x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mijn Paardenstal - Wii All in 1!

Kopen:

Mijn Paardenstal
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.49
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Mijn Paardenstal

Afbeelding voor  Mijn Paardenstal

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5390102496791

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Mijn Paardenstal

Afbeeldingen

Rijd op je paard en leer hem trucjes!
Rijd op je paard en leer hem trucjes!
Verzorg je paard!
Verzorg je paard!
Stukje rijden?
Stukje rijden?
Beoordelingen voor  Mijn Paardenstal

Beoordelingen Mijn Paardenstal

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,4

2495
17 jaar
Leuk, maar de controls maken het lastig
Mijn Paardenstal is een leuk spel, maar je moet wel even doorzetten om door het begin heen te komen. Je begint met 1 paard en al snel speel je de rijhal vrij. Hierin moet je veulens trainen voor klanten. Door de motion controls kan dit heel vervelend zijn. Je moet heel precies met de Wii Remote bewegen, anders gaat je veulen de verkeerde kant op. Je krijgt geen geld als het fout gaat en je hebt maar 2 kansen per dag in het spel. En je hebt wel in-game geld nodig om verder te komen.

Gelukkig kan je na een tijdje het massagecentrum en het gasthuis bouwen, waarbij je makkelijker geld krijgt en hoef je de veulentraining niet te doen.
Lees meer...

Je hebt ook 3 gebieden waarin je kan rijden. Je begint met 1 en steeds als je er een voltooit, ontgrendel je het volgende gebied. De controls in deze gebieden vond ik erg lastig, aangezien je stuurt door de Wii Remote te bewegen en niet met knoppen. Het duurde best lang voordat ik door had hoe het werkte. De wedstrijden in deze gebieden zijn wel leuk maar kunnen frustrerend zijn door de controls.

Je kunt ook steeds meer paarden kopen en fokken. Wel moet je al die paarden iedere speldag eten geven en verzorgen, wat helaas veel tijd kost.
Verberg.
Cijfer:
6,5

9 jaar
Ik kan geen veulens trainen
Ik vind Mijn Paardenstal maar niks. Ik kan geen veulens trainen, ik heb heeeeel veeel geduld gehad en heb alles gedaan met wortels enzo maar het lukt niet :(. Ik ben dus ook helemaal niet ver met het spel maar ik ben nu gewoon echt arm door dat stomme veulen trainen :( :(
Cijfer:
4,5

299
18 jaar
Je leert hoe het in het echt is
Ik vind Mijn Paardenstal een leuk spel. Wat veel paardenmeisjes willen is een manege oprichten of een eigen paard. In dit spel is dat mogelijk en je krijgt te zien hoe hard het werken is om je bedrijf te onderhouden. Ook leer je meteen met geld om te leren gaan.
Maar je kunt ook buitenritten maken en aan wedstrijden mee doen waardoor heel veel variatie in het spel zit.
Cijfer:
9,6
Lees meer beoordelingen.

7 jaar
Ziet er erg leuk uit, alleen de veulentraining lukt ons niet...
Op zich een erg leuk spel, ziet er mooi uit. Maar we blijven steken bij de veulentraing. De besturing is erg moeilijk! En als je geen veulens traint heb je geen inkomsten.. Wij hebben het spel al een jaar in huis, dus al erg vaak geprobeert... Erg jammer, want verder is het heel erg leuk om te doen!
Wie kan ons verder helpen?
Mijn Paardenstal
Cijfer:
6,5

16 jaar
Een erg mooi en leuk spel dat goed te doen is en voor uren tijdverdrijf zorgt.
Ik vind Mijn Paardenstal erg leuk om te spelen het is mooi gemaakt en werkt goed.
De besturing is soms nogal lastig zeker met het veulentrainen hiervoor heb je best wat geduld nodig.
Cijfer:
8,3

13 jaar
TOP
Mijn Paardenstal is een erg leuk spel, ik zou niet zonder kunnen. Al mijn vriendinnen hebben het maar het is jammer dat er maar 1 of 2 witte paarden zijn.
Cijfer:
10

10 jaar
Vermakelijk!
Super leuk spel maar bij de veulentraining is het lastig om te besturen.
Mijn Paardenstal is een vermakelijk spel!
Cijfer:
9,5

631
13 jaar
Vermakelijk spel
Mijn Paardenstal is makkelijk te spelen als je het spel doorhebt. Veulentraining is in het begin lastig maar als je het snapt is het erg gemakkelijk. Dit spel is zeker aan te raden. Het spel is niet snel uitgespeeld en vermakelijk.
Cijfer:
9,0

14 jaar
Mijn Paardenstal is leuk
Ik heb dit spel bij een vriendin van mij gespeeld en het is echt te gek! We hebben inmiddels 2 paarden en ik ben het best in de veulentraining. Mijn Paardenstal gewoon een te gek spel.
Cijfer:
10

10 jaar
Super leuk!
Mijn Paardenstal is een super spel! Toen ik net begon was ik snel verder, alleen het veulentrainen lukte me niet, en ik werd ongeduldig. Dus ik nam een frustratie pauze van twee jaar, en nu het lukt me en het is zo een superspel, dat die pauze het helemaal waard was. I Like this. Echt een aanrader!

Tip: kom je niet uit met het veulentrainen, tip heb geduld lukt het niet doe effe wat anders kan dat niet neem dan een pauze van een week. Hi hi
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mijn Paardenstal

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 6 persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Moeilijke besturing makkelijk maken
Danique123 4
417
17 jaar
Tijdens buitenritten of wedstrijden is de besturing erg moeilijk. Dit kun je heel gemakkelijk veranderen in het menu. Nu zul je vaker een wedstrijd winnen :).

Persoonlijke tip:
Makkelijker veulens trainen
Danique123 4
417
17 jaar
Zijn jouw veulens ook zo eigenwijs tijdens het trainen? Haal dan wat wortels achter in de tuin en geef ze die tijdens het trainen.
Succes gegarandeerd!

Persoonlijke tip:
Wedstrijddagen
Juultje
631
13 jaar
Als je het gastenverblijf hebt afgemaakt en er komen op een wedstrijddag mensen inchecken zorg dan dat je de mensen pas incheckt als je je beste paard hebt opgezadeld en hem aan de hand meeneemt. Zo kunnen de mensen niet jouw paard nemen en kan jij gewoon meedoen aan de wedstrijd en zit je niet zonder je goede paard.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Veulentraining
Juultje
631
13 jaar
Als je niet snapt wat je bij de veulentraining moet doen kijk dan nog een keer goed bij de uitleg. Als je de remote naar het hoofd van het veulen beweegt gaat hij sneller en als je hem naar zijn billen beweegt gaat hij langzamer,staat hij stil of draait hij om( hij draait alleen om als hij al stilstaat). Het is de bedoeling binnen de tijd bij stil te staan in het afgebeelde vakje.

Persoonlijke tip:
Op de goede baan met veulens trainen
Suzanne
16 jaar
Mijn tip bij veulens trainen: kijk goed waar het witte stipje staat (in de ronde cirkel boven aan het scherm). Je kan in de war raken naar welke baan je je veulen moet leiden. Als je de witte stip aanhoudt, ben je altijd op de goede baan en zit je niet in de problemen als de roze ring nadert!

Persoonlijke tip:
Veulentraining: hoe het moet!
Altai
885
20 jaar
Als je aan de veulentraining begint, moet je je Wii-afstandsbediening in je hand recht omhoog houden. Als het veulen naar de buitenste cirkel moet, geef je een zwaai naar beneden, zodat je met je afstandsbediening naar de tv wijst. En als je veulen naar de binnenste cirkel moet, dan moet je de afstandsbediening in je hand naar de tv wijzen en een zwaai geven, zodat het naar het plafond wijst. Het witte blokje dat je ziet bewegen, stelt het veulen voor. Het paardenteken is de plek waar je veulen stil moet staan. Als je veulen sneller moet wijs je met je bediening naar de tv en zwaai je in kleine snokjes naar links. Als hij trager moet doe je hetzelfde maar dan naar rechts.

Succes!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2011 - 2023 Mario Wii