x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Back to the Future: The Game - Wii All in 1!

Back to the Future; een tijdloos point-and-click avontuur
Professionele beoordeling: 8,2 - Lees de review!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Back to the Future: The Game is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 14.49 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Back to the Future: The Game

Afbeelding voor  Back to the Future The Game

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:16+ jaar
EAN:4020628510589
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Back to the Future The Game

Afbeeldingen

Je speelt als Marty McFly, bekend van de Back to the Future films.
Je speelt als Marty McFly, bekend van de Back to the Future films.
Back to the Future: The Game is een point-and-click adventure.
Back to the Future: The Game is een point-and-click adventure.
Natuurlijk is de DeLorean DMC-12 tijdmachine-auto ook van de partij.
Natuurlijk is de DeLorean DMC-12 tijdmachine-auto ook van de partij.
Zelfs de DeLorean heeft wel eens kapotte motor...
Zelfs de DeLorean heeft wel eens kapotte motor...
Beoordelingen voor   Back to the Future The Game

Beoordelingen Back to the Future: The Game

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

50
18 jaar
Een goed spel met wat problemen.
Ten eerste moet er duidelijk gemaakt worden dat dit een point and click adventure game is. Als je dit soort spellen niet leuk vind zal dit spel je mening niet veranderen. Maar voor de mensen die van point and click spellen houden en ook nog eens van Back To The Future, dan heb je geluk.

Het spel is niet bijzonder maar wel goed. Het verhaal is goed genoeg, vooral aan het begin, om je door te laten spelen. De puzzels zijn over het algemeen erg makkelijk maar dat zal de lol die je eraan beleeft niet bederven. Het is geweldig om de personages uit de films terug te zien in de game en hoe ze in die setting hun leven lijden. Het verhaal aan het einde van het spel is erg zwak maar het begin is goed genoeg om het spel aan te raden.
Back to the Future: The Game
Cijfer:
7,2

5343
20 jaar
Hapert, maar wel toffe stijl.
Deze game gekocht bij de Bart Smit op impuls en bij nader inzien een miskoop geweest. Het idee van de point and click adventure vond ik bij voorbaat al niet interessant maar aangezien het Back to the Future was had ik er enigszins toch wel zin in.

Maar gelijk aan het begin van de game al haperde het spel enorm, het heeft wel z'n moment dat hij goed loopt (misschien dat het aan m'n Wii lag?) dus alleen daarom al scoort hij bij mij laag. Wat wel leuk is, is het stijltje. Bij deze game moet je een beetje denken aan de Walking Dead games van dezelfde maker dacht ik. Gameplay is ook te vergelijken met die games, maar daar loopt het dan ook wat vloeiender en is het wat spannender.

Maarja, als je de Walking Dead games hebt gespeeld en die games tof vondt. Zou ik deze game wel een poging geven, anders zou ik hier ver uit de buurt blijven.
Back to the Future: The Game
Cijfer:
5,0

8512
16 jaar
Jaa! Zo moet het!
Back to the Future: The Game is een geweldige game! Ik ben helemaal weg van deze game stijl, net zoals "The Walking Dead" voor de pc! Het leuke is dat je moet kiezen wat je gaat zeggen waar weer verschillend op gereageerd wordt. Kopen!
Cijfer:
8,2
Lees meer beoordelingen.

1211
12 jaar
Minder goed dan ik dacht
Ik was enorm fan van de Back To The Future films en daarom kocht ik dit spel. Het spel hapert en de personages zijn wat minder, maar het is een leuk spel! Het is een Point-And-Click game en dat is heel leuk. En de shortcuts zijn ook leuk maar het is minder dan ik had verwacht.
Back to the Future: The Game
Cijfer:
6,8

1168
24 jaar
Back to the Future: The Game is het vierde deel in de franchise.
Great Scott! Marty McFly en Doc Brown uit de Back to the Future-filmtrilogie uit de jaren 80 keren terug. In dit onofficiële vierde deel in de serie keert Marty terug naar het verleden om Doc Brown uit de problemen te helpen, nadat hij plots is verdwenen. Christopher Loyd spreekt opnieuw de stem van Doc in en M.J. Fox heeft een cameo als een ander karakter i.v.m. zijn parkinson.
Cijfer:
8,5

7516
19 jaar
Nostalgische sfeer
Back to the Future: The Game voor de Wii is een meeslepend avontuur dat gebaseerd is op de geliefde filmreeks. Het spel neemt spelers mee op een reis door de tijd, waarbij ze de rol van Marty McFly op zich nemen en bekende personages ontmoeten. De gameplay bestaat uit het voeren van dialogen, oplossen van puzzels en herstellen van de juiste tijdlijn. Met authentieke stemacteurs en een goed geschreven verhaal weet het spel de nostalgische sfeer van de films vast te houden. Visueel is het aantrekkelijk en herkenbaar. De intuïtieve controls en uitdagende puzzels stimuleren spelers om slimme oplossingen te vinden. Hoewel de controls soms onhandig kunnen aanvoelen en het spel misschien aan de korte kant is, biedt Back to the Future: The Game een licht positieve en nostalgische ervaring voor Wii-spelers die fan zijn van de filmfranchise.
Cijfer:
7,2

800
25 jaar
Trouw naar de films
Back to the Future: The Game is een geweldige toevoeging aan de iconische filmfranchise. Met zijn boeiende verhaal, grappige dialogen en puzzelachtige gameplay biedt het spel een meeslepende ervaring voor zowel fans van de films als avonturengame-liefhebbers. Hoewel het misschien niet dezelfde visuele pracht heeft als de films, slaagt het spel erin om de kenmerkende sfeer en het plezier van de Back to the Future-wereld vast te leggen. Als je een fan bent van de films, mag je Back to the Future: The Game niet missen.
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Back to the Future: The Game

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Back to the Future: The Game... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2012 - 2024 Mario Wii