x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Rock Band Guitar - Nintendo Wii

Kopen:

Rock Band Beatles Guitar George Harrison Gretsch
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 84.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Alleen voor Rock Band games
Dongel
Schouderband
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Rock Band Guitar

Afbeeldingen voor  Rock Band Guitar

Afbeeldingen

Hij lijkt net echt, vind je ook niet?
Hij lijkt net echt, vind je ook niet?
De kleuren zijn erg handig wanneer je op alle knoppen zit te drukken
De kleuren zijn erg handig wanneer je op alle knoppen zit te drukken
Ook beginnende gitaristen spelen makkelijk mee.
Ook beginnende gitaristen spelen makkelijk mee.
Een goede kameraad voor elke opkomende superster.
Een goede kameraad voor elke opkomende superster.
Beoordelingen voor   Rock Band Guitar

Beoordelingen Rock Band GuitarProductbeschrijving


Fantastisch nieuws voor alle muziekliefhebbers! De **Rock Band Guitar** voor de Nintendo Wii is hier om jouw woonkamer om te toveren tot een rockpodium! Deze gitaarcontroller is speciaal ontworpen voor de Rock Band-serie, waarmee je de ultieme rockervaring kunt beleven zonder je huis te verlaten. Met zijn realistische vorm en knoppenindeling voelt de Rock Band Guitar bijna als een echte gitaar aan. Of je nu een solo speelt of samen met vrienden een band vormt, deze gitaarcontroller zorgt voor urenlang speelplezier. Wow, dat maakt mij super blij!

Historische Context


De Rock Band-serie begon in 2007 en werd al snel een fenomeen in de gamewereld. Ontwikkeld door Harmonix, bracht de game een revolutie teweeg in de muziekgame-genre door spelers samen te laten spelen als een echte band. De Rock Band Guitar is een cruciaal onderdeel van deze ervaring en heeft door de jaren heen vele huiskamers veroverd. Het is Fantastisch om te zien hoe deze game mensen samenbrengt!

Recensies van Experts


IGN schreef: "The Rock Band Guitar for the Wii is an excellent accessory that truly enhances the Rock Band experience. Its design is both functional and stylish, making it a must-have for any serious Rock Band player." (Wowie!)

Iets voor jou?


Deze gitaarcontroller is perfect voor iedereen die van muziek en games houdt! Vooral fans van rockmuziek zullen genieten van de Rock Band Guitar. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om tijd door te brengen met vrienden en familie, dit is de perfecte keuze. En weet je wat? Het is ook een Fantastische manier om je ritmegevoel en coördinatie te verbeteren!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard Rock Band Guitar zijn er ook speciale edities uitgebracht, zoals de Fender Stratocaster replica en de Beatles Rock Band Guitar. Deze unieke versies voegen een extra vleugje authenticiteit toe aan je rockervaring. Hoe cool is dat?!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de Rock Band-serie, dan zijn er nog enkele andere muziekspellen die je zeker moet proberen! Denk aan **Guitar Hero III: Legends of Rock** en **Just Dance 2020**. Beide games bieden een unieke en leuke manier om je muzikale talenten te laten zien en samen met vrienden te spelen. Fantastisch, toch?

Veelgestelde Vragen


**Vraag:** Kan ik de Rock Band Guitar gebruiken met andere muziekgames op de Wii?
**Antwoord:** Ja, de Rock Band Guitar is compatibel met verschillende muziekgames op de Wii, zoals Guitar Hero. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot alleen de Rock Band-serie en kunt genieten van een breed scala aan muzikale avonturen. Wowie!

Dus waar wacht je nog op? Pak je Rock Band Guitar en begin met rocken! Het is tijd om je innerlijke rockster naar boven te halen en de show te stelen. Fantastisch, toch?!
Rock Band Guitar

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Rock Band Guitar

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Rock Band Guitar... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg