x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

How to Train Your Dragon 2 - Nintendo Wii

Kopen:

How to Train Your Dragon 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot How to Train Your Dragon 2

Afbeelding voor  How to Train Your Dragon 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2014
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:8154030102257
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  How to Train Your Dragon 2

Afbeeldingen

How to Train Your Dragon 2: Screenshot
Leer ook vliegen met Tandloos!
Leer ook vliegen met Tandloos!
How to Train Your Dragon 2 plaatjes
Afbeelding voor How to Train Your Dragon 2

Links

Beoordelingen voor   How to Train Your Dragon 2

Beoordelingen How to Train Your Dragon 2

1 beoordeling - cijfer 5,0

85
41 jaar
Je kan rond vliegen om Berk en verschillende mini-games doen.
How to Train Your Dragon 2 is op zich wel een leuke game, de muziek is mooi en het is leuk dat je met meerdere draken kan vliegen. Er zijn een aantal minigames die je kan spelen maar die gaan na een tijdje wel vervelen, daarnaast is er verder niet zo veel te doen behalve rond vliegen. Je kan niet rond lopen op het eiland, en ook kan je geen andere eilanden bezoeken, na een uurtje heb je alles wel gezien en begint ook de stem van de rijder je te irriteren, elke rijder heeft ongeveer 5 zinnen die de hele tijd worden herhaald. Soms werken de motion-controls ook niet goed.
Het gene dat mij het meest irriteerde was het feit dat je rijder er af kan vallen. Zelfs als je heel licht tegen een rots aankwam vloog hij er al af.
Cijfer:
5,0

Productbeschrijving:


Wowie! Maak je klaar om op avontuur te gaan met How to Train Your Dragon 2 voor de Nintendo Wii! ? Deze Fantastische game is gebaseerd op de populaire animatiefilm van DreamWorks en neemt je mee naar de wereld van Berk. Je kunt spelen als je favoriete personages zoals Hiccup en zijn trouwe draak Toothless. Het doel van het spel is om de ultieme drakenrijder te worden door te racen, te vliegen en verschillende missies te voltooien. De game biedt een spannende mix van actie en avontuur, met prachtige graphics en meeslepende gameplay-mechanieken die je urenlang zullen vermaken. En dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context:


De game How to Train Your Dragon 2 werd uitgebracht in 2014, vlak na de release van de gelijknamige film. De franchise zelf begon in 2010 en werd al snel een groot succes, zowel bij kinderen als volwassenen. Het eerste deel van de game werd goed ontvangen, en dit vervolg bouwt voort op die sterke basis met verbeterde graphics, nieuwe personages en uitgebreidere gameplay-mogelijkheden. Het is een Fantastische manier om de magie van de film opnieuw te beleven, maar dan interactief!

Recensies van Experts:


"How to Train Your Dragon 2 is een delightful game that captures the essence of the movie perfectly. The flying mechanics are smooth, and the missions are varied enough to keep players engaged." - IGN
"A great game for kids and fans of the series. The visuals are stunning, and the gameplay is both exciting and accessible." - GameSpot

Doelgroep:


Deze game is perfect voor jonge avonturiers en fans van de How to Train Your Dragon-franchise. Als je houdt van magische werelden, spannende races en draken, dan is dit de game voor jou! Ook verzamelaars van filmgebaseerde games zullen deze titel zeker aan hun collectie willen toevoegen. Het is een Fantastische manier om de wereld van Berk tot leven te brengen in je eigen woonkamer.

Vergelijkbare Games:


Als je genoten hebt van How to Train Your Dragon 2, dan raad ik je deze drie Fantastische games ook aan:

  1. The_Legend_of_Zelda_Twilight_Princess>Legend of Zelda: Twilight Princess - Een episch avontuur met prachtige graphics en een meeslepend verhaal.

  2. Super Mario Galaxy - Reis door de ruimte met Mario en zijn vriend Luma in dit baanbrekende platformspel.

  3. Spyro: Dawn of the Dragon - Een ander drakenavontuur dat je niet mag missen, met spannende gameplay en kleurrijke werelden.

How to Train Your Dragon 2

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor How to Train Your Dragon 2

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor How to Train Your Dragon 2... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.