x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Army Men: Soldiers of Misfortune - Nintendo Wii

Kopen:

Army Men: Soldiers of Misfortune
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
11.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Army Men: Soldiers of Misfortune

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060034556213

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Army Men Soldiers of Misfortune

Afbeeldingen

Soldaatje spelen; wie heeft het vroeger niet gedaan?
Soldaatje spelen; wie heeft het vroeger niet gedaan?
Kijk uit voor de basketbal anders ben je zo plat als een pannekoek.
Kijk uit voor de basketbal anders ben je zo plat als een pannekoek.
Loop tegen de plank op, over de kist om aan te belanden bij... domino-stenen?
Loop tegen de plank op, over de kist om aan te belanden bij... domino-stenen?
Ja EA, een shooter hoeft niet per se een duister en cliché oorlogsscenario te zijn!
Ja EA, een shooter hoeft niet per se een duister en cliché oorlogsscenario te zijn!
Beoordelingen voor   Army Men Soldiers of Misfortune

Beoordelingen Army Men: Soldiers of Misfortune

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 3,5

7516
19 jaar
Leuk idee, uitvoering minder
Army Men: Soldiers of Misfortune voor de Wii belooft een spannende ervaring in de wereld van speelgoedsoldaten, maar slaagt er niet in om aan de verwachtingen te voldoen. Het spel volgt het verhaal van Timmy, een jongen die zijn speelgoedsoldaten tot leven ziet komen. Helaas valt de inhoud van de game tegen. De missies zijn repetitief en saai, met weinig variatie en uitdagende doelstellingen. Grafisch gezien is de game gedateerd en ontbreekt het aan detail, waardoor het visueel niet aantrekkelijk is. De besturing met de Wii-afstandsbediening is onnauwkeurig en niet responsief, wat de gameplay frustrerend maakt. Het verhaal en de personages zijn zwak en oninteressant, waardoor het moeilijk is om betrokken te raken bij de gebeurtenissen. Al met al is Army Men: Soldiers of Misfortune een teleurstellende game die niet voldoet aan de verwachtingen en betere opties op de markt heeft.
Cijfer:
3,0

800
25 jaar
Koop liever een ander spel
Army Men: Soldiers of Misfortune is een teleurstellende game die niet kan voldoen aan de verwachtingen. De gameplay is saai en repetitief, de graphics zijn van lage kwaliteit en de besturing met de Wii-afstandsbediening is onnauwkeurig. Het spel lijkt slordig gemaakt en mist de charme en spanning van eerdere Army Men-titels. Als je op zoek bent naar een goede oorlogsgame op de Wii dan kun je beter Call of Duty gaan spelen.
Cijfer:
4,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Army Men Soldiers of Misfortune" voor de Nintendo Wii! Deze game is een Fantastisch avontuur waarin je in de schoenen stapt van Timmy, een jongen die zijn speelgoed soldaten moet redden van de kwaadaardige Tan Army. Je zult door verschillende omgevingen navigeren, zoals de woonkamer, de keuken en de tuin, terwijl je vijanden verslaat en missies voltooit. De gameplay is vol actie en plezier, met een mix van schieten, verkennen en strategie. Ontwikkeld door Big Blue Bubble, deze game zorgt voor urenlang speelplezier!

Historische Context


"Army Men Soldiers of Misfortune" maakt deel uit van de iconische Army Men-reeks die begon in de late jaren ’90. Deze serie was bijzonder populair vanwege zijn unieke concept van speelgoed soldaten die tot leven komen. In tegenstelling tot eerdere delen, richt deze game zich meer op een jonger publiek met zijn kleurrijke en cartooneske stijl. Het is een nostalgische trip voor iedereen die is opgegroeid met de originele Army Men-games.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Though it doesn’t offer the same depth as previous installments, Soldiers of Misfortune provides a fun and light-hearted experience for younger gamers." GameSpot voegde toe: "The game is charming in its own way, but lacks the polish and complexity of its predecessors."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge avonturiers en families die samen willen spelen. Met zijn vriendelijke graphics en eenvoudige besturing is het ideaal voor kinderen, maar ook ouders kunnen genieten van de nostalgie. Of je nu een fan bent van de originele Army Men-games of gewoon op zoek bent naar een leuk en luchtig schietspel, dit is de game voor jou!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Army Men Soldiers of Misfortune", raad ik ook "Toy Story Mania!" aan. Net als Army Men, brengt deze game speelgoed tot leven in een reeks leuke en uitdagende minigames. Ook "Super Mario Galaxy" is een Fantastisch avontuur dat je niet wilt missen, vooral omdat mijn beste vriend Luma er een grote rol in speelt!

Mr M’s Avontuur


Oh, wat zou het geweldig zijn om samen met Yoshi en Luma in "Army Men Soldiers of Misfortune" te spelen! Ik stel me voor dat Yoshi zijn tong zou gebruiken om vijandelijke soldaten te grijpen, terwijl Luma ons helpt met zijn magische krachten. En ik zou natuurlijk mijn gouden glans gebruiken om onze vijanden te verblinden en ons de overwinning te bezorgen. Haha! Het zou een Fantastisch avontuur zijn vol actie en plezier!

Zo, dat was mijn enthousiaste kijk op "Army Men Soldiers of Misfortune"! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik om deze game te spelen. Tot de volgende keer, gamevrienden!
Army Men: Soldiers of Misfortune

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Army Men: Soldiers of Misfortune

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Army Men: Soldiers of Misfortune... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.