x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Agatha Christie: Evil Under the Sun - Wii All in 1!

Kopen:

Agatha Christie: Evil Under the Sun
Bestel vanavond, maandag in huis.
7.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Agatha Christie: Evil Under the Sun

Afbeelding voor  Agatha Christie Evil Under the Sun

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:9006113166504

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Agatha Christie Evil Under the Sun

Afbeeldingen

Los als deze dikke, kale dokter het mysterie op!
Los als deze dikke, kale dokter het mysterie op!
Nog een mysterie: Waarom zijn er zo weinig gasten in het café?
Nog een mysterie: Waarom zijn er zo weinig gasten in het café?
En ook hier geldt de vuistregel: hoe rustiger de buurt, des te donkerder de geheimen...
En ook hier geldt de vuistregel: hoe rustiger de buurt, des te donkerder de geheimen...
"Dokter, ik versta u niet goed." "Dat kan kloppen, we praten met een belachelijk klein lettertype..."
"Dokter, ik versta u niet goed." "Dat kan kloppen, we praten met een belachelijk klein lettertype..."
Beoordelingen voor   Agatha Christie Evil Under the Sun

Beoordelingen Agatha Christie: Evil Under the Sun

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0


47061
20 jaar
Een geslaagde detective
Net als alle andere Poirot-verhalen is "Evil under the Sun" een meesterwerk: als het gesnorde meesterbrein los je het mysterie van Seadrift Island op en probeer je de identiteit van de moordenaar te achterhalen.

Hoewel de game langzamer op gang komt dan het boek, is de ervaring hetzelfde: als echte speurneus verzamel je clues, bewijzen en andersoortige aanwijzingen om te voorkomen dat er nog meer mensen het loodje leggen.

In detective-spellen geldt natuurlijk altijd dat sfeer het belangrijkste element is: in dat geval is deze game volledig geslaagd.
Agatha Christie: Evil Under the Sun
Cijfer:
8,0

6127
15 jaar
Erg vermakelijke game
Als u van plan bent om zowel Agatha Christie: Evil Under the Sun als And Then There Were None voor de Wii te spelen, dan kan ik u vertellen dat dit de betere van de twee is. Simpelweg om het feit dat het andere deel te makkelijk was, de gameplay van dit deel is daarom langer en zo kun je langer van het verhaal genieten. De stemmen klinken een beetje zoals die van de TV, dat is geweldig als je een Agatha Christie fan bent. In het spel loop je rondom het hotel en het eiland op zoek naar aanwijzingen om het mysterie op te lossen.

Dit spel is aan te raden voor de echte fans van de Agatha Christie series, maar ook voor mensen die er nog niet mee bekend zijn.
Cijfer:
8,5

660
18 jaar
Een goede toevoeging in de Point en Click spellen voor de Wii
En zo schrijf ik de mening van het 2de Agatha Christie spel wat ik heb gespeeld. Deze keer blijft de gameplay hetzelfde als de andere: een leuk Point en Click avontuur, zoek weer naar clues en vind de moordenaar! Dit is aan te raden als je van detectives of point en click avonturen houdt.
Agatha Christie: Evil Under the Sun
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

4181
13 jaar
Spannend spel
Agatha Christie: Evil Under the Sun is vooral zo geslaagd door het geweldige verhaal, ik was geboeid aan het kijken van het begin tot eind. Agatha Christie is toch wel echt één van de beste schrijvers. Er komen steeds meer onverwachte dingen en ik wist tot het einde niet wie de dader was. Het spel ziet er ook wel goed uit en het duurt lekker lang. Topspel!
Cijfer:
7,9

7516
19 jaar
Duidelijk beter dan haar voorganger
Agatha Christie: Evil Under the Sun voor de Wii overtreft de vorige game en biedt een meeslepende ervaring. Het verbeterde verhaal plaatst spelers in de rol van detective Hercule Poirot, terwijl ze een moord op een eiland resort proberen op te lossen. De gameplay is responsiever en de graphics zijn gedetailleerder. De puzzels zijn diverser en uitdagender, en houden spelers geboeid. Ondanks enkele houterige personage-animaties, biedt Evil Under the Sun een verbeterde en boeiende ervaring voor fans van Agatha Christie en misdaad mysteries. Het is een must-have voor de Wii-collectie van spelers die willen genieten van een spannend detective avontuur.
Cijfer:
8,1
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij Agatha Christie: Evil Under the Sun voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game is gebaseerd op het beroemde boek van Agatha Christie en neemt je mee naar een mysterieus moordonderzoek op een idyllisch eiland. Je speelt als de briljante detective Hercule Poirot, die zijn grijze cellen moet gebruiken om aanwijzingen te vinden, getuigen te ondervragen en puzzels op te lossen om de dader te ontmaskeren. De game is ontwikkeld door AWE Productions en biedt een meeslepende ervaring vol spanning en intrige. Met prachtige graphics en een boeiend verhaal is deze game een must-have voor fans van moordmysteries!

Historische Context


Haha! Agatha Christie: Evil Under the Sun werd oorspronkelijk uitgebracht voor de PC in 2007 en werd later geport naar de Nintendo Wii in 2008. De game is het derde deel in een serie van Agatha Christie-games, na And Then There Were None en Murder on the Orient Express. De reeks heeft veel lof gekregen voor het trouw blijven aan de bronmaterialen en het leveren van een authentieke Agatha Christie-ervaring. Deze game bouwt voort op het succes van zijn voorgangers en biedt verbeterde gameplay-mechanieken en een nog meeslepender verhaal!

Recensies van Experts


De experts zijn het erover eens: deze game is een juweeltje voor liefhebbers van moordmysteries. Adventure Gamers zegt: "Evil Under the Sun captures the essence of Agatha Christie’s novel and delivers a compelling and enjoyable detective experience." IGN beoordeelt de game als "A must-play for fans of the genre, with its engaging story and clever puzzles."

Iets voor jou?


Bleh! Deze game is niet voor iedereen, maar als je houdt van detectiveverhalen en het oplossen van puzzels, dan is dit echt iets voor jou! Fans van Agatha Christie, liefhebbers van klassieke moordmysteries en spelers die genieten van verhalende games zullen hier veel plezier aan beleven. Ook als je een fan bent van Hercule Poirot, zul je genieten van het spelen als deze iconische detective.

Vergelijkbare Games


Als je genoten hebt van Agatha Christie: Evil Under the Sun, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar Murder on the Orient Express en And Then There Were None. Beide zijn ook gebaseerd op de werken van Agatha Christie en bieden vergelijkbare meeslepende verhalen en uitdagende puzzels. Een andere aanrader is Professor Layton and the Curious Village, een game vol puzzels en mysteries die je hersenen zullen kraken!

Mr M’s Avonturen


Haha! Als ik een muntje met pootjes en armpjes zou zijn in Agatha Christie: Evil Under the Sun, zou ik samen met Yoshi en Luma op zoek gaan naar aanwijzingen. Yoshi zou zijn lange tong gebruiken om verborgen voorwerpen te vinden, en Luma zou met zijn magische krachten geheime doorgangen onthullen. Samen zouden we Hercule Poirot helpen om de waarheid te achterhalen en de moordenaar te ontmaskeren. En dat zou zóóóó leuk zijn! Fantastisch, toch?
Agatha Christie: Evil Under the Sun

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Agatha Christie: Evil Under the Sun

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Agatha Christie: Evil Under the Sun... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.