game krijg je de kans om je eigen Guinness World Records te vestigen door middel van een reeks hilarische en uitdagende minigames. Spelers kunnen hun vaardigheden testen in verschillende categorieën zoals snelste tijd, hoogste sprong, en nog veel meer! De game biedt een kleurrijke en leuke presentatie, waardoor het ideaal is voor zowel jong als oud. Ontwikkeld door TT Fusion, zorgt deze game voor uren aan vermaak en competitie met vrienden en familie.

Historische Context


Guinness World Records The Videogame werd uitgebracht in 2008 en is gebaseerd op het beroemde Guinness World Records-boek, dat al sinds 1955 bestaat. Het spel bracht een frisse en interactieve manier om de beroemde records te beleven en te proberen te verbreken. Het was een van de eerste games die de concepten van de Guinness World Records naar de wereld van videogames bracht, waardoor het een bijzonder plekje in de harten van gamers en recordliefhebbers wereldwijd kreeg.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Guinness World Records The Videogame is a fun party game that can entertain both kids and adults with its wide variety of minigames."
Gamespot zegt: "It’s an enjoyable game for those who love to break records and compete with friends."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor gezinnen die samen willen spelen, kinderen die dol zijn op uitdagingen, en iedereen die altijd al een Guinness World Record heeft willen verbreken! De kleurrijke graphics en gemakkelijke besturing maken het toegankelijk voor spelers van alle leeftijden. Ook fans van party-games zoals Mario Party zullen deze game Fantastisch vinden!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Guinness World Records The Videogame, dan raad ik je ook aan om de volgende titels eens te proberen:

  1. Mario Party 9 - Een party-game boordevol minigames en plezier voor de hele familie!

  2. Wii Sports Resort - Test je vaardigheden in verschillende sporten en minigames op een tropisch eiland.

  3. Rayman Raving Rabbids - Een hilarische verzameling van minigames met de gekke Rabbids in de hoofdrol.


... en dat maakt mij super vrolijk! Veel plezier met het verbreken van records!
Guinness World Records: The Videogame

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Guinness World Records: The Videogame

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Guinness World Records: The Videogame... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Guinness World Records The Videogame

Links

Vaak samen gekocht: