x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Wii Fit - Wii All in 1!

Kopen:

Wii Fit & Wii Balance Board in Doos
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 20.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
In originele verpakking
Wii Fit & Wii Balance Board
Bestel vanavond, maandag in huis.
17.49
€ 13.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wii Fit
Wii Fit & Wii Balance Board Zonder Handleiding
Bestel vanavond, maandag in huis.
15.49
€ 12.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wii Fit
Wii Fit & Wii Balance Board Lelijk Eendje
Bestel vanavond, maandag in huis.
14.49
€ 7.49korting
6 Maanden garantie
Verkleurd
Handleiding
Wii Fit
Bestel vanavond, maandag in huis.
13.99
€ 7.99korting
6 Maanden garantie
Licht beschadigd
Voor Wii en Wii U
Origineel Nintendo product
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Wii Fit

Afbeelding voor  Wii Fit

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Simulatie, Ritme
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Balance Board:Yeah!
EAN:0045496365462
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Wii Fit

Afbeeldingen

Wii Fit is Yoga, balans spelletjes, krachttraining en fitness.
Wii Fit is Yoga, balans spelletjes, krachttraining en fitness.
Er zijn verschillende oefeningen beschikbaar waaronder hoelahoopen.
Er zijn verschillende oefeningen beschikbaar waaronder hoelahoopen.
In een grafiekje kun je het gewicht en BMI van al je familieleden volgen.
In een grafiekje kun je het gewicht en BMI van al je familieleden volgen.
Je fitness trainer vertelt je wat je moet doen (je kunt ook een man kiezen).
Je fitness trainer vertelt je wat je moet doen (je kunt ook een man kiezen).
Beoordelingen voor   Wii Fit

Beoordelingen Wii Fit

16 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

177
28 jaar
Ik ben geen echte gamer, geef mij maar bordspellen. Maar voor sommige games maak ik een uitzondering en Wii Fit is daar 1 van!
De spellen en oefeningen zijn geinig om te doen, telkens weer een uitdaging om scores te verbeteren. Er zit ook een weegfunctie in het Balance Board zodat je elke dag je kunt wegen. Dit geeft de computer dan weer in een grafiekje.
Geinig detail is dat je de Mii’s van je familieleden in de spellen en oefeningen tegen kunt komen. Zo kan het dus zijn dat je 1-jarige dochter (waar je voor de grap ook een Mii van hebt gemaakt) de scheidsrechter is bij het voetbalspel...
Cijfer:
9,0

6342
28 jaar
Waar wil jij aan werken? Aan je balans, uithoudingsvermogen, gewicht of spierontwikkeling? De titel van dit spel is goed gekozen: Wii Fit maakt je echt fit. Het moedigt je aan om regelmatig te trainen, helemaal als de rest van de familie ook mee doet zodat je scores kunt vergelijken.
Het meest bijzondere is dat je je bewust gaat worden van je balans. Bij spelletjes zoals snowboarden gaat het om je zwaarte punt ten opzichte van de Wii-Board (dat plankje). Voor mij was dit een geheel nieuwe ervaring. Leuk, Fantastisch en Super!
Cijfer:
9,3

1039
14 jaar
De ’speciale’ besturing met het Balance Board zorgt voor een gave gameplay, die ook nog versterkt wordt door de geinige minigames!
Ook zitten er veel yoga games bij die voor je ouders ook wel handig en leuk zijn. En je kunt ook een heel schema opbouwen als je wat aan je gewicht wilt veranderen. Een prima spel, voor fun maar ook voor yoga!
Wii Fit
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

3024
13 jaar
Wii Fit is eigenlijk geen echt spel, hoewel, voor een deel niet. Het grootste deel van het spel bestaat uit oefeningen, spiertraining, Yoga, en hardlopen zijn van de partij. Maar er zitten ook een aantal minigames bij die met het BalanceBoard te spelen zijn. Waarvan de meesten je overigens nog wel in iets trainen. Zo is er een hoolahoop spelletje, waarmee je je spieren rekt, een touwloop minigame, waarmee je je evenwicht traint en nog een paar. Dit spel heeft mijn moeder gekocht, maar zelf speel ik ook de minigames :D
Het BalanceBoard werkt goed, en ik heb nog nooit gehad dat het iets verkeerd registreerde.
Cijfer:
8,0


16053
15 jaar
Wii Fit is een geweldige "game". Als je niks aan je conditie wilt doen, te lui bent om uit je zetel te komen of als je gewoon geen zin heb in iets geweldigs, dan is dit echt niks voor jou.
Bij de yoga-oefeningen en de muscles work-outs word je "getraind" door een geweldige trainer die exact weet hoe hij je moet adviseren en aanmoedigen ("Don’t hold your breath, it will raise your bloodpressure!"). De balansgames zijn erg leuk om te doen. De leukste ervan vind ik snowboarden, maar ze zijn allemaal erg verslavend. Met de aerobicgames kun je op een leuke manier vet verbranden. Ik vind het wel jammer dat het bij dit onderdeel niet zo uitgebreid is als bij de andere onderdelen. Hiervan vind ik rythm boxing het leukst.
Ook al heeft het geen mulitplayer en is het geen geweldig avontuur... Ik probeer Wii Fit elke dag te gebruiken.
Cijfer:
9,2

2629
16 jaar
Hoe ideaal zou het zijn om te gamen en tegelijk een strak lijf te krijgen, in plaats van dik worden omdat je steeds stil zit? Wii Fit probeert het te realiseren, en zo slecht lukt dat nog niet eens! Het is een leuk variërend spel door de leuke oefeningen. Vooral de minigames als skiën, boxen en touwlopen maken het leuk. Het zijn niet echt zware conditieoefeningen, maar toch beweeg je wel veel en bovenal: ze zijn leuk! Hierdoor kan je ze veel langer volhouden dan de pure training oefeningen. Al met al een leuk spel voor de hele familie.
Cijfer:
8,5

771
15 jaar
Wii Fit vind ik echt een top uitvinding. Het heeft heel veel voordelen. Ik bedoel wil je trainen en heb je geen zin om naar de sportschool te gaan, start dan gewoon Wii Fit.
Het zal je verbazen dat er best wat kan af vliegen. Hij zegt ook wat gezond is om te eten en je valt er best wel wat van af. Er zijn meer dan 40 activiteiten voor gebruik van het Wii balence bord.
Cijfer:
9,0

356
18 jaar
Wii Fit is als je het voor je zelf serieus doet een heel goed spel om caloriën mee te verbranden! Als je serieus aan de slag gaat en een uurtje serieus traint dan zul je het er zeker warm van krijgen als je de krachttrainingen doet. Maar er zitten ook rustige oefeningen als Yoga en balans spelletjes bij.
De balans spellen zijn juist om plezier te hebben. Het is leuk om af te wisselen en met vrienden te sporten. Je kunt er erg mee lachen en je hebt er veel plezier in.
Cijfer:
8,0

88
14 jaar
Wii Fit is zo’n spel waarbij het leuk is om oefeningen uit te voeren. Het is absoluut niet saai en het is een echte uitdaging om tegen je trainen te strijden. Wat past het meest bij jou?; balance games of toch yoga? Probeer het allemaal en vindt uit wat jou favoriete bezigheid is!
Cijfer:
9,7

248
12 jaar
Wii Fit is een leuk en uniek spel. Ik kocht het bij de wii. Het is voor het hele gezin. Zelfs mijn moeder zit er soms op! Je kan allerlij dingen trainen: balans, yoga, spiertraining en aerobic. Zelf hou ik wel van spiertrainingen.
Je moet bijna alle oefeningen uitvoeren op het wii balance board. Je heb ook een paar spellen die je met de wii remote moet spelen.
Het is alleen jammer dat het spel een beetje eentonig is. Voor de rest is het een top spel!
Cijfer:
9,0

7634
14 jaar
Helemaal top voor deze tijd!
Dit zijn echte work outs. In Wii Fit zit veel variatie. Zo heb je Yoga, spiertraining & minigames. Ik was spiertraining aan het doen en ik had letterlijk die dag daarna spierpijn, dus het werkt echt. Verder zijn de minigames erg leuk en creatief bedacht. Zo kan je skispringen, maar ook joggen met je Mii. Oftewel: vooral in deze tijd dat we thuis zitten, is dit een prima aankoop voor in je collectie.
Cijfer:
8,0

