x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Actionloop Twist

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:1000

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Actionloop Twist

Afbeeldingen

Boxshot Actionloop Twist
Jouw eigen Mii als hoofdpersonage van deze game in een ballenkanon. Hoe geweldig is dat.
Jouw eigen Mii als hoofdpersonage van deze game in een ballenkanon. Hoe geweldig is dat.
Plezier voor vier!
Plezier voor vier!
Er zijn zoveel verschillende levels met wegen dat je genoeg speelplezier hebt.
Er zijn zoveel verschillende levels met wegen dat je genoeg speelplezier hebt.
Die vent in het midden zal op den duur wel draaierig worden...
Die vent in het midden zal op den duur wel draaierig worden...
Afbeelding voor Actionloop Twist

Links

Beoordelingen voor   Actionloop Twist

Beoordelingen Actionloop Twist

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,5

660
18 jaar
Kort maar krachtg puzzel spel voor de liefhebber
Dit is een leuk puzzel spel waarbij je Mii karakter de hoofdrol speelt. Jammer genoeg wordt het snel uitgespeeld en zodra het klaar is, is het klaar. Actionloop Twist is voor de mensen onder ons die van kort maar krachtige spellen houden.
Cijfer:
7,5

771
16 jaar
Best een aardig spel
Ik vind dit spel wel leuk. Voor de mensen die het spel van Zylom kennen is dit ook echt heel leuk. Normaal op de computer nu op de wii. Het is wel even wennen met de controller maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het wel leuk. Alleen zodra je het spel hebt uitgespeeld gaat het wel een beetje vervelen omdat je dan al weet hoe het allemaal gaat en hoe je het moet doen. Maar het is wel leuk hoor.
Actionloop Twist
Cijfer:
6,0

7516
19 jaar
Licht repetitief maar vermakelijk op zijn manier
Actionloop Twist voor de Wii is een eenvoudig en minimalistisch puzzelspel dat enkele gebreken heeft, zoals mindere besturing en een gebrek aan variatie. Ondanks deze tekortkomingen slaagt het spel erin om zijn doel te bereiken: het biedt een eenvoudige en herhaalbare puzzelervaring. Hoewel de gameplay na verloop van tijd repetitief kan aanvoelen, is Actionloop Twist ideaal voor kortere speelsessies en biedt het een ontspannende manier om wat tijd te doden. Als je op zoek bent naar een tussendoortje dat gemakkelijk te oppakken is, kan Actionloop Twist een goede keuze zijn. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de beperkingen van het spel, met name de beperkte diepgang en variatie.
Cijfer:
6,0

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamer! Het is je vriend Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over Actionloop Twist voor de Nintendo Wii! Deze game, ontwikkeld door de getalenteerde mensen van Mitchell Corporation, is een echte knaller! Je gaat helemaal op in de kleurrijke wereld van knikkers en puzzels. Het doel van het spel is simpel maar uitdagend: schiet knikkers van dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen voordat ze het einde van het pad bereiken. Met de Wii-afstandsbediening kun je de knikkers richten en schieten door te draaien en te richten - het is echt Fantastisch hoe intuïtief dit werkt!

Historische Context


Actionloop Twist, ook bekend als Magnetica Twist in sommige regio’s, is een vervolg op het populaire puzzelspel Magnetica voor de Nintendo DS. Toen het oorspronkelijk uitkwam, was het een verfrissende toevoeging aan het puzzelgenre door de unieke besturing met de Wii-afstandsbediening. De game heeft door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd en blijft een favoriet onder puzzelliefhebbers.

Recensies van Experts


De experts zijn het erover eens: Actionloop Twist is een hit! IGN zei: "Actionloop Twist is een verslavende puzzelgame die perfect gebruik maakt van de Wii-afstandsbediening." GameSpot voegde eraan toe: "Met zijn kleurrijke graphics en uitdagende gameplay, is dit een game die je keer op keer wilt spelen."

Iets voor jou?


Actionloop Twist is ideaal voor iedereen die houdt van puzzelgames en een uitdaging niet uit de weg gaat. Of je nu een casual gamer bent die even wil ontspannen, of een hardcore puzzelaar die zijn vaardigheden wil testen, deze game heeft voor ieder wat wils. Families kunnen ook samen plezier beleven aan de multiplayer-modus - hoe leuk is dat!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Actionloop Twist, dan zijn er nog meer Fantastische puzzelgames die je waarschijnlijk ook leuk zult vinden! Denk aan Boom Blox, een andere geweldige titel voor de Wii waarbij je objecten moet omverwerpen door te gooien met de Wii-afstandsbediening. Een andere aanrader is de klassieker Tetris Party, die dezelfde verslavende puzzelactie biedt met een unieke Wii-twist.

Tips en Tricks


Een handige tip van je vriend Mr M.: probeer altijd combo’s te maken door meerdere knikkers van dezelfde kleur op een rij te schieten. Dit levert niet alleen meer punten op, maar helpt je ook om het speelveld sneller leeg te maken. En vergeet niet om te profiteren van power-ups die je helpen om nog grotere combo’s te maken!

Fantastisch dat je even de tijd hebt genomen om over Actionloop Twist te lezen. Ik weet zeker dat je veel plezier zult hebben met deze uitdagende en kleurrijke puzzelgame. Veel speelplezier!
Actionloop Twist

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Actionloop Twist

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Actionloop Twist... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.