x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Leren met de PooYoo’s - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Leren met de PooYoos

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Leren met de PooYoos

Afbeeldingen

Boxshot Leren met de PooYoo’s
Speel allerlei leuke, leerzame minigames, zoals deze muziekgame!
Speel allerlei leuke, leerzame minigames, zoals deze muziekgame!
Welke Pooyoo past er in deze vorm?
Welke Pooyoo past er in deze vorm?
Ook woordjes leren kan met de Pooyoos!
Ook woordjes leren kan met de Pooyoos!
Afbeelding voor Leren met de PooYoos

Links

Beoordelingen voor   Leren met de PooYoos

Beoordelingen Leren met de PooYoo’s

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0

2148
12 jaar
Veel plezier en tegelijkertijd ook leren!
In Leren met de PooYoo’s kunnen jonge kinderen oefenen met het Abc, tellen etc.
Ze hebben het spel ook zo in elkaar gezet dat het er grappig en leuk uitziet. Jonge kinderen lachen hier waarschijnlijk wel om en leren tegelijkertijd ook wat! Ouders die dit spel voor hun kind van 2 tot 6 jaar kopen zijn verstandig!
Cijfer:
8,5

4373
10 jaar
Leren met spelenderwijs!
Leren met de PooYoo’s is voor kinderen van ongeveer 3 jaar. Met dit spel leren ze met spelenderwijs van alles. Voor kinderen van 7+ is dit niks aan. Helaas is het spel erg klein. Wat wel fijn is is dar er meerdere delen van zijn. Helaas moet je dan wel steeds weer betalen voor een nieuwe. De prijs van dit spel is ruim goedkoop.
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Wowie! Welkom in de kleurrijke en vrolijke wereld van "Leren met de PooYoos"! Deze Fantastische educatieve game is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. De PooYoos zijn schattige, kleine dieren die kinderen helpen met het leren van basisvaardigheden zoals tellen, kleuren herkennen, en eenvoudige puzzels oplossen. De game is ontwikkeld door Lexis Numérique en biedt een reeks van leuke en interactieve mini-games die perfect zijn voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Met zijn vrolijke muziek, kleurrijke graphics en vriendelijke personages, is deze game een echte aanrader voor jonge gamers.

Historische Context


"Leren met de PooYoos" werd uitgebracht in 2009 en was een van de eerste educatieve spellen beschikbaar voor de Nintendo Wii. Het spel werd geprezen om zijn kindvriendelijke benadering en de manier waarop het educatie combineerde met plezier. Door de jaren heen is de game populair gebleven onder ouders die op zoek zijn naar een leuke en leerzame ervaring voor hun kinderen.

Recensies van Experts


"An excellent educational tool for young children. The PooYoos are adorable and the mini-games are both engaging and educational." - IGN
"A delightful way for kids to learn and play. The colorful graphics and simple controls make it perfect for preschoolers." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge kinderen van 3 tot 6 jaar. Ouders die op zoek zijn naar een educatieve en leuke game voor hun kleintjes zullen "Leren met de PooYoos" Fantastisch vinden. Het spel is eenvoudig genoeg voor kinderen om zelfstandig te spelen, maar biedt ook mogelijkheden voor ouders om samen met hun kinderen te spelen en te leren.

Vergelijkbare Games


Als je "Leren met de PooYoos" leuk vindt, dan zijn er nog meer Fantastische educatieve games die je kunt proberen! "Sesamstraat: Elmo’s A-to-Zoo Adventure" en "Dora’s Big Birthday Adventure" zijn ook geweldige keuzes voor jonge kinderen die willen leren terwijl ze spelen.

Compatibiliteit


Tof hè! Alle Wii spellen, inclusief "Leren met de PooYoos", kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dus, of je nu een Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van deze Fantastische game!
Leren met de PooYoo’s

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Leren met de PooYoo’s

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik een demo van Leren met de Pooyoo's downloaden van het Wii-winkelkanaal?
Bramd de Groot
25454
16 jaar
Weet je niet zeker of Leren met de PooYoo's de moeite waard is om te kopen voor je kinderen/kleine broertje of zusje (ik ga er even van uit dat je dit niet voor jezelf koopt)? Dan kun je een demo van dit spel downloaden van het Wii-winkelkanaal en het zelf beoordelen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg