x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Sonic Unleashed - Wii All in 1!

Sonic Unleashed voelt soms aan als een trage actiegame, dat is niks voor ’s werelds snelste egel!
Professionele beoordeling: 7,1 - Lees de review!

Kopen:

Sonic Unleashed
Bestel vandaag, maandag in huis.
14.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Sonic Unleashed

Afbeelding voor  Sonic Unleashed

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5060138440678
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Sonic Unleashed

Afbeeldingen

In dit deel kan je als Sonic in zijn normale vorm en als "werehog" spelen.
In dit deel kan je als Sonic in zijn normale vorm en als "werehog" spelen.
Als Sonic is het de bedoeling zo snel mogelijk naar het eind van het level te komen.
Als Sonic is het de bedoeling zo snel mogelijk naar het eind van het level te komen.
In werehog levels moet je vaak vijanden verslaan of spullen verzamelen.
In werehog levels moet je vaak vijanden verslaan of spullen verzamelen.
Soms draait de camera en is het net alsof je een 2d game speelt.
Soms draait de camera en is het net alsof je een 2d game speelt.
Beoordelingen voor   Sonic Unleashed

Beoordelingen Sonic Unleashed

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,2

14 jaar
Sonic Unleashed is een mooi en redelijk moeilijk spel.
Sonic Unleashed is een goed spel, waarin je Sonic the Hedgehog en Sonic the Werehog kunt zijn. Overdag race je met Sonic door de continenten van de wereld zoals een woestijncontinent en de ijsvlaktes. s’Nachts verander je in een weerwolf en kan je je armen uitrekken om zo bij geheime gebieden te komen, ook kun je monsters verslaan met je klauwen. Sonic Unleashed is een mooi en redelijk moeilijk spel. Maar misschien wat minder toegankelijk voor nieuwe spelers.
Cijfer:
7,5

2379
10 jaar
Weerwolf is sloooooom
Sonic Unleashed is een leuk spel helaas als je als weerwolf speelt dan ben je meestal erg langzaam en dat is soms best wel saai. Helaas kan je niet met Tails spelen (zou wel leuk zijn een weerwolf Tails).
Gelukkig zijn er ook nog sprint level. Het zou toch wat zijn ’s werelds snelste held gaat een beetje langzaam lopen doen. Sega volgende keer wat meer snelheid in het spel!
Cijfer:
8,0

930
11 jaar
een leuk spel maar soms irritant
Sonic Unleashed is een leuk spel met veel actie in dag- en nachtlevels met een nieuwe vriend en je hulpje Chip. Je moet bij daglevels snel zijn om een hoge rank te halen daarbij kan je geheime routes nemen. Bij de nachtlevels moet je snel zijn, ringen verzamelen en Dark Gaia Forces verzamelen om een hoge rank te halen. Je moet bij allebei de levels ook items pakken voor extra’s zoals filmpjes of geheime documenten .Er zijn ook grappige en soms verdrietige tussenfilmpjes(cutscenes). Met de besturing heb ik niet veel problemen. Sonic Unleashed is een leuk en grappig spel.
Cijfer:
8,7
Lees meer beoordelingen.

25454
16 jaar
Veel te traag en langdradig
De Sonic-levels zijn leuk en met een mooi gevoel van snelheid, maar de controls bestaan voor een te groot deel uit onnodig zwaaien en schudden met de Wii-remote. De Werehoglevels hebben ditzelfde probleem, en zijn daarnaast ook nog eens saai, langzaam en eentonig. Helaas is de verhouding Sonic:Werehog ONTZETTEND uit balans, waardoor je het grootste deel van het spel bezig bent met saaie en trage gameplay, wat nooit de bedoeling van een Sonicspel kan zijn. De omgevingen van Sonic Unleashed zijn overigens wel mooi.
Cijfer:
5,0

2495
17 jaar
Leuk, maar de andere versie van dit spel is veel beter
Sonic Unleashed is zeker een van de beste spellen van Sonic. Het spel heeft fantastische levels. Vooral de levels die overdag plaatsvinden. De cutscenes zijn prachtig, zeker voor die tijd.

Wel een paar minpuntjes:
Lees meer...
- In dit spel verandert Sonic in een werehog (combinatie weerwolf en hedgehog). Dit is een raar idee en krijgt ook veel kritiek. Deze levels zijn langzaam en lang met te weinig checkpoints.
- Je moet in elk level medals verzamelen om verder te mogen. Het kost veel tijd om die te zoeken en zeker als je snel gaat in de levels overdag ren je er makkelijk langs.
- De Wii-versie heeft geen open wereld, wat de Xbox 360- en PlayStation 3-versies wel hebben.
- De Wii-versie heeft helaas een verplichte tutorial van een half uur wat de andere versies niet hebben.
- De Wii-versie gebruikt motion controls. Door de vele gevechten doet dit wel snel pijn aan je armen, maar met een classic controller of classic controller pro is dit spel al veel fijner om te spelen.