1535
13 jaar
Balanceer op een touw of raak ballen met je hoofd en ontwijk de schoenen. Dat is Wii Fit! Word fit met games. Super bedacht.
Cijfer:
8,6

95
9 jaar
Wii Fit helpt je bewegen op verschillende en leuke manieren, en dat is erg leuk. Als je een sporter bent en een gamer, dan raad ik je dit spel aan.
Cijfer:
7,5

542
14 jaar
Een leuke sportgame
Wii Fit is een leuke game die bewegen beloont. Je hebt verschillende minigames die gebruik maken van het Wii Balance Board. Je kan ook spieroefeningen doen. Een minpunt van de game is dat je meteen doelen moet maken voor volgende weken of maanden en dat ze meteen verwachten dat je gaat afvallen. Ik zal trouwens ook de Balance Board erbij halen, want dat heb je nodig om de game te spelen. Voor de rest is het een hele leuke en sportieve game!
Cijfer:
8,0

1838
18 jaar
Ondanks dat er steeds weer pauzes ontstaan in het Wii-fit gebruik blijft het leuk. (Plus dat er steeds meer games uit komen die gebruik maken van het balancebord.) Je geld is goed besteed als je de Wii Fit koopt. Vooral de balance games hebben ma lang bezig gehouden.
Cijfer:
8,2

2171
12 jaar
Dit spel is vooral leuk, omdat het multiplayer heeft, en je kan echt heel veel dingen doen, het heeft allemaal met balans te maken, en daarmee kan jezelf oefenen, dat is best wel leuk.
Wii Fit
Cijfer:
9,7
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Wii Fit

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 5 Geheimen - 2 Persoonlijke tips - 1 Cheats en Codes - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Dat varken is goud waard!
Jari
3024
Naarmate je meer tijd in Wii Fit steekt zal je slanker worden (haha) maar het zal ook de kleur van je spaarvarkentje veranderen.
Hieronder staat hoeveel uur je voor welke kleur moet spelen.

KleurAantal uren
Brons10
Zilver20
Goud40

Geheimen:
Alternatieve jogging route
Wesley
5310
Soms zal tijdens het joggen een hond je voorbij rennen. Ren snel achter hem aan en je zal een andere route lopen. Op deze manier kun je op veel meer plekken joggen!

Cheats en Codes:
Yoga en Muscle Workouts
Gijs
270
Tijdens die oefeningen moet je gewoon op het bord blijven staan. Dan heb je een goede balans, en krijg je 4 sterren!!!
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Goed joggen
Maurits
290
13 jaar
Bij het joggen is het altijd de bedoeling om de hele tijd in dezelfde pas te lopen. Als je je aanpast op je Mii, (bv. als hij sneller gaat, dat jij dan wat langzamer gaat om het eer rustig aan te krijgen) dan krijg je vaak een heel oneven lopen. Het is het beste niet naar het scherm te kijken, dan loop je de hele tijd ongeveer in dezelfde pas.

Geheimen:
Stempels unlocken
Jari
3024
Hieronder staan alle vrij te spelen stempels en hoe je ze krijgt.

StempelHoe krijg ik hem?
OKDoe 2 Body Tests
SterDoe 5 Body Tests
HartjeDoe 6 Body Tests
BloemDoe 10 Body Tests
Lachend GezichtDoe 14 Body Tests
MiiDoe 30 Body Tests

Geheimen:
Ultimate Balance Test
Jari
3024
Klik in het hoofdmenu op het Balance Board poppetje, hij zal je vragen deel te nemen aan de Ultimate Balance Test.

Easter Eggs en Glitches:
It’s a me! Mario!
Jari
3024
Als je aan het joggen bent (Free, Long, Short, en Island Jog), kijk dan rond voor de volgende logos: NES Mario, NES Luigi, NES Power Star, NES Mushroom, NES Goomba en NES Turtle.
Je kunt ook Mario aan de rechterkant van de brug zien.

Persoonlijke tip:
Sneller joggen
Darkkoet
105
15 jaar
Als je bij het joggen de controller in je hand neemt en er heel snel heen en weer mee gaat (zonder te vallen) heb je op het einde meestal 4 of 5 sterren behaald.

Geheimen:
Hetzelfde eiland
Skull_kid
180
Wisten jullie dat het hetzelfde eiland is als in Wii Sports Resort?
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg