x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Gradius Rebirth

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:600

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Gradius Rebirth

Afbeeldingen

Boxshot Gradius Rebirth
Met dit ruimteship ga je de stijd aan!
Met dit ruimteship ga je de stijd aan!
Boss time!
Boss time!
Paaseiland in... de ruimte?
Paaseiland in... de ruimte?
Alleen de besten overleven dit hectische spel!
Alleen de besten overleven dit hectische spel!
Beoordelingen voor   Gradius Rebirth

Beoordelingen Gradius RebirthProductbeschrijving


Wowie! Gradius Rebirth is een Fantastische terugkeer naar de klassieke horizontale shoot ’em up gameplay die we allemaal kennen en waar we van houden! Deze game, ontwikkeld door M2 en uitgegeven door Konami, is speciaal ontworpen voor de Nintendo Wii en biedt spelers een nostalgische ervaring met een moderne twist. Je bestuurt het iconische Vic Viper ruimteschip en strijdt tegen golven van vijanden in een poging om de Melkweg te redden. De gameplay-mechanieken zijn eenvoudig maar uitdagend, met power-ups die je schip kunnen verbeteren en eindbaasgevechten die je vaardigheden echt op de proef stellen. Gradius Rebirth is een eerbetoon aan de originele Gradius-serie en biedt zowel nieuwkomers als veteranen een spannende en plezierige ervaring!

Historische Context


Gradius Rebirth werd uitgebracht in 2008 als onderdeel van Konami’s ReBirth-serie, die klassieke games opnieuw uitbracht met verbeterde graphics en geluid. De originele Gradius, uitgebracht in 1985, was een baanbrekende game in het shoot ’em up-genre en heeft sindsdien talloze vervolgen en spin-offs geïnspireerd. Gradius Rebirth brengt de klassieke gameplay terug terwijl het enkele moderne elementen introduceert, zoals verbeterde graphics en een geremasterde soundtrack. Het is een Fantastische manier om de geschiedenis van de Gradius-serie te herbeleven!

Recensies van Experts


IGN zei over Gradius Rebirth: "Gradius Rebirth is a faithful recreation of the classic Gradius gameplay, with enough new features to keep both old fans and newcomers engaged." GameSpot voegde daaraan toe: "A perfect blend of nostalgia and new challenges, Gradius Rebirth is a must-play for any shoot ’em up enthusiast."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van klassieke shoot ’em up games en retro gaming in het algemeen. Als je houdt van uitdagende gameplay en het gevoel van voldoening na het verslaan van een moeilijke eindbaas, dan is Gradius Rebirth iets voor jou! Ook voor verzamelaars van de Gradius-serie is dit een geweldige aanvulling op hun collectie. En natuurlijk, iedereen die gewoon een Fantastische tijd wil hebben met een goed gemaakte game zal veel plezier beleven aan Gradius Rebirth!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Gradius Rebirth, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar andere klassieke shoot ’em up games zoals "R-Type" en "Darius Twin". Voor de Nintendo Wii zijn "Sin & Punishment: Star Successor" en "Blast Works: Build, Trade, Destroy" ook Fantastische keuzes die je zeker zullen bevallen!
Gradius Rebirth

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Gradius Rebirth

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Gradius Rebirth... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.