x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Bloons

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Bloons

Afbeeldingen

Boxshot Bloons
Dit aapje is op een missie om alle ballonnen in de wereld weg te vagen!
Dit aapje is op een missie om alle ballonnen in de wereld weg te vagen!
Hmmm, hoe zou ik dit kunnen oplossen?
Hmmm, hoe zou ik dit kunnen oplossen?
BAM! Daar raak ik hem precies zo als ik wou!
BAM! Daar raak ik hem precies zo als ik wou!
Aha! Zo moet dit level dus! Ik moet de pijl kaatsen om zo de ballonnen te raken.
Aha! Zo moet dit level dus! Ik moet de pijl kaatsen om zo de ballonnen te raken.
Afbeelding voor Bloons

Links

Beoordelingen voor   Bloons

Beoordelingen Bloons

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 0,8

2364
13 jaar
Waarom?
Ik snap niet waarom ze dit spel hebben uitgebracht voor de wii. Dit spel kan je ook gewoon op internet spelen op een spelletjes site. Dit is echt een waardeloos spel dat je niet moet kopen!
Bloons
Cijfer:
1,0

575
13 jaar
Geld weggooien?
Geldverspilling!
Op het internet kun je zoveel spellen van het Bloons-genre spelen!
Dit spel zou wel nog downloadbaar zijn mocht het gratis zijn!
Cijfer:
0,5

Productbeschrijving


Wowie! Bloons voor de Nintendo Wii is een superleuke en kleurrijke puzzelgame die je hersenen echt aan het werk zet! In deze game speel je als een dappere aap die ballonnen moet laten knappen met behulp van pijlen. Het spel heeft meer dan 400 uitdagende levels die je uren speelplezier bieden. Ontwikkeld door Digital Goldfish en Ninja Kiwi, staat deze game bekend om zijn verslavende gameplay en eenvoudige maar uitdagende mechanieken. Je moet goed nadenken en strategisch je pijlen richten om alle ballonnen te laten knappen. Fantastisch, toch?

Historische Context


Bloons begon als een populaire Flash-game op het internet voordat het zijn weg vond naar de Nintendo Wii. Oorspronkelijk uitgebracht in 2007, heeft het spel snel een grote schare fans gekregen. De Wii-versie kwam uit in 2009 en bracht de verslavende gameplay naar de woonkamer, waardoor spelers met de Wii Remote konden richten en schieten. Door de jaren heen zijn er verschillende sequels en spin-offs uitgebracht, wat de populariteit van de franchise alleen maar heeft vergroot.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Bloons voor de Wii is een verslavende puzzelgame die eenvoudig te leren is maar moeilijk te beheersen. Het is perfect voor korte speelsessies." GameSpot voegde toe: "De kleurrijke graphics en de uitdagende levels maken Bloons een must-have voor puzzelfans."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor puzzelliefhebbers van alle leeftijden! Of je nu jong of oud bent, Bloons biedt een uitdaging voor iedereen. Kinderen zullen genieten van de kleurrijke graphics en eenvoudige bediening, terwijl volwassenen de strategische diepgang en de steeds moeilijker wordende levels zullen waarderen. Fantastisch voor het hele gezin!

Vergelijkbare Uitgaves


Bloons voor de Wii heeft geen speciale edities, maar er zijn wel verschillende vervolgen en spin-offs beschikbaar op andere platformen, zoals Bloons TD (Tower Defense) op mobiele apparaten en pc.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Bloons, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar "Angry Birds Trilogy" voor de Wii. Net als Bloons biedt het een verslavende puzzelervaring met kleurrijke graphics en eenvoudige bediening. Een andere aanrader is "Boom Blox" van Steven Spielberg, een fysiek-gebaseerde puzzelgame die je zeker zal vermaken!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd mooie, complete producten vindt met een ruime aanbod en goede service. Al onze games komen met 6 maanden garantie en zijn gecontroleerd op kwaliteit. Bovendien zijn onze prijzen laag en is het kopen van tweedehands games goed voor het milieu. Dus waar wacht je nog op? Koop Bloons nu bij MarioWii.nl en geniet van een Fantastisch spelletje!
Bloons

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Bloons

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Bloons... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.