x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Trap Team Character - Deja Vu - All in 1!

Kopen:

Skylanders Trap Team Character - Deja Vu
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.49
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Trap Team Character - Deja Vu

Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team Character - Deja Vu

Afbeeldingen

Skylanders Trap Team Character - Deja Vu: Screenshot
Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Deja Vu

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team Character - Deja Vu

Beoordelingen Skylanders Trap Team Character - Deja Vu

1 beoordeling - cijfer 9,0

3190
17 jaar
Ze draagt een klok als hanger
Deja Vu van Trap Team is echt een blikvanger met haar kleurrijke, tijdreizende tovenares-look. Haar outfit is een mix van mystiek en stijl, met levendige kleuren die haar unieke krachten onderstrepen. Ze draagt een klok als hanger, wat haar verbinding met tijd symboliseert.

Deja Vu’s krachten zijn allemaal gericht op het manipuleren van tijd. Ze kan tijdlussen creëren waardoor ze eerdere acties kan herhalen, wat geweldig is voor het stapelen van aanvallen of het corrigeren van fouten.

In vergelijking met een andere tijdmeester zoals Time Twister Trigger Happy, gebruikt Deja Vu haar krachten subtieler. Waar Trigger Happy explosief en direct is, biedt Deja Vu tactische voordelen door tijd te manipuleren om de vijand te ontregelen. Dit maakt haar een essentiële keuze voor spelers die strategisch willen denken tijdens gevechten.
Skylanders Trap Team Character - Deja Vu
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Wat een Fantastische toevoeging aan je Skylanders collectie! Deja Vu is een magische Skylander die voor het eerst geïntroduceerd werd in Skylanders Trap Team. Met haar betoverende zandloper en tijdreisvaardigheden, is ze een meester in het manipuleren van tijd en ruimte. Haar unieke vaardigheden maken haar een geweldige aanwinst voor elk team van Skylanders. Bovendien heeft ze een geweldige backstory waarin ze een tijdreis-experiment uitvoerde dat haar de mogelijkheid gaf om de tijd te beheersen. Fantastisch, toch?

Historische Context


Deja Vu verscheen voor het eerst in 2014 als onderdeel van de Skylanders Trap Team lineup. Dit was het vierde deel in de Skylanders serie, en bracht een nieuwe dimensie aan het spel met de introductie van vallen waarmee spelers vijanden konden vangen en gebruiken. Deja Vu werd al snel een favoriet onder fans vanwege haar unieke vaardigheden en charmante ontwerp.

Recensies van Experts


IGN schreef over Skylanders Trap Team: "The introduction of the Trap mechanic adds a new layer of strategy and fun to the Skylanders experience. Characters like Deja Vu bring a unique charm and depth to the game." GameSpot voegde toe: "Deja Vu’s time-bending abilities make her one of the most interesting characters in the Trap Team roster. Her design and gameplay mechanics are top-notch."

Iets voor jou?


Skylanders Trap Team en de personages zoals Deja Vu zijn perfect voor kinderen en verzamelaars die houden van avontuurlijke games met een magisch tintje. Deja Vu’s tijdreis thema spreekt ook science fiction fans aan. En natuurlijk zijn er ook veel volwassenen die de Skylanders serie volgen en genieten van het verzamelen van deze Fantastische figuren!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard uitgave van Deja Vu, is er ook een variant genaamd "Legendary Deja Vu" die exclusief verkrijgbaar was bij bepaalde retailers. Deze variant heeft een uniek kleurenschema en verbeterde statistieken, wat het een must-have maakt voor verzamelaars!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Trap Team, dan vind je Skylanders Swap Force en Skylanders SuperChargers waarschijnlijk ook geweldig! Beide games bieden nieuwe personages en unieke gameplay-mechanieken die de Skylanders ervaring nog leuker maken.

Mr M’s avonturen


Oepsie! Stel je voor dat ik, Mr M., samen met mijn vrienden Yoshi en Luma door de tijd zou kunnen reizen net als Deja Vu! We zouden naar de prehistorie kunnen gaan om echte dinosaurussen te zien, of naar de toekomst om te kijken hoe de wereld eruitziet met vliegende auto’s. Zóóóó leuk! En natuurlijk zouden we onderweg allerlei Fantastische avonturen beleven en misschien wel de wereld redden. Wowie, wat zou dat een avontuur zijn!
Skylanders Trap Team Character - Deja Vu

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg