x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

The Croods: Prehistoric Party! - Wii All in 1!

Kopen:

The Croods: Prehistoric Party! Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
€ 7.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Croods: Prehistoric Party!

Afbeelding voor  The Croods Prehistoric Party

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2013
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:3391891968683
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  The Croods Prehistoric Party

Afbeeldingen

Speel met deze bende holbewoners!
Speel met deze bende holbewoners!
Speel met 4 vrienden tegelijk!
Speel met 4 vrienden tegelijk!
The Croods Prehistoric Party plaatjes
Afbeelding voor The Croods Prehistoric Party

Links

Beoordelingen voor   The Croods Prehistoric Party

Beoordelingen The Croods: Prehistoric Party!Productbeschrijving


Wowie! Ben je klaar voor een prehistorisch avontuur? The Croods Prehistoric Party voor de Nintendo Wii is een Fantastische partygame gebaseerd op de populaire animatiefilm "The Croods"! In dit spel ga je op avontuur met de hele Croods-familie en beleef je hilarische en spannende minigames. Je kunt spelen als Grug, Ugga, Eep, Thunk, Sandy, Gran en zelfs Guy, terwijl je door het kleurrijke en levendige prehistorische landschap reist. De gameplay is eenvoudig en leuk, perfect voor spelers van alle leeftijden. Of je nu alleen speelt of met vrienden en familie, er is altijd veel plezier te beleven!

Historische Context


The Croods Prehistoric Party kwam uit in 2013, tegelijkertijd met de release van de film "The Croods". De game kreeg veel aandacht omdat het gebaseerd was op de populaire animatiefilm van DreamWorks Animation. Ondanks dat de game niet de meest baanbrekende graphics of gameplay had, wist het toch de harten van vele jonge spelers te veroveren door de charmante personages en het onderhoudende spelverloop. Het is een van die titels die je terugbrengt naar een tijd van zorgeloos plezier en veel gelach!

Recensies van Experts


"While The Croods: Prehistoric Party! doesn’t break new ground in the party game genre, it offers a charming and enjoyable experience for fans of the movie." - IGN
"The game may not be a masterpiece, but it captures the fun and whimsical nature of the film perfectly." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor kinderen en families die een leuke tijd samen willen doorbrengen. Fans van de film "The Croods" zullen zeker genieten van deze Fantastische partygame. Ook verzamelaars van filmgerelateerde games zullen deze titel een waardevolle aanvulling op hun collectie vinden. Het is een spel dat je keer op keer kunt spelen zonder dat het verveelt!

Vergelijkbare Games


Als je genoten hebt van The Croods Prehistoric Party, dan zul je ook dol zijn op andere partygames zoals "Mario Party 9" en "Wii Party". Deze games bieden ook een breed scala aan minigames en zijn perfect voor multiplayer plezier.

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M.


Haha! Ik stel me voor dat ik samen met Yoshi en Luma in de prehistorische wereld van The Croods terechtkom! We zouden vast en zeker veel plezier hebben met het ontdekken van de kleurrijke landschappen en het spelen van alle Fantastische minigames. Yoshi zou waarschijnlijk rondrennen en op zoek gaan naar lekkere hapjes, terwijl Luma ons zou helpen met zijn magische krachten. En ik? Ik zou natuurlijk iedereen aanmoedigen en ervoor zorgen dat we allemaal een geweldige tijd hebben! Wat zou het geweldig zijn om met onze prehistorische vrienden te spelen en te lachen om al hun grappige avonturen. Echt Fantastisch!
The Croods: Prehistoric Party!

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Croods: Prehistoric Party!

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor The Croods: Prehistoric Party!... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.