x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Trap Team Character - Bop - All in 1!

Kopen:

Skylanders Trap Team Minis - Bop & Terrabite
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 13.99
6 Maanden garantie
Ook voor SuperChargers
In originele verpakking
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Trap Team Character - Bop

Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team Character - Bop

Afbeeldingen

Skylanders Trap Team Character - Bop: Afbeelding met speelbare characters
Skylanders Trap Team Character - Bop: Screenshot
afbeeldingen voor Skylanders Trap Team Character - Bop
Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Bop

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team Character - Bop

Beoordelingen Skylanders Trap Team Character - Bop

1 beoordeling - cijfer 9,2

3190
17 jaar
Razendsnel!
Mini Bop van Trap Team is klein met grote ogen. Met zijn dinosauriër-achtige uiterlijk en stoere pantser is hij echt een mooie Skylander. Zijn vlijmscherpe tanden en klauwen maken hem helemaal af, ondanks zijn schattige formaat.

Hij kan razendsnel aanvallen en met zijn staart vijanden omver kegelen alsof ze bowlingpins zijn. Zijn behendigheid maakt hem bijna ongrijpbaar.
Skylanders Trap Team Character - Bop
Cijfer:
9,2

Productbeschrijving


Hallo daar, Skylanders-fans! Ik ben Mr M., de vrolijke mascotte van MarioWii.nl, en ik ben hier om je alles te vertellen over de Skylanders Trap Team Character - Bop! Wowie! Bop is een van die Fantastische kleine Skylanders die je avontuur in de Skylands nog spannender maakt. Deze stoere kleine draak is een Earth-element en staat bekend om zijn onverwoestbare wil en kracht. Met zijn krachtige aanvallen en unieke vaardigheden, zoals het maken van aardbevingen en het oproepen van stenen pilaren, is Bop een waardevolle aanvulling op je Skylanders-collectie. Laat je niet misleiden door zijn schattige uiterlijk; Bop is een echte krachtpatser in de strijd tegen het kwaad!

Historische Context


Skylanders Trap Team, uitgebracht in 2014, is de vierde game in de Skylanders-serie. Deze game introduceerde een geheel nieuw concept: het vangen van vijanden met behulp van Traptanium-kristallen. Fantastisch, toch? Dit voegde een nieuwe dimensie toe aan de gameplay en maakte het mogelijk om met gevangen vijanden te spelen. Bop is een van de vele personages die speciaal zijn ontworpen voor deze game en hij heeft sindsdien een speciale plek in de harten van fans veroverd.

Recensies van Experts


IGN zei over Skylanders Trap Team: "Trap Team introduces a new level of strategy and excitement with the ability to trap and play as villains. It’s a wonderful addition to the Skylanders universe." En Game Informer voegde toe: "The new characters and the trapping mechanic make Trap Team a must-have for any Skylanders fan."

Iets voor jou?


Skylanders Trap Team Character - Bop is perfect voor jonge gamers en verzamelaars die dol zijn op actievolle avonturen in de Skylands. Kinderen zullen genieten van het spelen met dit schattige, maar krachtige personage, terwijl verzamelaars de toevoeging van Bop aan hun collectie zullen waarderen. Ook ouders die nostalgisch zijn naar de Skylanders-games zullen blij zijn om deze kleine draak toe te voegen aan hun verzameling. Fantastisch voor iedereen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Trap Team, dan raad ik je zeker aan om ook te kijken naar andere games in de Skylanders-serie, zoals Skylanders Swap Force en Skylanders Giants. Deze games bieden net zoveel plezier en avontuur, en ze zijn allemaal snel in huis dankzij onze snelle verzending, 6 dagen per week. Wowie!
Skylanders Trap Team Character - Bop

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg