x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Guitar Hero Guitar - Nintendo Wii

Kopen:

Guitar Hero Guitar
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
50.99
6 Maanden garantie
Schouderband en/of Klepje
Guitar Hero Guitar Amerikaanse Versie
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 42.99
6 Maanden garantie
Schouderband of klepje
Guitar Hero Guitar Warriors of Rock Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
46.49
€ 36.49korting
6 Maanden garantie
Klepje mist
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Guitar Hero Guitar

Afbeeldingen voor  Guitar Hero Guitar

Afbeeldingen

Zelfs in South Park is de Guitar Hero Guitar een populaire accesoire!
Zelfs in South Park is de Guitar Hero Guitar een populaire accesoire!
Dat is pas een klassieke battle: "Rastaman" vs. "Meterhead"...
Dat is pas een klassieke battle: "Rastaman" vs. "Meterhead"...
De gitaar is in vele vormen verkrijgbaar zoals ’The Axe’ van Gene Simmons!
De gitaar is in vele vormen verkrijgbaar zoals ’The Axe’ van Gene Simmons!
Hoe sneller je de gitaar kan bespelen, hoe meer punten je kan halen!
Hoe sneller je de gitaar kan bespelen, hoe meer punten je kan halen!
Beoordelingen voor   Guitar Hero Guitar

Beoordelingen Guitar Hero Guitar

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

1519
13 jaar
Mooie fijne en meest gebruiksvriendelijke gitaar die er is!
Ik vind dit de meest fijne en meest gebruiksvriendelijke gitaar van Guitar Hero. Hij speelt echt alsof hij het zelf doet, niet letterlijk bedoeld. Hij speelt niet alleen fijn maar ook nog eens fijner doordat de knoppen anders zijn verdeeld. Ik heb de gitaar van deel 6 ook al maar deze gitaar steekt er boven uit met zijn geluid. Alleen de prijs is wel een heel beetje prijzig. Maar als je een echte Guitar Hero fan bent dan koop je deze gitaar en jam je er op los.
Guitar Hero Guitar
Cijfer:
10

1519
13 jaar
Een te gekke gitaar met touch strip.
Het is een heel goede gitaar!
De Guitar Hero Guitar is net zo fijn als de gitaar van deel 6, bij deze gitaar zit net als de gitaar van deel 6 een touch strip. Dit is een strip die je kan gebruiken bij open noten en dan hoef je ook nog niet aan te slaan. Echt te gek. En hij is ook nog mooi!
Cijfer:
9,0

935
24 jaar
Lekker spelen
Deze Guitar Hero Gitaar speelt superlekker. Ik was de witte gitaar gewend, en ik kreeg deze gitaar bij een ander spel. Hij ligt lekker in je hand, en de touchstrip is ook leuk.
Eigenlijk geen minpunten, gewoon lekker gitaar spelen!
Guitar Hero Guitar
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

3035
13 jaar
Leuk om te gebruiken!
Heel leuk om te gebruiken! Leuk om op te spelen bij Guitar Hero. Je hoeft gelukkig niet bij elke nieuwe Guitar Hero een nieuwe gitaar kopen.
Guitar Hero Guitar
Cijfer:
9,2

832
18 jaar
Grappig
Grappig is het wel om met gitaar op de wii te spelen. Alleen is het iets minder realistisch dan met een echte gitaar spelen.
Guitar Hero Guitar
Cijfer:
8,0

3055
15 jaar
Redelijk
Het is wel leuk en het verandert de gameplay van de Wii, maar toch is het jammer dat er zelf geen geluid uit de gitaar komt en dat de prijs iets te hoog ligt.
Guitar Hero Guitar
Cijfer:
7,0

55
16 jaar
Heel goed
In het begin vrij moeilijk te bespelen maar al snel gaat het steeds beter. Lijkt net op een echte gitaar. Opzoek naar goede een wii gitaar? Dit is een echte aanrader!
Guitar Hero Guitar
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Hier is Mr M. met een Fantastische update over de Guitar Hero Guitar voor de Nintendo Wii! ? Deze gitaarcontroller is speciaal ontworpen voor de Guitar Hero-gameserie en biedt een meeslepende ervaring voor alle rocksterren in spe. Met zijn realistische gevoel en responsieve knoppen, kun je je favoriete nummers spelen alsof je zelf op het podium staat! De gitaar is draadloos, wat betekent dat je vrij kunt bewegen terwijl je de sterren van de hemel speelt. Bovendien is hij compatibel met verschillende Guitar Hero-titels op de Wii, zodat je volop kunt genieten van diverse muziekgenres en uitdagingen.

Historische Context


Guitar Hero debuteerde in 2005 en werd al snel een cultureel fenomeen. Het bracht een revolutie teweeg in de muziek- en game-industrie door spelers de kans te geven hun favoriete rocknummers te spelen met een speciaal ontworpen gitaarcontroller. De populariteit van de serie leidde tot meerdere vervolgdelen en spin-offs, waarmee het een blijvende impact op de gamingwereld heeft gehad. De Guitar Hero Guitar voor de Wii werd geïntroduceerd als onderdeel van deze trend en bood Wii-gebruikers de kans om deel te nemen aan dit muzikale avontuur.

Recensies van Experts


IGN noemde de Guitar Hero Guitar voor de Wii "a must-have for any music game enthusiast," en prees de nauwkeurigheid en het realistische gevoel van de controller. GameSpot voegde eraan toe dat "the wireless functionality adds a new level of freedom, making the gameplay experience even more immersive."

Iets voor jou?


Deze gitaarcontroller is perfect voor muziekliefhebbers en aspirant-rocksterren van alle leeftijden. Of je nu een doorgewinterde Guitar Hero-fan bent of een nieuwkomer die zijn eerste stappen in de wereld van muziekgames zet, deze gitaar is een Fantastische aanvulling op jouw Wii-collectie. Ook muziekliefhebbers die graag samen met vrienden en familie willen spelen, zullen veel plezier beleven aan deze game!

Vergelijkbare Uitgaves


Er zijn verschillende edities van de Guitar Hero Guitar beschikbaar, waaronder speciale bundels zoals de Guitar Hero World Tour- en Guitar Hero III: Legends of Rock-bundels. Deze bundels bevatten vaak extra accessoires en soms zelfs meerdere gitaren voor ultieme multiplayer-ervaringen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de Guitar Hero Guitar voor de Wii, dan heb ik hier drie Fantastische aanbevelingen voor je:
1. **Rock Band 2** - Een geweldige muziekgame die je de mogelijkheid geeft om naast gitaar ook drums en zang te spelen.
2. **DJ Hero** - Voor degenen die van een andere muzikale uitdaging houden, biedt DJ Hero een unieke draai aan het muziekgame-genre.
3. **Just Dance 2020** - Als je van muziek en beweging houdt, dan is Just Dance 2020 een perfecte keuze om je ritmegevoel te testen!

Wowie! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik over de Guitar Hero Guitar voor de Wii. Rock on! ??
Guitar Hero Guitar

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Guitar Hero Guitar

Beschrijvingen

1 beschrijving

Rianna
3610
Compatibility
De Guitar Hero gitaren zijn gemaakt voor de Guitar Hero spellenreeks. Toch zijn de gitaren ook compatible met Rock Band 2 en nieuwere games uit de rockband serie!

Dusch, deze Guitaren werken bij alle Wii games van Guitar Hero, Band Hero en Rockband behalve bij Rock Band 1!

Kalibreren
Kalibreren, wat een moeilijk woord! Soms zegt het spel dat je het helemaal verkeerd doet en daardoor verlies je steeds! Niet getreurd, dit betekent misschien dat je gitaar niet helemaal synchroon loopt met je Wii en dat je hem moet kalibreren.

Kalibreren doe je zo:
1. Selecteer Quickplay --> Single in het menu
2. Kies een (makkelijk) spel en probeer het ritme mee te spelen
3. Klik op het plusje op je gitaar om in het keuzemenu te komen
4. Kies Options --> Calibrate lag
5. Verhoog de audio delay met 20 ms
6. Klik op de rode knop om weer verder te spelen, kijk of je nu wel goed met het ritme kunt meespelen. Lukt het nog steeds niet, dan kun je de audio delay nog meer veranderen of ook de video delay veranderen.

Vindt je Wii na het kalibreren nog steeds dat je steeds mis slaat? Dan ligt het misschien meer aan je ritmegevoel en is het tijd voor Mario Kart Wii of uhm... Super Mario Galaxy?
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg