x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough - WiiWare

Kopen:

Afbeeldingen voor  Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough

Afbeeldingen

Boxshot Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough
Je speelt als... euhmm dit is strong bad niet O.o
Je speelt als... euhmm dit is strong bad niet O.o
WHOA wat doet deze draak hier?!
WHOA wat doet deze draak hier?!
8-Bit is enough... helemaal mee eens
8-Bit is enough... helemaal mee eens
Je speelt als de stoere macho, Strong bad... die... die nu travestietig is.
Je speelt als de stoere macho, Strong bad... die... die nu travestietig is.
Beoordelingen voor   Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough

Beoordelingen Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is EnoughProductbeschrijving


Hallo daar, gamers! Ik ben Mr M., jouw vrolijke en enthousiaste gids voor alles wat met Nintendo Wii te maken heeft! Vandaag nemen we een kijkje naar een Fantastische game: *Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough*. Deze game is het vijfde en laatste deel van de serie *Strong Bad’s Cool Game for Attractive People*. In dit avontuur breekt de vierde muur op hilarische wijze, en komt onze held Strong Bad terecht in een retro 8-bit wereld vol met pixelachtige vijanden en puzzels. Ontwikkeld door Telltale Games, deze game combineert humor, avontuur en puzzels in een unieke mix die je zeker niet wilt missen!

Historische Context


*Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough* kwam uit in 2008 en sloot de episodische serie af met een knal. De game is gebaseerd op de populaire webserie *Homestar Runner*, en heeft door de jaren heen een cultstatus bereikt. Dit laatste deel wordt vaak geprezen voor zijn creatieve gebruik van de 8-bit esthetiek en zijn grappige verwijzingen naar klassieke videogames. Het is een must-play voor fans van de serie en retro-gaming liefhebbers. Haha, ik kan nog steeds niet stoppen met lachen om sommige van de grappen!

Recensies van Experts


IGN gaf de game een 7.5 en zei: "The final episode brings the series to a satisfying close with its clever writing and nostalgic appeal." GamesRadar voegde daaraan toe: "A hilarious and fitting end to one of the most unique adventure game series of recent years."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de *Homestar Runner* webserie en liefhebbers van retro-gaming. Als je houdt van humoristische avonturengames met een vleugje nostalgie, dan is dit de perfecte keuze voor jou! En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet lachen om de bizarre capriolen van Strong Bad?

Vergelijkbare Games


Als je genoten hebt van *Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough*, dan raad ik je ook aan om *Sam & Max Save the World* en *Monkey Island: Special Edition* te proberen. Beide zijn avonturengames vol humor en puzzels, en bieden urenlang speelplezier!

FAQ


Vraag: Is deze game geschikt voor kinderen?

Antwoord: Deze game is geschikt voor tieners en volwassenen vanwege de humor en de puzzels. Het heeft een PEGI 12 rating, dus dat is iets om in gedachten te houden. Maar maak je geen zorgen, het is allemaal Fantastisch leuk en veilig voor de oudere kinderen en volwassen spelers!

Wowie! Dat was het voor deze keer. Vergeet niet dat je bij MarioWii.nl altijd kunt rekenen op Fantastisch Tweedehands producten met geweldige service en garantie. Veel speelplezier!
Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Strong Bad Episode 5 - 8 Bit is Enough... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.