x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  TV Show King 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  TV Show King 2

Afbeeldingen

Boxshot TV Show King 2
Speel als je eigen Mii!
Speel als je eigen Mii!
Een gestroomlijnd zeedier? Dat is natuurlijk een wesp!
Een gestroomlijnd zeedier? Dat is natuurlijk een wesp!
En dan eindigt het natuurlijk met de prijsuitreiking voor de TV Show King!
En dan eindigt het natuurlijk met de prijsuitreiking voor de TV Show King!
Kies je soort vraag uit van sport tot wetenschap!
Kies je soort vraag uit van sport tot wetenschap!
Beoordelingen voor   TV Show King 2

Beoordelingen TV Show King 2

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0


7016
17 jaar
Een grote verbetering met de eerste TV Show King.
Dit is het spel dat je in huis moet hebben als er familie op bezoek is. Het spel is heel makkelijk te begrijpen. Je kunt met maximaal vier spelers tegelijk spelen. Bij elke ronde komt er een vraag uit wel twaalf categorieën, waarbij je met je Wii Mote jouw antwoord kunt aanklikken. Als je het antwoord goed hebt, krijg je daarvoor geld. De speler met het meeste geld wint. Een grote verbetering met de oude versie is dat je nu tegen mensen van over de hele wereld kunt spelen via Wi-Fi. Dat is niet het enige wat je met Wi-Fi kunt doen, want je kunt zelfs quizvragen downloaden en uploaden. Zo krijg je niet steeds dezelfde vragen. TV Show King 2 is zeker het beste quizspel van de Wii tot nu toe!
Cijfer:
8,5

113
14 jaar
Beste spel voor als je van quizzen en/of samenspelen houdt.
TV Show King 2 is een leuk Wii spel voor een gezellig avondje. Met je Mii moet je allemaal vragen beantwoorden met lekker veel categorieen om punten te scoren. En als variatie kun je tussendoor aan het rad draaien om je punten bijvoorbeeld te verdubbelen of te verliezen. Ook kun je zelf vragen bedenken om toe te voegen aan de quiz.
Je kunt tegen drie computers gaan, maar het leukst is om met z'n vieren te spelen. Heb je geen mensen thuis voor de quiz, dan kun je ook met wifi tegen spelers van over de hele wereld.
TV Show King 2 is een aanrader als je graag quizzen over van alles en nog wat samen doet.
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


TV Show King 2 is een Fantastische quizgame die je hersenen laat kraken en je vrienden uitdaagt voor een spannende kennisstrijd! Deze game, ontwikkeld door Gameloft, biedt een levendige en interactieve spelervaring die je thuis op de bank kunt beleven. Met duizenden vragen over diverse onderwerpen, van geschiedenis tot popcultuur, zorgt TV Show King 2 ervoor dat je altijd op het puntje van je stoel zit. De game heeft verschillende spelmodi, waaronder een snelle quiz voor een snelle uitdaging en een uitgebreide spelshow-modus voor een langere speelsessie. En de presentatie? Wowie! Het voelt echt alsof je in een televisiestudio staat!

Historische Context


TV Show King 2 is de opvolger van de originele TV Show King, dat een groot succes was op de Nintendo Wii. Toen de eerste game uitkwam, was het een van de populairste party games op de Wii, dankzij de interactieve en toegankelijke gameplay. TV Show King 2 bouwt voort op dit succes met nog meer vragen, verbeterde graphics en nieuwe spelmodi. Het is een perfecte game voor familie- en vriendenbijeenkomsten!

Recensies van Experts


"TV Show King 2 is een geweldige party game die je hersenen uitdaagt en je vrienden samenbrengt voor een avond vol plezier!" - IGN
"Met een breed scala aan vragen en een levendige presentatie is TV Show King 2 een must-have voor elke Wii-eigenaar." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor quizliefhebbers en families die graag samen spelen. Of je nu een fan bent van trivia of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om een avond door te brengen met vrienden, TV Show King 2 biedt voor ieder wat wils. Het is ook een geweldige keuze voor feestjes en sociale bijeenkomsten.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van TV Show King 2, dan zul je zeker ook plezier beleven aan andere party games zoals "Mario Party 9", "Wii Party" en "Buzz! Quiz TV". Deze games bieden ook een mix van leuke en uitdagende minigames die perfect zijn voor sociale bijeenkomsten.

Compatibiliteit


Alle Wii spellen, inclusief TV Show King 2, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus, als je een Wii U hebt, hoef je je geen zorgen te maken; je kunt deze Fantastische game zonder problemen spelen!
TV Show King 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor TV Show King 2

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor TV Show King 2... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.