Verder is het een leuk spel. Vooral voor het verhaal en de levels overdag en de boss battles is het het al waard om te spelen. Als het kan, zou ik wel de andere versie nemen, maar de Wii-versie is zeker niet heel slecht.
Verberg.
Cijfer:
8,0

95
21 jaar
Sonic, de snelle egel, daarvoor staat hij bekend. Ook in Sonic Unleashed zul je dit snel meemaken. Echter, hij is té snel naar mijn mening, want je zult regelmatig uit de bocht vliegen. Zijn tegenhanger, de Werewolf (die overigens nieuw is), is daarentegen behoorlijk trager, maar speelt daardoor stuk fijner.
Al met al een leuke game, met gewoon wat lichte irritatiepuntjes. Doet weinig orgineels, maar ach, het is gewoon leuk.

Cijfer:
6,0


47061
20 jaar
Leuk, maar helaas niet snel genoeg
Sonic-games zijn altijd tof geweest: snelheid, snelheid en... precies: nog meer snelheid! Helaas is diezelfde snelheid de laatste paar games uit de serie nogal afwezig (eerst door het versnellen/vertragen van de tijd, daarna door uitgebreide zwaardgevechten), en dat is natuurlijk jammer.

Het begin van het spel is daarom geweldig, want we keren eindelijk terug naar de supersnelle gameplay die we van onze favoriete blauwe egel gewend zijn. Maar wanneer we voor het eerst in de werehog transformeren, merken we helaas dat de vreugde van korte duur is: de snelheid is weer volkomen verdwenen. En toegegeven: ook het werehog-gedeelte van de game mag er zijn, maar het is helaas toch niet echt wat we van Sonic-games verwachten en liefhebben.
Sonic Unleashed
Cijfer:
7,0

575
13 jaar
Fijn spel met Sonic, niet met de Werehog.
Sonic Unleashed is een erg leuk spel, met de gewone sonic! De Werehog levels vind ik best saai, dit is een leuk en goed spel! Spijtig van de Werehog levels...(Lijkt zeker niet op The Legend Of Zelda : Twilight Princess -.- )
Cijfer:
7,5

2027
14 jaar
Vechten en racen met Sonic
Sonic Unleashed is een goed spel. Als weerwolf beweeg je vaak sloom en moet je erg veel vechten en daar zou je toch niet snel aan denken bij een sonic spel. Bij sonic hoort het maar om 1 ding te gaan naar mijn mening: een heleboel snelheid.
Toch is Sonic Unleached een goed spel en heb ik me er wel mee vermaakt.
Cijfer:
7,5

8512
16 jaar
Leuk spel, maar het is een van SEGA's mindere spellen.
Sonic is beland in een nieuw avontuur genaamd: Sonic Unleashed. Egg-man heeft weer een nieuw plan opgesteld om de wereld te overheersen maar onze blauwe egel staat dat niet toe.

Je hebt net als in de voorlopende spellen gewone snelle levels die je moet zien te voltooien, maar ook slomere nacht levels als weerwolf Sonic. Sonic Unleashed was niet een van SEGA's beste spellen omdat we van Sonic een "snel" spel verwachten. Jammer genoeg is 50% sloom en minder spannend. Deze game moet je als Sonic fan wel hebben, maar als je een Sonic fan (of geen Sonic fan) bent die alleen van snel houdt zal dit spel je niet bevallen.
Cijfer:
6,9

0
12 jaar
Middelmatig. 7 waard.
Sonic Unleashed is een leuk spel, maar de nachtlevels zijn gewoon niks voor Sonic. Dag levels? Geweldig! Het is een leuk spel, maar is het echt Sonic achtig? Ja en nee dus.
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sonic Unleashed

Tips en geheimen, cheats en codes

13 tips: 9 Persoonlijke tips - 2 Geheimen - 1 Cheats en Codes - 1 Easter Egg/Glitch

Persoonlijke tip:
Snelle start
Wesley
5310
17 jaar
Als je in de Sonic levels met een boost wilt beginnen, zwaai dan vlak nadat Sonic 1 heeft gezegd met de Wiimote. Zodra je begint schiet je meteen naar voren!

Cheats en Codes:
Never Ending Unleashed mode
Hedgehog
95
Benodigd: Gamecube-controller.

Wil je de Never Ending Unleashed mode unlocken, dan ga je eerst naar het input cheat menu. Dan voer je het volgende in met je gamecube-controller:
Y,X,L,B,R,A.

Gefeliciteerd, je hebt nu de Never Ending Unleashed mode unlocked!

