x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 - Wii All in 1!

Kopen:

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 Losse Disc
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
10.99
€ 7.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3

Afbeelding voor  Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Vecht
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
EAN:3296580803927
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3

Afbeeldingen

De meeste personages uit de anime zijn aanwezig om mee of tegen te knokken!
De meeste personages uit de anime zijn aanwezig om mee of tegen te knokken!
Ik vraag me altijd af hoeveel zij per jaar kwijt zijn aan haargel...
Ik vraag me altijd af hoeveel zij per jaar kwijt zijn aan haargel...
Nieuw in Tenkaichi 3 is Super Saiyan Goku. Deze is veel sterker dan de gewone Goku.
Nieuw in Tenkaichi 3 is Super Saiyan Goku. Deze is veel sterker dan de gewone Goku.
De perfecte aanval: Kamehameha.
De perfecte aanval: Kamehameha.
Beoordelingen voor   Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3

Beoordelingen Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5


47061
19 jaar
meer, Meer, MEER!!!
Dragonball-spellen zijn sinds de Gamecube altijd al goed geweest, en de Budokai-serie is dan ook (met name voor de anime-fan) een absolute must-have. Zelfs als je al beschikt over het eerste of tweede deel is het spel een aanrader: weliswaar wordt gedeeltelijk hetzelfde verhaal behandeld, en weliswaar komen dezelfde personages weer om de hoek kijken, maar het mooie aan dit spel is juist dat er daarnaast nog zoveel meer is!

Niet alleen bevat de gameplay meer actie en snelheid dan ooit tevoren, maar ook het spel zelf is volgestouwd met nieuwe mogelijkheden en unlockable extra’s. Er zijn meer dan 150 characters te bevechten, meer dan 20 arena’s onveilig te maken en zelfs het arsenaal van elk personage is grondig uitgebreid. Tel hierbij op dat ook de Story Mode over veel nieuwe verhaallijnen beschikt (zowel origineel uit de serie, maar ook zogenaamde ’what-if’ situaties) en gloednieuwe vechters worden geïntroduceerd, waaronder Chichi en nieuwe Androids, en het feest is compleet!
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
9,1

34 jaar
Voelt en speelt als Dragonball Z
Dragonball Z BT 3 is een nette opvolger van deel 2. Het heeft in totaal 161 characters. Dat is de grootste personage keuze uit de reeks. Het is een coole optie dat het spel zowel in het Japans als in het Engels gespeeld kan worden.

De levels zijn beter dan in het tweede deel door de toevoeging van dag en nacht opties. Hierdoor krijg je een beter idee van tijden van de dag. Voor het eerst was het bij deze DBZ mogelijk om in een great ape te veranderen bij volle maan, en bij sommige personages ook bij daglicht door een kunstmatige maan te laten verschijnen.
Lees meer...

Wat ik wel jammer aan het spel vond, was dat de volledige Dragonball historie niet te spelen was. Er waren slechts enkele gevechten uit de verschillende sagas te spelen. In je eentje is het spel zeker goed voor een paar weken plezier, maar af en toe kan het hier en daar wat saai worden. Soms is het dan ook aan te raden het spel te spelen met een vriend of vriendin die zich met jou kan meten. Als er geen vriend of vriendin in de buurt is, dan heb je gelukkig nog de online-mode die daar een perfecte aanvulling op is!

Een top game die werkelijk speelt en voelt als Dragonball Z !!!
Verberg.
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
9,0

89
12 jaar
Ik vind Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3 een supervet vechtspel. Niet alleen omdat ik Dragonball Z leuk vind maar omdat het spel zelf hartstikke leuk is!
Elk karakter (waarvan er ongeveer 150 van zijn !) heeft speciale technieken waarbij je zowel een bepaalde beweging moet doen met de WiiMote en de 1,2,A,B,C of Z-knop moet indrukken.
Er zijn ook vele verschillende plaatsen om te vechten (zoals steden, bossen, zeeën, planeten of in de ruimte). Het leuke is dat je ook van alles kan vernietigen als je aan het spelen bent. Ik vind het geweldig mooi hoe je een ruimteschip kapot knalt of hoe je je tegenstander tegen een gebouw of rots werpt zodat die terplekke instort.
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

5343
17 jaar
Overstijgt zelfs deel 2
Na het spelen van deeltje 2 op de PS2 en Wii was ik toch ook wel benieuwd naar het derde deel op de Wii.
Het is in principe gewoon hetzelfde spel maar met een iets andere stijl. Je hebt gewoon weer je standaard verhalen mode maar je hebt nu zelfs nog meer characters dan in deel 2 wat natuurlijk een lust voor het oog is voor elke DBZ fan.

Vond je deel 2 vet ? dan vind het derde deel nog vetter :D
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
9,5

35
19 jaar
Erg vermakelijk!
Naar mijn mening een van de beste games voor de WII!
Het spel kan goed gespeeld worden op de bank maar ook staand voor de tv.
Veel variatie in het spel en na het uitspelen nog genoeg mogelijkheden om veel lol te hebben. Een erg leuke toevoeging van dit spel is het nadoen van de karakteristieke bewegingen van de Dragonball Z charachters.
Lees meer...
De volledigheid van personages, items, saga’s en vechttechnieken maken dit spel tot een erg leuke en spannende game ervaring.

Het spel krijgt van mij een 8 omdat ik vind dat de verhaallijn beter uitgewerkt had moeten worden. Maar desalniettemin zeker een aanrader!
Verberg.
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
8,0


16053
15 jaar
De mogelijkheden van de game zijn geweldig: er zijn een heleboel personages, veel realistische landschappen en je kunt kiezen tussen de Engelse en de Japanse voice-overs! Maar er zijn ook enkele minpunten: de aanvallen zijn minder spectaculair vergeleken met de Gamecubeversies en in de multiplayerstand is je zicht soms te beperkt.
Ik gebruik meestal de Gamecubecontoller, met de Wii-controller in combinatie met de Nunchuck spelen vind ik te moeilijk in deze game en ik heb geen Classic Controller.
De voice-overs zijn erg goed! Het verhaal is goed en je kunt het zelfs in de Japanse taal beleven.
Het is wel constant hetzelfde: vechten, vechten en vechten... Dat maakt het misschien wat saai als je het al een tijdje speelt en laat je het voor een lange tijd liggen. Maar na enkele weken krijg je toch weer zin in Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 en stop je deze toch weer in je geweldige Wii.
Cijfer:
7,5

3498
16 jaar
Net zoals deel 2, mag je dit spel eigenlijk niet missen. Deze versie van het spel verbeterd veel op deel 2 o.a. betere controls, (nog) meer characters, en de graphics zijn een beetje opgeschoond. Ik heb dit spel al een tijdje en heb nog steeds niet alle characters gehaald, echt aan te raden voor elke Dragonball Z/Vecht-spel fan!
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
8,5

3531
22 jaar
Dragon Ball Z is voor de liefhebbers gewoon een heel erg mooi spel.
Er zitten al super veel karakters uit de serie in en elke heeft zijn eigen technieken. Ben zelf fan van Dragonball en vind het gewoon zo supervet zeker als je gouden haren krijgt als goku. En al die krachten gewoon zo vet. Het verhaal lijkt gewoon op de serie dus als je de serie kent snap je waar het verhaal over gaat.
Wil het nou nog geen 10 geven aangezien er ook minpunten zijn want na een tijdje word het toch wat saaier met spelen maar voor de liefhebber echt iets.
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
8,5

75
14 jaar
Verslaafd
Dit spel is super leuk. Ik kan niet stoppen met spelen. Ik vind Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 de beste en mooiste spel voor de wii! Ik geef een hele dikke 10+
Cijfer:
10

19050
19 jaar
Te moeilijk, niks voor mij
Nou, weet je wat het is...(zucht) Ik kan het niet. Op de makkelijkste settings kan ik Radids niet eens verslaan(lvl 1) Ik zou eigenlijk mijn mening niet moeten geven als ik het spel niet heb uitgespeeld, maar ik heb geen keus! alles wat ik kan zeggen is: Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3 is veels te moeilijk.... Maar het ligt waarschijnlijk aan mij...Wat jammer is want de anime is TOP!!
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
4,0

223
16 jaar
dbz bt 3 is een super geweldig spel je hebt zoveel keuze uit personages met hun eigen verschillende aanvallen en technieken. Je moet wel eerst 7 dragonballs halen voor dat je sommigen personages kan vrijspelen. Je hebt veel verschillende platformen om op te spelen.
Ik speel dit veel met mijn vrienden die vinden dit ook een geweldig spel!
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
9,5

233
14 jaar
Dit spel is een geweldig spel, dit spel is vooral zo leuk omdat je online kan. Versla alle tegenstanders over de hele wereld. Win van iedereen en word de held!
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 4 Persoonlijke tips - 2 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Unlockable characters
Mark Reep
3828
Hoe krijg je Future Gohan of Goku GT in Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3? Hierbij een lijstje van alle vrij te spelen characters!

Extra uitleg voor de wishes (wensen):
Sommige characters kun je krijgen als wens wanneer je een draak oproept met de dragon balls. Wanneer je een draak oproept met de Dragon Balls krijg je een van de draken "at random". Als je saved voordat je een draak oproept kun je het spel resetten wanneer niet de juiste draak komt en het eenvoudig opnieuw proberen.

Android 8: Voltooi ’Affectionate Android’ in Dragon History’s ’What If’ Saga
Arale: Voltooi ’Dream Match: Goku Vs. Arale’ in Dragon History’s ’What If’ Saga
Babidi: Voltooi ’Farewell to the Proud Warrior’ in Dragon History’s ’Majin Buu’ Saga
Chi-Chi: Wish van Red Shenron
Cyborg Tao: Behaal victory in ’Otherworld’ level 2
Devilman: Voltooi ’Unexpected Help’ in Dragon History ’What If’ saga
Dr. Wheelo: Voltooi ’Strongest in the World’ in Dragon History’s ’Special Saga’
Fasha: Behaal victory in ’Yamcha Game’ level 3
Future Gohan: Wish van Shenron
General Blue: Voltooi ’Penguin Village’ in Dragon History’s ’Dragon Ball’ Saga
Goku GT: Voltooi ’Immortal Monster’ in Dragon History’s ’Dragon Ball GT’ Saga
King Cold: Behaal victory in ’Cell Games’ level 3
King Piccolo: Voltooi ’Goku Strikes Back’ in Dragon History’s ’Dragon Ball’ Saga
King Vegeta: Voltooi ’Galaxy Battle’ in Dragon History’s ’What If’ Saga
Nail: Voltooi ’Super Saiyan?!’ in Dragon History’s ’Frieza’ Saga
Nam:Voltooi ’Ceiling Vs. Ground’ in Dragon History’s ’Dragon Ball’ Saga
Nuova Shenron: Voltooi ’Solar Warrior 6000 Degrees of Power!’ in Dragon History’s ’Dragon Ball GT’ Saga
Pilaf Machine: Behaal victory in ’World Martial Arts Big Tournament’ level 2
Spopovich: Behaal victory in ’World Tournament’ level 3
Super Saiyan 4 Gogeta: Versla ’Ultimate Super Gogeta’ in ’Dragon Ball GT’ Saga
Super Saiyan 4 Goku: Versla ’Ultimate Android’ in ’Dragon Ball GT’ Saga
Super Saiyan 4 Vegeta: Versla ’Ultimate Super Gogeta’ in ’Dragon Ball GT’ Saga
Tambourine: Voltooi ’Goku Strikes Back’ in Dragon History’s ’Dragon Ball’ Saga

Cheats en Codes:
Red Potara
Tayfunursa vas
75
Er zijn verschillende soorten Potara waar ook zeldzame van zijn. De Red Potara is er een van die je niet kan kopen of winnen in Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3.
Deze codes moet je in voegen in de data center bij bulma. Dit zijn er een paar.

Goku (End)
bJGN) 1#&K5 *l!%$ md
c0gsW NLsfH $lCZR -q

Vegeta (Second Form)
kMPL8 JCC1s 9n96M 7h
HvTBh #zmX0 *+BQf 5N

Ultimate Gohan
8Gr7v VgXT+ J&-f0 w4
0p1g1 Y(%K# GSpF4 bt

Persoonlijke tip:
DBZ BT3 De tijden van de toernooien
_janse_
143
20 jaar
World Tournament: 07:00
World Martial Arts groot toernooi: 13:00
Cell Games: 19:00
Other World Tournament: 00:00
Yamcha Games: 05:00
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
DBZ BT 3 aanvallen grotere personages
_janse_
143
20 jaar
Er zijn een paar personages die grotere personages kunnen raken met Rush Blast 2 en Ultimate Blasts zonder terug te vliegen als ze ze aanraken. Deze karakters zijn als volgt:

Goku (end) SSJ3: Dragon Fist
Goku GT: Dragon Fist
Goku GT SSJ3: Dragon Fist
Goku GT SSJ4: Dragon Fist
Kid Goku: Penetrate!
Yajirobe: Miracle Kablam Slash
Trunks SSJ: Heat Dome Attack
Tapion: Brave Sword Attack

Geheimen:
Survival Mode
Rewtyside
5343
Je kan survival mode krijgen door het volgende te doen:
Als je 30 missies voltooit in Mission 100 word het ge-unlocked in ultimate battle.

Persoonlijke tip:
Grotere kamehameha!!!!
Jowie
45
13 jaar
Maak de zelfde beweging bij een gewone kamehameha maar doe dan 1&2 tegelijk indrukken. Je kamehameha is dan veel sterker en het zal fijn zijn als je tegen een eindbaas moet ofzo.....

Persoonlijke tip:
Gebruik Vegeta Super Saiyen 4 en Goku gt Super Saiyen 2 fusion
Ryder
1999-3-25 jaar
Als je 2 mensen hebt uitgekozen die samen een fusion kunnen maken help dat best veel, als de eerste bijna dood gaat moet je de fusion doen dan is je hp helemaal vol.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg