x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Monopoly Streets - Wii All in 1!

Kopen:

Monopoly Streets
Bestel vandaag, maandag in huis.
6.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 24.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Monopoly Streets

Afbeelding voor  Monopoly Streets

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie, Puzzel
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030946092147

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Monopoly Streets

Afbeeldingen

Kies één van de personages en begin met het vergaren van je fortuin!
Kies één van de personages en begin met het vergaren van je fortuin!
Dit is de straat waardoor je loopt. Best wel mooi hè!
Dit is de straat waardoor je loopt. Best wel mooi hè!
Welkom in <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Monopoly>Monopoly</a> City, waar je zonder proces naar de gevangenis kan worden gestuurd!
Welkom in Monopoly City, waar je zonder proces naar de gevangenis kan worden gestuurd!
Je kunt ook als je eigen Mii spelen!
Je kunt ook als je eigen Mii spelen!
Afbeelding voor Monopoly Streets

Links

Beoordelingen voor   Monopoly Streets

Beoordelingen Monopoly Streets

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,8

100
Een gezellig spel voor families, maar verder...

Monopoly is een zeer bekend spel onder de mensen. Door dit bordspel te digitaliseren, weten bedrijven veel geld op te halen voor spellen zonder daadwerkelijk toegevoegde waarde. U bent gewaarschuwd, want Monopoly Streets is geen uitzondering.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
5,8

4683
26 jaar
Zeer leuk (als je met meer dan 2 personen bent)
Monopoly Streets is zo een spelletje dat je speelt wanneer een aantal vrienden langs komen. Geen gedoe meer om die oude speldoos ergens bovenaan in een kast op de zolder te zoeken maar gewoon lekker het schijfje in de Wii steken en klaar. Het spel heeft ook niet constant je aandacht nodig, waardoor je gemakkelijk tussen je beurten door met je vrienden kan praten.
Cijfer:
7,4

75
22 jaar
Leuk om alleen te spelen, maar vooral ook met vrienden en familie
Ik vind Monopoly Streets een heerlijk spel, erg verslavend en zo leuk omdat je verschillende spel-vormen kan kiezen. Zo kan je ook een verkorte versie kiezen voor als je geen zin hebt in een lange zit.
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

133
12 jaar
Ik vind het wel een leuk spel, maar ook verslavend! :D
Ik vind het wel een heel erg leuk spel! Je wordt er jammer genoeg wel verslaafd aan en wil geen ander spel meer doen. Het is gezellig om met z’n allen te doen. Maar je bent gewaarschuwd! Sommige potjes Monopoly Streets duren wel 4 uur!!!!
Cijfer:
7,3

3535
16 jaar
Grappig, maar daar is ook alles mee gezegd.
Monopoly Streets is wel een leuk spel, maar heeft niet zo veel toe te voegen. Voor mij duurt de game te lang. Lopen, kopen, veilen enzovoort. Je kan beter het bordspel kopen. Die is namelijk veel leuker. Ik had eigenlijk dit spel om de reden: lekker veel geld verdienen en huizen kopen. Maar om die reden kan je beter simcity voor de wii kopen. Daar kan je haast alles bouwen en heb je veel meer mogelijkheden.
Cijfer:
5,8

1011
21 jaar
Saai..
Helaas slaat Monopoly Streets voord de Wii de plank volledig mis. Als je het spel alleen wilt spelen, heb je het na een paar minuten al gezien. Het duurt lang, ziet er slecht uit en is onrealistisch. Als je het met meerdere mensen speelt, heb je niet zo’n last van de computer, maar alleen van de wisselende camera. Dan is het spel ook leuker om te spelen, maar ook dan heb je het na 1-2 rondjes wel gezien. Het is handig dat je niet eerst het spel hoeft uit te stallen, maar toch gaat mijn voorkeur enorm uit naar het originele bordspel.
Cijfer:
5,0

3035
15 jaar
Gaat wel
Dit is gewone Monopoly alleen kan je zelf een paar regels instellen.
En als je op een straat komt kan je kiezen om: de straat te kopen, te veilen, of er niks mee te doen.
Deze Monopoly is wel een stuk minder leuk dan de echte thuis Monopoly...
Monopoly Streets
Cijfer:
6,9

488
10 jaar
Heel uitgebreid
Monopoly Streets is een spel waarbij je heel veel borden, personges en spellen kunt doen.
Bijvoorbeeld het kaasbord daarbij staan heel veel soorten kaas op.
Het spel is best leuk en ik heb er best lang achter gezeten.
Cijfer:
8,5

4455
11 jaar
Super leuk met vrienden naast je!
Ik vond Monopoly altijd al leuk, maar dat het nu op de Wii is gekomen is super! Ik vind het leuk om met me vrienden te spelen doordat het super grappig is spullen te kopen, een naardeel is dat je niet online kan multiplayeren!
Monopoly Streets
Cijfer:
8,0

275
26 jaar
Als je monopoly wilt spelen op de Wii, kun je beter de gewone Monopoly kopen...
Ik vind het een leuk spel om te spelen, maar daar is ook alles mee gezegd. Het verveelt best snel. De teksten van de tegenspelers duren te lang, en het spel is onoverzichtelijk als je niet op een gewoon bord speelt.
Monopoly Streets
Cijfer:
5,0

350
11 jaar
goed spel dat soms wel een beetje saai wordt
De personages in Monopoly Streets zijn erg irritant. Je kan ook met je mii-personage spelen, dan hoor je niet dat irritante gegil. Je kan door een goed spel te spelen muntjes verdienen en die verzilveren in de shop voor nieuwe personages en borden. Als je alles al hebt hou je veel geld over. Je kan spellen wel opslaan.
Cijfer:
7,5

10545
21 jaar
Vrolijke 3D-ervaring van klassiek Monopoly
Monopoly Streets is een vrolijke bordspelvariant waarin je op een 3D-bord speelt en klassiek Monopoly op een nieuwe manier ervaart. Ik vind het leuk dat je vastgoed kunt kopen, huizen kunt bouwen en strategisch kunt handelen met andere spelers. De kleurrijke graphics en animaties maken het spel levendig en grappig om te spelen.

Speel met vrienden of familie en geniet van de competitieve sfeer terwijl je probeert de rijkste speler te worden! Voor mij is het vooral de interactie met andere spelers die het spel zo leuk maakt. De verschillende animaties en 3D-elementen zorgen ervoor dat Monopoly Streets een frisse en moderne draai geeft aan een klassiek bordspel.
Cijfer:
7,3
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Monopoly Streets voor de Nintendo Wii is echt een Fantastische ervaring! Deze game neemt het klassieke bordspel Monopoly en brengt het tot leven in een dynamische en interactieve 3D-wereld. Je kunt spelen met de bekende Monopoly-bordstukken zoals de hoed, de schoen en de auto, maar nu zie je ze rondlopen en rijden in een bruisende stad! Je kunt kiezen uit verschillende speelborden en zelfs je eigen regels instellen om het spel aan te passen aan je eigen speelstijl. Met de mogelijkheid om tegen vrienden of de computer te spelen, biedt Monopoly Streets eindeloos veel plezier voor iedereen.

Historische Context


Monopoly is een van de meest iconische bordspellen aller tijden en is voor het eerst uitgebracht in 1935. Sindsdien zijn er talloze edities en varianten van het spel verschenen. Monopoly Streets werd uitgebracht in 2010 en bracht een frisse en moderne draai aan het klassieke spel door het in een levendige 3D-omgeving te plaatsen. Deze versie werd goed ontvangen vanwege zijn innovatieve benadering en de mogelijkheid om zowel lokaal als online te spelen.

Recensies van Experts


IGN zei over Monopoly Streets: "It?s a refreshing take on the classic board game, bringing a new level of excitement and interaction." GameSpot gaf de game een 7.5 en noemde het "a delightful update to a timeless classic."

Iets voor jou?


Monopoly Streets is perfect voor families en vrienden die van bordspellen houden en op zoek zijn naar een interactieve en visueel aantrekkelijke versie van het klassieke spel. Ook fans van het originele Monopoly-bordspel zullen genieten van de nieuwe dimensie die deze game toevoegt. Het is ook een geweldige keuze voor mensen die graag strategische en competitieve games spelen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Monopoly Streets, dan vind je Mario Party 9 en Wii Party waarschijnlijk ook Fantastisch! Deze games bieden een vergelijkbare mix van plezier, strategie en multiplayer-actie, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Mr M’s Avonturen


Hey daar, ik ben Mr M! Monopoly Streets is zo leuk dat ik vaak droom dat ik zelf in de game rondloop. Stel je voor, ik als een vrolijk muntje dat door de straten rolt, huizen en hotels koopt, en misschien zelfs een ritje maakt in de iconische Monopoly-auto. En weet je wat nog leuker zou zijn? Als mijn beste vrienden Yoshi en Luma me zouden vergezellen! Yoshi zou vast en zeker de groene huizen geweldig vinden, en Luma zou schitteren als een ster in deze levendige stad. Samen zouden we de hele stad overnemen en er een Fantastisch avontuur van maken!
Monopoly Streets

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Monopoly Streets

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Monopoly Streets... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Monopoly Streets

Links

Vaak samen gekocht: