x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

LEGO Star Wars: The Complete Saga - Wii All in 1!

Kopen:

LEGO Star Wars: The Complete Saga
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
11.49
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
LEGO Star Wars: The Complete Saga Zonder Handleiding
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
11.49
€ 9.49
6 maanden garantie
Handleiding
Boxshot LEGO Star Wars: The Complete Saga

Afbeelding voor  LEGO Star Wars The Complete Saga

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:8717418430313
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor LEGO Star Wars The Complete Saga

Afbeeldingen

Speel met verschillende personages uit alle 6 Star Wars flms.
Speel met verschillende personages uit alle 6 Star Wars flms.
Je bent bewapend met the force, pistolen, lasers en nog veel meer!
Je bent bewapend met the force, pistolen, lasers en nog veel meer!
Je hebt looplevels, rijlevels, en zelfs vlieglevels
Je hebt looplevels, rijlevels, en zelfs vlieglevels
Gebruik je Wii Mote als lightsaber
Gebruik je Wii Mote als lightsaber
Beoordelingen voor  LEGO Star Wars The Complete Saga

Beoordelingen LEGO Star Wars: The Complete Saga

16 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

691
20 jaar
LEGO Star Wars staat echt bol van het jeugdsentiment. Ik weet nog dat ik vroeger weg zat te dromen met m’n LEGO boekjes met foto’s van grote LEGO ruimteschepen en immense steden. Nu loop je gewoon door die werelden heen met je LEGO poppetje, je verkent alle bekende Star Wars locaties (nog meer jeugdsentiment!) en maakt de hele saga mee in LEGO stijl. En dat deze stijl gortdroog en kleurrijk is, is zeker geen nadeel!
De game is lekker toegankelijk en zal ook voor de kleinsten redelijk door te spelen zijn met behulp van papa of mama. Maar ook voor de oudere gamer vormt dit een welkom tussendoortje tussen alle grote bombastische games van tegenwoordig. De mogelijkheid om op elk moment een tweede speler mee te laten spelen is geniaal en zal voor heel wat mooie avonden op de bank zorgen.
Conclusie: Vroeger was gewoon alles beter ;)
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Cijfer:
8,0

2629
16 jaar
LEGO Star Wars: The Complete Saga is het vervolg op het Lego Star Wars spel. Het succes was zo groot dat er nu spellen zijn als Lego Batman, Lego Indiana Jones enz. Het enige dat miste was het vervolg op het eerste deel, de rest van de star wars saga. Met dit spel is de saga weer compleet. Het spel is heel leuk, met genoeg verborgen dingen. De leuke droge lego humor en de leuke opties maken dit spel echt leuk. Dit spel is leuk voor jong en oud (en voor mensen die wel van een beetje droge humor houden).
Cijfer:
8,0

14291
14 jaar
Leuk spel, maar een beetje hetzelfde.
Dit spel is heel leuk. Je kunt veel verschillende personages zijn en gloednieuwe dingen doen. Maar het enige wat bij deze game tegenvalt, is dat het lijkt op het vorige deel in de Lego Starwars reeks. De besturing, de graphics zijn niet beter. Alleen het verhaal, wat wel super is deze keer, is anders. Als je alleen zou kijken naar LEGO Star Wars: The Complete Saga en niet naar de andere spellen in deze serie, zou dit een geweldig spel zijn, vandaar een hoog cijfer.
Cijfer:
8,9
Lees meer beoordelingen.

1218
14 jaar
Lego Star Wars is een leuk spel in bijna alle opzichten. Zowel in je eentje als met zijn 2en is het leuk. Hoewel, als je het spel hebt uitgespeeld (vrij snel) heb je het al snel gehad. Iets minder zijn de puzzels, aangezien die voor kleinere kinderen nog wat moeilijk kunnen zijn. Ook zit spel (gelukkig) weer vol met die enorm droge Lego-humor. Top!
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Cijfer:
8,0

5343
17 jaar
Geen vernieuwing, nog steeds leuk voor de fans
Ik heb niet zoveel met de lego games, maar deze lego star wars is toch wel de meest complete. Want je kan in alle 6 films spelen en ook als bijna alle characters. En je kan natuurlijk ook weer met z’n 2en spelen maar in welk lego game hebben we dat nou nog niet gezien?

Voor mij is het niet echt vernieuwend meer, maar wel leuk als je fan bent van de series.
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Cijfer:
7,0

213
11 jaar
Leuk spel met fijn controle
Dit is een leuk lego spel - met de lego humor die je gewend bent. En LEGO Star Wars: The Complete Saga doelt erop dat je alle episodes uit de saga moet naspelen op de wii wat soms best grappige momenten oplevert, vooral met je vrienden. De controle is ook erg leuk en gemakkelijk het spel gaat niet vervelen dus in 1 woord: PERFECT!
Cijfer:
10

488
10 jaar
Een super tof spel!!!!!!!!
LEGO Star Wars: The Complete Saga is echt een hartstikke leuk spel. Als je het speelt zit je echt helemaal in de wereld van star wars (dat was bij het geval dan.) Het is vooral een aanrader voor jongens ( een meisje uit mijn klas heeft het gespeeld en die vond het niks). Maar ik vind het een dikke vette 1.000.000 +
Je bent echt helemaal bedroefd als je het hebt uitgespeeld, maar ja dan begin je weer opnieuw!
Cijfer:
10

740
13 jaar
Starwars maar dan in een nieuw lego jasje
Een erg leuke lego game, waarin je de grootste gevechten kunt uitspelen tegen je vijanden en door vijandelijke ruimteschepen kunt sluipen en opdrachten uitvoeren. LEGO Star Wars: The Complete Saga is een echte aanrader voor iedereen die van lego en de ruimte houd.
Cijfer:
8,9

2601
10 jaar
Leukste lego spel
Dit spel blijft leuk en heeft heel veel levels alleen je hebt het wel snel uitgespeeld. Dit is weer net zo’n humoristich lego spel als alle andere.
Voor de rest is het erg leuk dat als je het spel hebt uitgespeeld je nog meer spullen moet verzamelen waardoor het juist nog leuker wordt.
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Cijfer:
10

2052
13 jaar
Leuk spel met een overvloed aan characters.
Star Wars the Complete Saga is het grootste, leukste legospel van het moment. Je kan alle personage’s uit de film zijn en dat is zeer cool!
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Cijfer:
10

510
14 jaar
Gewoon weer top LEGO!
Echt een leuk spel maar niet meer zo voor m’n leeftijd gepast denk ik XD
Ik heb nooit echt verstand/interesse voor starwars gehad maar dit is net zo verslavend als de andere LEGO games.
Top jongens, ga zo door ;)
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Cijfer:
9,0

2331
15 jaar
Bijna zelfde als deel 1 en 2.
Het spel is best leuk maar eigelijk speel je alle levels weer gewoon opnieuw. Er zijn maar een paar nieuwe levels bijgekomen (En die zijn erg leuk). Er zijn er wel veel bijgewerkt. Fouten zijn verwijderd enzo.
Verder is The Complete Saga best een spel dat je wilt kopen.
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Cijfer:
8,4

5310
17 jaar
Lego Star Wars: The Complete Sage is een collectie van de eerste 2 Lego Star Wars games, die al eerder op andere consoles zijn uitgebracht. In deze game zitten dus alle 6 de episodes van Star Wars, wat zorgt voor lang speelplezier.
De game is erg linair, maar dit valt niet erg op door de charmes van Lego en de vele verschillende omgevingen die Star Wars rijk is. Er zijn verschillende soorten karakters, waaronder jedi’s en bounty hunter’s, waardoor de gameplay gevarieerd blijft en je door elk level wel meerdere keren moet. Gelukkig voelt het level niet helemaal hetzelfde aan wanneer je er de tweede keer doorheen gaat, aangezien er vaak verschillende omgevingen te verkennen zijn waar je anders niet kon komen.
Grafisch komt deze game ook niet veel te kort. Er zijn wel mooiere games verkrijgbaar op de Wii, maar Lego is nooit gedetailleerd geweest waardoor dit niet heel erg is. Met 36 levels verdeeld over 6 episodes en nog vele extra’s zul je met deze game flink zoet zijn. Het enige grote nadeel is dat de game misschien iets te makkelijk is, aangezien echt dood gaan niet mogelijk is.
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Cijfer:
8,1


33060
19 jaar
Deze game sleept je weer mee in de Star Wars wereld met een Lego stijl. Je kunt allerlei LEGO figuren zijn, die gebaseerd zijn op bekende Star Wars personages. Je kan zoveel studs sparen als je wilt. En daar van kun je weer nieuwe spullen en LEGO figuren kopen. De levels zijn heel afwisselend omdat je door 6 verschillende films speelt, het spel is heel erg divers.
LEGO Star Wars: The Complete Saga
Cijfer:
8,0

740
13 jaar
Gaat niet snel vervelen
Weer een leuke Lego game maar dan in het teken van starwars. Ik vind LEGO Star Wars: The Complete Saga een leuk spel, eentje die niet snel gaat vervelen. Ik vind het leuk dat er weer een lego game is maar dan in een ander thema.
Cijfer:
7,2

80
18 jaar
Veel plezier bij levels en graphics!
LEGO Star Wars: The Complete Saga is een fantastisch spel voor de Wii. De gameplay is leuk en je kunt gemakkelijk level up gaan door verschillende levels te spelen. De graphics zijn geweldig en de verschillende personages en levels bieden veel variëteit. De muziek is ook geweldig en maakt het spel nog leuker. Al met al een geweldig spel waar je veel plezier aan zult beleven.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor LEGO Star Wars: The Complete Saga

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 8 Geheimen - 2 Cheats en Codes - 1 Easter Egg/Glitch - 1 persoonlijke tip

Cheats en Codes:
Unlock nieuwe karakters
Wesley
5310
Niet genoeg ’Studs’ om elk character in het spel te kopen? Geen zin om elk level uit te spelen om ze te kunnen kopen? Ga naar de bar in de kantine, kies ENTER CODE en vul 1 van de volgende codes in:

MUN486Adi Mundi
ACK646Admiral Ackbar
GGF539Boba Fett
HHY697Boss Nass
QRN714Captain Tarpals
DDD748Count Dooku
EUK421Darth Maul

Meer cheats en codes vind je op gamefaqs.com.

Geheimen:
Studs fontein
Dyma007
1218
Als je in het spel alle 160 gouden blokjes hebt verzameld kun je een Studs fontein krijgen die Studs (gebruikt als geld in Lego Star Wars) uitspuugt! Als je in Mos Eisely Cantina bent en naar buiten gaat zie je daar alle gouden Lego blokjes liggen. Als je die in elkaar zet krijg je de Studs fontein. Veel succes met verzamelen!

Cheats en Codes:
Leuke codes
Rickiewars
2331
Om de onderstaande cheats in te voeren moet je naar de bar gaan en codes kiezen. Voer dan de volgende codes in:

DisguiseVoer deze code in --> BRJ437
Force GrappleVoer deze code in -->CLZ738
Imperial Shuttle Voer deze code in -->HUT845
TIE Fighter Voer deze code in -->DBH897
Tri Fighter Voer deze code in -->AAB123
Zam’s SpeederVoer deze code in -->UUU875
Boba Fett Voer deze code in -->LA811Y
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Wall glitch in Droid Factory
Reviewmast er007
19050
Door de heletijd van characters te wisselen bij een bepaalde plek in Droid Factory (zie YouTube film), ga je na een tijdje door de muur heen!

 

Persoonlijke tip:
GEEST
Thijs + Jop
2601
10 jaar
Als je het hele spel uitspeelt en nog wat red bricks (rode stenen) verzamelt dan kun je 3 spelers kopen.
Yoda, Obi-Wan en Anakin als geest en dan kan je niet geraakt worden door pistoolschoten of lightsaberklappen.

Geheimen:
Lego City
Rickiewars
2331
Je kan Lego City vrijspelen en bouwen door alle gouden blokken te bemachtigen. Bouw dan de "?" buiten bij de Mos Eisley Cantina. Andere mogelijkheid: verzamel 10 gouden blokken tijdens je reis.

Geheimen:
Indiana Jones
Wesley
5310
In deze game is het niet alleen mogelijk als Star Wars personages te spelen, maar ook als Indiana Jones! De acteur van Han Solo, Harrison Ford, is namelijk ook de acteur van Indiana Jones. Om hem te unlocken moet je naar de bonus room gaan en dan naar het theater. Ga dan door de ingang waar geen getal bij staat (als je dichtbij komt zal er ’trailers’ op je scherm staan) en kijk de Lego Indiana Jones trailer. Nadat je hem hebt afgekeken kun je Indiana Jones bij de bar kopen voor 50.000 studs.

Geheimen:
Wanneer krijg je een geld fontijn?
Rickiewars
2331
Als je alle 160 gouden blokken hebt verzameld kan je een geld fontijn bouwen buiten bij de Mos Eisley Cantina.

Geheimen:
Speel als Indiana Jones
Rickiewars
2331
Kijk gewoon de trailer van Indiana Jones bij het start menu.
Daarna kan je hem kopen voor 50,000 studs.

Geheimen:
Anakin’s vlucht
Rickiewars
2331
Om een missie vrij te spelen genaamd "Anakin’s vlucht" moet je 30 gouden blokken verzamelen.
Als je die missie hebt vrijgespeeld krijg je de "Naboo starfigter" als prijs.

Geheimen:
Bobba Fett’s schip
Rickiewars
2331
Om Bobba Fett’s schip vrij te spelen moet je alle minikit’s bemachtigen. Er zijn er 10 in elk level.

Geheimen:
Bowlen!!!
Rickiewars
2331
Ga naar het midden van de Mos Eisley Cantina en gebruik force op alle kleine blouwe kopjes en maak de bowling pionnen set.
Als dat gedaan is verschijnt er een bowlingbal. Gebruik er force op en maak een strike!!!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2023 Mario Wii