x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Neopets Puzzle Adventure - Wii All in 1!

Kopen:

Neopets Puzzle Adventure
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.99
2.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Neopets Puzzle Adventure

Afbeelding voor  Neopets Puzzle Adventure

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5055060951514
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Neopets Puzzle Adventure

Afbeeldingen

Neopets zijn er in alle soorten en maten: welke is jouw favoriet?
Neopets zijn er in alle soorten en maten: welke is jouw favoriet?
De game lijkt een combinatie tussen <a href = https://www.mario64.nl/nintendo64thenewtetris.htm target = _blank>Tetris</a> en Jewel Quest
De game lijkt een combinatie tussen Tetris en Jewel Quest
De spelfiguren in deze game zien er kleurrijk en vrolijk uit!
De spelfiguren in deze game zien er kleurrijk en vrolijk uit!
Goed gedaan hoor!
Goed gedaan hoor!
Afbeelding voor Neopets Puzzle Adventure

Links

Beoordelingen voor   Neopets Puzzle Adventure

Beoordelingen Neopets Puzzle Adventure

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,4

3055
15 jaar
Liever niet
Koop dit spel niet! je kan het ook gratis op internet spelen. En het spel is niet leuk, omdat je bijna verplicht wordt om het iedere dag te spelen want dan krijg je muntjes en anders is er niks aan. Maar het is wel leuk om een keertje te spelen als je je verveelt.
Neopets Puzzle Adventure
Cijfer:
5,9

4194
13 jaar
Beter niet kopen
Dit spel is niet zo leuk als het gewone Neopets spel en je moet ook nog zo wat dagelijks inloggen. Het is leuker om het gewoon online op de Neopets site te spelen, want het is wel een heel leuk spel!
Neopets Puzzle Adventure
Cijfer:
5,3

1211
12 jaar
Niet doen!
Dit spel is alleen leuk als je je verveelt. De multiplayer is wel leuk en de puzzels zijn wat simpel (in het begin). Je kunt Neopets beter op de PC spelen want dan is het gratis. Neopets Puzzle Adventure voor de Wii is geldverspilling!
Cijfer:
5,4
Lees meer beoordelingen.

4181
13 jaar
Besturing valt tegen
Ik vind dit spel een beetje raar. Het is bijna hetzelfde spel als wat je ook gewoon gratis op de Neopets website kan spelen. En de besturing is op de Wii alleen maar moeilijker. Voor de rest is Neopets Puzzle Adventure wel een leuk spelletje, maar een beetje zonde van je geld.
Cijfer:
5,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Welkom in de magische wereld van Neopets Puzzle Adventure! Dit Fantastische spel combineert het beste van twee werelden: de betoverende wereld van Neopets en uitdagende puzzelavonturen. In deze game ga je op een episch avontuur door de wereld van Neopia, terwijl je verschillende puzzels oplost om verder te komen in het verhaal. Het spel is ontwikkeld door Infinite Interactive en uitgegeven door Capcom, wat betekent dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Je kunt kiezen uit verschillende Neopets om je reis te beginnen, elk met hun eigen unieke vaardigheden. De gameplay-mechanieken zijn gebaseerd op het populaire bordspel Reversi, maar met een magische twist! Je verzamelt Petpets, gebruikt speciale krachten en ontdekt verborgen schatten. Hoe cool is dat?!

Historische Context


Neopets Puzzle Adventure kwam voor het eerst uit in 2008 en bracht de geliefde Neopets-franchise naar de Nintendo Wii. De game was een unieke mengeling van strategie en puzzelen, wat het een verfrissende toevoeging maakte aan de Neopets-wereld. Het spel werd goed ontvangen door fans van de franchise en puzzelliefhebbers. Door de jaren heen is het een geliefde titel gebleven onder verzamelaars van Wii-games.

Recensies van Experts


IGN zei over Neopets Puzzle Adventure: "A surprisingly deep and engaging puzzle game that will keep you hooked for hours." GameSpot voegde daaraan toe: "A delightful blend of strategy and charm that will appeal to both puzzle enthusiasts and Neopets fans."

Iets voor jou?


Neopets Puzzle Adventure is perfect voor zowel jonge spelers als volwassenen die van strategische puzzelgames houden. Fans van de Neopets-franchise zullen genieten van de herkenbare karakters en de rijke wereld van Neopia. Maar ook nieuwe spelers die van uitdagende puzzels en strategische gameplay houden, zullen dit een Fantastische toevoeging aan hun collectie vinden!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Neopets Puzzle Adventure, raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar "Professor Layton and the Curious Village" voor de Nintendo DS. Een ander Fantastisch puzzelavontuur is "Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem!" voor de Nintendo DS. Beide games bieden een uitdagende en leuke ervaring die je urenlang zal vermaken.

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd kunt rekenen op mooie complete producten, een ruim aanbod, goede service, 6 maanden garantie, en lage prijzen. Bovendien is het kopen van tweedehands games ook nog eens goed voor het milieu! Alle games die wij verkopen zijn bedoeld voor de Nederlandse/Europese markt, dus geen zorgen over compatibiliteit. En zoals altijd, jouw tevredenheid maakt mij super blij!
Neopets Puzzle Adventure

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Neopets Puzzle Adventure

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Neopets Puzzle Adventure... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.