x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Jelly Belly: Ballistic Beans - Wii All in 1!

Kopen:

Jelly Belly: Ballistic Beans
Bestel vandaag, maandag in huis.
7.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Jelly Belly: Ballistic Beans

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060034556862

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Jelly Belly Ballistic Beans

Afbeeldingen

Mr. Megabean komt even kijken of alles daarbinnen wel goed gaat
Mr. Megabean komt even kijken of alles daarbinnen wel goed gaat
Jelly Belly Ballistic Beans: Screenshot
afbeeldingen voor Jelly Belly: Ballistic Beans
En toch krijg ik het idee van een soort flipperkast voor gevorderden...
En toch krijg ik het idee van een soort flipperkast voor gevorderden...
Afbeelding voor Jelly Belly Ballistic Beans

Links

Beoordelingen voor   Jelly Belly Ballistic Beans

Beoordelingen Jelly Belly: Ballistic BeansProductbeschrijving


Jelly Belly Ballistic Beans is een kleurrijke en levendige puzzelgame die je smaakpapillen en je brein op de proef stelt! In deze game, ontwikkeld door Zoo Games, ga je op avontuur in een wereld vol Jelly Belly snoepjes. Je doel is om de juiste combinaties van bonen te maken en zo punten te scoren. De game biedt verschillende modi, waaronder een uitdagende puzzelmodus en een snelle arcade-modus. Je kunt zelfs power-ups verzamelen om je te helpen bij het oplossen van de meer complexe puzzels. De kleurrijke graphics en vrolijke muziek maken het een plezierige ervaring voor spelers van alle leeftijden!

Historische Context


Jelly Belly Ballistic Beans kwam uit in 2009, een tijd waarin casual games enorm populair waren. De game sprong eruit door zijn unieke thema en het gebruik van de bekende Jelly Belly snoepjes. Ondanks dat het geen gigantische hit was, heeft het een speciale plek in de harten van puzzelliefhebbers en casual gamers. Het spel werd uitgebracht op meerdere platforms, waaronder de Nintendo Wii, en paste perfect in de trend van toegankelijke en familie-vriendelijke games van die tijd.

Recensies van Experts


IGN zei over Jelly Belly Ballistic Beans: "It’s a sweet treat for puzzle game enthusiasts, offering a sugary twist on the classic match-three formula." Metacritic gaf de game een score van 65, wat aangeeft dat het een degelijke, zij het niet spectaculaire, toevoeging is aan de puzzelgame-catalogus.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van kleurrijke puzzelspellen houdt! Of je nu een fan bent van de Jelly Belly snoepjes of gewoon op zoek bent naar een leuke, casual game om te spelen, Jelly Belly Ballistic Beans biedt uren speelplezier. Het is ook een Fantastische keuze voor families die samen willen spelen, dankzij de eenvoudige besturing en vrolijke presentatie.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Jelly Belly Ballistic Beans, dan raad ik je ook aan om games zoals "Bejeweled Twist" en "Puzzle Quest: Challenge of the Warlords" te proberen. Deze games bieden vergelijkbare match-three puzzelmechanieken en zijn net zo verslavend en leuk!

Het Leven van Mr M


Wowie! Als ik in de wereld van Jelly Belly Ballistic Beans zou zijn, zou ik samen met Yoshi en Luma de meest kleurrijke en smakelijke avonturen beleven! We zouden door velden van Jelly Belly snoepjes rennen, terwijl we proberen de beste combinaties te maken om hoge scores te behalen. Yoshi zou natuurlijk proberen de snoepjes op te eten, hihi! En Luma zou ons helpen met zijn magische krachten om de moeilijkere puzzels op te lossen. Het zou echt Fantastisch zijn om samen te spelen en te genieten van deze zoete wereld!
Jelly Belly: Ballistic Beans

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Jelly Belly: Ballistic Beans

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Jelly Belly: Ballistic Beans... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.