x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team Character - Chopper

Afbeeldingen

Skylanders Trap Team Character - Chopper: Afbeelding met speelbare characters
Skylanders Trap Team Character - Chopper: Screenshot
Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Chopper

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team Character - Chopper

Beoordelingen Skylanders Trap Team Character - Chopper

1 beoordeling - cijfer 9,3

3190
17 jaar
Onderschat deze kleine dude niet
Mini Chopper van Skylanders Trap Team is als een kleine dino die denkt dat hij een gigantische mech is. Supercool met die helikopterbladen en mini-raketlanceerders, hij is klaar om elk moment op te stijgen.

Zijn skills zijn echt vet. Hij kan vijanden vanuit de lucht bestoken en met zijn kleine, maar krachtige raketten, enorme schade aanrichten. Zijn snelheid maakt hem ook perfect om uit lastige situaties te ontsnappen.

Wat Mini Chopper zo speciaal maakt, is zijn moed. Ondanks zijn formaat neemt hij het op tegen de grootsten. Hij bewijst dat grootte niet alles is in Skylands. Echt een klein beestje met een groot hart.
Skylanders Trap Team Character - Chopper
Cijfer:
9,3

Productbeschrijving


Wowie! Bereid je voor op een Fantastisch avontuur met Chopper van Skylanders Trap Team! Chopper is een schattige maar dodelijke mini-Tyrannosaurus Rex uitgerust met een krachtige helikopter. Deze kleine dino heeft grote dromen en nog grotere wapens! In Skylanders Trap Team neem je de rol aan van een Portal Master die de Skylands moet verdedigen tegen de kwaadaardige Kaos. Met Chopper aan je zijde, kunnen vijanden maar beter oppassen! Zijn unieke vaardigheden en vliegende capaciteiten maken hem een waardevolle aanvulling op je team. Ga met Chopper op pad en ontdek zijn geweldige aanvallen zoals zijn krachtige raketten en zijn draaiende helikopterbladen!

Historische Context


Skylanders Trap Team werd uitgebracht in 2014 en bracht een revolutie teweeg in de Skylanders-serie door de introductie van de Traptanium Traps, waarmee spelers vijanden konden vangen en als bondgenoten konden gebruiken. Chopper is een van de nieuwe Skylanders die speciaal voor deze game is ontworpen en sindsdien een favoriet is geworden onder fans vanwege zijn unieke ontwerp en speelse karakter. Sinds de release van Trap Team zijn er nog twee vervolggames uitgebracht: SuperChargers en Imaginators.

Recensies van Experts


"Chopper is a delightful addition to the Skylanders roster. His playful design and powerful abilities make him stand out in Trap Team." - IGN
"With his helicopter blades and rocket attacks, Chopper brings a fresh and exciting combat style to the game." - GameSpot

Iets voor jou?


Skylanders Trap Team en de bijbehorende personages zoals Chopper zijn perfect voor jongere spelers die houden van actie en avontuur. Maar ook oudere fans van de serie zullen genieten van de nieuwe gameplay-mechanieken en het verzamelen van de verschillende Skylanders. Dus of je nu een jonge avonturier bent of een doorgewinterde Portal Master, Chopper zal je gegarandeerd een glimlach bezorgen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Trap Team met Chopper, dan zijn de andere Skylanders games zeker de moeite waard om te proberen, zoals Skylanders Giants, Skylanders SWAP Force, en de nieuwste in de serie, Skylanders Imaginators. Elk van deze games brengt zijn eigen unieke gameplay-mechanieken en personages mee, waardoor je avontuur nooit eindigt!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Skylanders-figuren zoals Chopper zijn platformonafhankelijk en kunnen worden gebruikt op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen. Chopper werkt in Skylanders Trap Team, SuperChargers en Imaginators. Hij kan echter niet worden gebruikt in eerdere games zoals Spyro’s Adventure, Giants, en SWAP Force omdat hij specifiek is geïntroduceerd in Trap Team. Zorg ervoor dat je Chopper in de juiste games gebruikt om het meeste plezier te beleven en al zijn geweldige vaardigheden te ontdekken!
Skylanders Trap Team Character - Chopper

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg