x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Frogger Returns

Afbeeldingen

Boxshot Frogger Returns
Speel als Frogger, de kikker die het niet kan laten om elke straat die hij ziet over te steken!
Speel als Frogger, de kikker die het niet kan laten om elke straat die hij ziet over te steken!
Pas op! Straks wordt je geserveerd als kikkerbilletjes.
Pas op! Straks wordt je geserveerd als kikkerbilletjes.
Deze game is toch weer een mooie remake van een echte klassieker die vrijwel iedereen wel kent!
Deze game is toch weer een mooie remake van een echte klassieker die vrijwel iedereen wel kent!
Wanneer ben ik nou eindelijk aan de overkant?
Wanneer ben ik nou eindelijk aan de overkant?
Afbeelding voor Frogger Returns

Links

Beoordelingen voor   Frogger Returns

Beoordelingen Frogger Returns

1 beoordeling - cijfer 7,0

3040
30 jaar
Frogger Returns: de titel zegt al genoeg!
30 jaar geleden werd Frogger gespeeld. Een kikker die langs auto’s en over boomstammen moest om het einde te bereiken. Doordat de auto’s en boomstammen steeds sneller gingen werd het moeilijker.
Nu is Frogger Returns met toegevoegde bonus items, multiplayer mode en drie andere stadia. De bonus items hadden van mij niet gehoeven omdat het hierdoor wel wat makkelijk wordt.
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een sprongetje terug in de tijd met Frogger Returns voor de Nintendo Wii! Deze game is een moderne heruitgave van het klassieke arcade-spel Frogger, waarin je als een dappere kikker verschillende gevaarlijke hindernissen moet overwinnen om veilig thuis te komen. Met vernieuwde graphics, spannende nieuwe levels en uitdagende gameplay-mechanieken, blijft deze game trouw aan het origineel maar voegt het net dat beetje extra toe. Ontwikkeld door Konami, biedt Frogger Returns een nostalgische ervaring met een frisse twist. En dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


Frogger werd oorspronkelijk uitgebracht in 1981 en was meteen een hit in de arcadehallen. Het eenvoudige maar verslavende concept van het spel zorgde ervoor dat het een blijvende indruk achterliet in de gamewereld. Frogger Returns brengt deze klassieker naar de moderne tijd met verbeterde graphics en nieuwe uitdagingen, maar behoudt de kern van wat Frogger zo leuk maakte. Brrr, pas op voor die auto’s en krokodillen!

Recensies van Experts


"Frogger Returns is a delightful throwback to the arcade classic, with enough new content to keep even the most seasoned players entertained." ? IGN
"Konami has done a great job of modernizing Frogger while keeping the core gameplay intact. A must-play for fans of the original." ? GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor zowel oude als nieuwe fans van Frogger. Of je nu een nostalgische gamer bent die de originele arcade-ervaring wil herbeleven, of een nieuwe speler die op zoek is naar een leuke en uitdagende game, Frogger Returns biedt voor ieder wat wils. Kinderen en volwassenen zullen genieten van het eenvoudige maar verslavende spelmechanisme. Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Frogger Returns, dan zul je waarschijnlijk ook plezier beleven aan andere klassieke heruitgaven zoals Pac-Man Party en Space Invaders Get Even. Beide games bieden een nostalgische trip met een moderne twist. Haha, dat is toch geweldig!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd mooie, complete producten vindt tegen lage prijzen. Al onze games worden grondig gecontroleerd en schoongemaakt, zodat ze als nieuw aanvoelen. Bovendien krijg je bij ons 6 maanden garantie op al je aankopen. En laten we niet vergeten dat je met het kopen van tweedehands games ook nog eens goed bezig bent voor het milieu. Dat is pas echt Fantastisch!
Frogger Returns

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Frogger Returns

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Frogger Returns... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.