Geheimen:
Extra filmpje
Frank
47061
Tijdens missies is het mogelijk extra’s zoals filmpjes, illustraties en archieven vrij te spelen door ze simpelweg te vinden in de levels. Wanneer je echter alle missies hebt vrijgespeeld, krijg je nog een extra missie voor je kiezen (de laatste), waarin je ook het laatste filmpje van het spel kunt vinden. Een lastig extraatje om te halen, maar zeker de moeite waard!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Cd’s met Sonic muziek krijgen
Wim
930
In het spel kan je Cd’s vinden met liedjes van verschillende levels. Om die te vinden moet je items zoeken in een level of met mensen van verschillende gebieden praten. In de continenten kan je ook met dag en nacht wisselen op een gegeven moment, zodat je Sonic of Werehog Sonic kan zijn om verschillende reacties te krijgen. Soms moet je dat doen om die Cd’s te krijgen.

Persoonlijke tip:
Egg Dragoon snel verslaan
Wim
930
11 jaar
Bij de laatste eggman baas speel als de werehog. Je moet dan in het licht die in het midden van de robot zit aanvallen. Bij elke kans dat je hebt moet je aanvallen. Voor dat Eggman aanvalt kan je hem pakken en ook na de aanval. Je krijgt er 7 minuten voor terwijl je hem dan makkelijk kan verslaan rond de 2 minuten.

Persoonlijke tip:
Egg Beetle snel verslaan
Wim
930
11 jaar
Bij deze baas moet je eerst ringen verzamelen en opletten als hij wat zegt. Hij gaat dan blokken op je afsturen die kunnen bewegen. Daarna moet je gaan boosten als je tenminste genoeg hebt, dat zie je aan de balken. Als je meerdere balken hebt kan je hem vaker raken terwijl hij een soort van stuitert. Dan gaat wordt het scherm 2D. Hij stuurt raketten op je af die op een bepaalde volgorde komen. Je moet goed kijken naar die volgorde, want op die volgorde komen de raketten. Daarna wil hij jou een soort van knippen dan moet je op tijd springen. Daarna moet je hem aanvallen als hij zijn scharen opent. Als dit gebeurt is wordt het weer 3D en doe je wat je eerder deed. Je krijgt hiervoor 2 min en 20 sec, maar als je dit genoeg oefent kan je hem onder de 1 min 40 sec verslaan of nog sneller.

Persoonlijke tip:
sneller vallen
Wim
930
11 jaar
Als je in de lucht bent kan je de Sonic stomp doen om sneller te vallen maar dat kan niet altijd. Dat bespaart een klein beetje tijd als je een hoge rank wil halen.

Persoonlijke tip:
snelle, opgerolde Sonic
Wim
930
11 jaar
Als je een sprintpaneel ziet moet je op de knop waarmee je boost indrukken om in een blauwe bal te veranderen. Je bent dan iets sneller dan normaal en is dus handig als je snel wil zijn. Je moet het niet doen als er een bocht nadert, want dan kan je uit de bocht vliegen.

Persoonlijke tip:
Dark Guardian snel verslaan
Wim
930
11 jaar
Bij deze baas moet je goed timen. Als hij een aanval doet moet je het schild gebruiken en dan gelijk aanvallen. Bij de helft van zijn levens gaat hij teleporteren en gaat daar zichzelf herstellen en stuurt bliksem. Ontwijk de bliksem en ga naar hem toe. Probeer hem dan aan te vallen, want je weet waarschijnlijk niet wanneer hij klaar is met herstellen. Als je hem blijft aanvallen is hij vroeg of laat wel klaar met herstellen en richt je schade op. Daarna moet je gewoon weer je schild gebruiken en aanvallen. je krijgt er 5 min ervoor, maar je kan hem onder de 1 min verslaan

Persoonlijke tip:
Smash, Bwatt, Swok, Pow !!!!
Lars V.D.P.
115
9 jaar
Leer alle bewegingen vanbuiten en let goed op wanneer ze uitleg geven. Dan liggen vijanden sneller in bed met koppijn en gebroken armen.

Persoonlijke tip:
Slam, Bwatt, Swok, Pow !!!!
Lars V.D.P.
115
9 jaar
Leer alle bewegingen uit het hoofd, volg de instructies, let goed op en doe ALLE tutorials minstens 14x achter mekaar. Doe hetzelfde met Sonic the Werehog en wordt je een échte combat-meester ! Ook liggen die achterbakse vuilbakken van een vijanden sneller in bed met koppijn en gebroken armen en crashen de robots en de bazen sneller !!!!

Easter Eggs en Glitches:
Eggman heeft een dreamcast
Bramd de Groot
25454
In de openingsscene van Sonic Unleashed kun je in het kamertje van Eggman een Sega Dreamcast zien staan. Dit was de laatste console van Sega.

 

Persoonlijke tip:
aanvallen
Marnick200 0
70
10 jaar
Als je gewone Sonic bent moet je twee keer op rondje drukken om aan te vallen.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg