x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

A Shadow’s Tale - Nintendo Wii

Kopen:

A Shadow’s Tale
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
89.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot A Shadow’s Tale

Afbeelding voor  A Shadows Tale

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:4012927093252
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  A Shadows Tale

Afbeeldingen

Wat een lauw spel!?!?! Je speelt zelfs als.... een schaduw?
Wat een lauw spel!?!?! Je speelt zelfs als.... een schaduw?
Schaduwen zijn belangrijk in deze game, maar dat ligt voor de hand.
Schaduwen zijn belangrijk in deze game, maar dat ligt voor de hand.
Een stapje verder dan Pietje Bell: niet alleen een "Zwarte Hand", maar echt alles is zwart!
Een stapje verder dan Pietje Bell: niet alleen een "Zwarte Hand", maar echt alles is zwart!
’Kom we springen naar beneden!’
’Kom we springen naar beneden!’
Beoordelingen voor   A Shadows Tale

Beoordelingen A Shadow’s Tale

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,6


47061
20 jaar
Shadow of the Colossus, maar dan zonder gameplay
Hoewel het lijkt alsof de makers van dit spel hun inspiratie uit "Shadow of the Colossus" hebben gehaald (zowel in de titel als het spel zelf), is het jammer dat de goede gameplay achterwege is gelaten.

De sfeer, het verhaal en de graphics van A Shadow's Tale zijn allemaal tiptop in orde, maar helaas zorgen de slecht reagerende (remote-)controls en herhaaldelijke gevechten ervoor dat de aanvankelijke interesse al snel verloren gaat; misschien zou dit spel dus meer succes hebben geoogst als het op de PS3 of Xbox 360 was verschenen.
A Shadow’s Tale
Cijfer:
5,0

3040
30 jaar
Sfeervolle platform puzzel game
De sfeer in A Shadow’s Tale is mistig en ademt het gevoel uit van eenzaamheid uit. In deze vreemde wereld speel je als schaduw. Dit betekent dat je voornamelijk op de achtergrond moet letten. Dit vreemde spelprincipe zorgt wel voor een paar unieke puzzels.

Door de herhaling in het spel en het weer terug moeten lopen om een level te kunnen behalen is a Shadows Tale voor mij helaas geen echte topper.
Cijfer:
7,9

660
18 jaar
Dit spel moet in de schaduwen blijven
A Shadow’s Tale is een van de weinige platformers op de Wii, maar jammer genoeg is het niet een van de betere... In dit spel speel je als de schaduw van je held, je klimt over daken en rent door verschillende scenarios, maaar met de moeilijkheidsgraad die belachelijk hoog is en de vreugde die je van dit spel krijgt laag is zal je dit spel snel wegleggen.
Cijfer:
4,0
Lees meer beoordelingen.

3535
16 jaar
Niet goed bedacht.
Dit spel is echt niet goed bedacht. Als de makers ervan even zouden bedenken dat de schaduw heel moeilijk te volgen is, dan was het anders geweest. Door dit is het hele spel echt niet goed. Verder speelt het zich wel in een mooie omgeving af ( enigste pluspunt ). Conclusie: A Shadow’s Tale is gewoon TE moeilijk.
Cijfer:
3,8

40
22 jaar
Aanrader als je van platformers houdt
A Shadow's Tale is een interessante invulling van het platformer genre. Telkens als ik de game opstart geniet ik van de eenvoudige gameplay, uitdagende puzzels en sfeervolle muziek. Aanrader!
A Shadow’s Tale
Cijfer:
8,5

2364
13 jaar
Slecht volgend spel.
Heel mooie omgeving, maar wat is het moeilijk om je schaduw te volgen... Ik vond het niet leuk om dit spel te spelen, dus ik heb hem ook na een paar minuten al weggelegd. Ik snap niet waarom ik hier mijn geld aan heb besteed... Dit spel is geen aanrader om te kopen...
A Shadow’s Tale
Cijfer:
3,5

85
25 jaar
Erg moeilijk te spelen en de schaduw is ook moeilijk te volgen
A Shadow’s Tale is een zeer ingewikkeld spel, ik ben een uur bezig geweest om uit de eerste wereld te komen. Het is leuk bedacht om een schaduw te laten spelen alleen mocht er wel meer aandacht aan de gameplay besteed worden.
Het is erg irritant om dit spel normaal te spellen vooral voor kinderen.
Cijfer:
1,0

7516
19 jaar
Voor mij een verborgen parel!
A Shadow’s Tale (Lost in Shadow) voor de Wii is een intrigerende en uitdagende game die spelers meeneemt op een avontuur in een duistere en mysterieuze wereld. Als de schaduw van een jongen moeten spelers torens beklimmen en puzzels oplossen met behulp van licht en schaduw. De visuele presentatie is prachtig, met gedetailleerde achtergronden en schitterende lichteffecten. De gameplay biedt een behoorlijke uitdaging en vereist nauwkeurige timing en denkwerk. Hoewel de besturing soms wat onhandig kan aanvoelen en het verhaal complex kan zijn, biedt A Shadow’s Tale een unieke game-ervaring voor spelers die op zoek zijn naar mysterie en uitdaging
Cijfer:
8,0

800
25 jaar
Een pareltje
A Shadow’s Tale, ook bekend als "Lost in Shadow", is een unieke en sfeervolle platformgame voor de Wii. Met zijn intrigerende schaduwmechanica, uitdagende puzzels en duistere sfeer biedt het spel een meeslepende ervaring. De besturing met de Wii-afstandsbediening werkt goed en de graphics zijn mooi vormgegeven. Als je houdt van platformgames met een twist, is A Shadow’s Tale zeker het ontdekken waard.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Fantastisch! Welkom bij de betoverende wereld van *A Shadow’s Tale*! In deze unieke en mysterieuze game speel je als een schaduw van een jongen die door een donkere en verlaten toren klimt. Het verhaal begint wanneer de schaduw loskomt van zijn eigenaar en je op zoek gaat naar je verloren lichaam. De gameplay-mechanieken zijn werkelijk uniek, waarbij je gebruik maakt van licht en schaduw om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Ontwikkeld door Hudson Soft, biedt deze game een visueel verbluffende en meeslepende ervaring die je niet snel zult vergeten. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


*A Shadow’s Tale* werd oorspronkelijk uitgebracht in 2010 voor de Nintendo Wii. Bij de release kreeg de game veel lof voor zijn innovatieve gameplay en prachtige artistieke stijl. Hoewel de game niet de mainstream populariteit bereikte van sommige andere titels, heeft het een trouwe schare fans verzameld en wordt het beschouwd als een verborgen pareltje in de Wii-bibliotheek. Oepsie, als je deze game hebt gemist, is dit je kans om het opnieuw te ontdekken!

Recensies van Experts


IGN schreef over *A Shadow’s Tale*: "A beautiful and haunting adventure that challenges players with its clever use of light and shadow." GamesRadar voegde toe: "A Shadow?s Tale is an atmospheric and unique platformer that stands out in the crowded Wii library."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor spelers die houden van puzzelplatformers en een unieke visuele stijl waarderen. Fans van atmosferische en verhalende games zullen hier veel plezier aan beleven. Daarnaast is het een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar iets anders dan de gebruikelijke mainstream titels. Fantastisch voor iedereen die een nieuwe en boeiende ervaring zoekt!

Vergelijkbare Games


Als je *A Shadow’s Tale* leuk vindt, dan raad ik ook de volgende titels aan:
- *Limbo* (voor de Nintendo Switch)
- *Lost in Shadow* (ook bekend als *A Shadow’s Tale* in sommige regio’s)
- *Okami* (voor de Nintendo Wii)
- *Muramasa: The Demon Blade* (voor de Nintendo Wii)

Zelf te bedenken onderwerp: Unieke Kenmerken


Een van de meest unieke kenmerken van *A Shadow’s Tale* is het gebruik van licht en schaduw om de wereld te manipuleren. Spelers moeten strategisch gebruik maken van lichtbronnen om schaduwen te creëren en te veranderen, waardoor nieuwe paden en oplossingen voor puzzels worden onthuld. Dit geeft de game een geheel eigen dynamiek en zorgt voor een uitdagende en verfrissende gameplay-ervaring. Fantastisch toch?
A Shadow’s Tale

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor A Shadow’s Tale

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Persoonlijke tips - 1 Cheats en Codes

Persoonlijke tip:
Hoe kan ik snel goud en experience verdienen in A Shadow's Tale?
Syphrone
3531
24 jaar
Zodra je level 8 bent en de Goblin King’s Slippers missie hebt afgemaakt verschijnen groepen Lomar Smashers en Archers in de Prindle Forest van A Shadow’s Tale. Deze Lomars zijn erg makkelijk af te maken omdat hun bewegingen voorspelbaar zijn. Hierna laten ze bronze Ingots en goud achter. Dit brons kun je verkopen voor 10 stukken goud. Daarnaast krijg je wat experience erbij. Als je dit een dagje volhoudt, dan kun je snel naar level 13 gaan.

Persoonlijke tip:
Hoe kom je bij de Candlewick Inn zonder een warp ticket?
Syphrone
3531
24 jaar
Eerst moet je een huis hebben wat je kunt kopen in de Candlewick Inn van A Shadow’s Tale. Als je dan verdwaald bent en niet meer de weg naar Edgewood kan vinden, kijk je op het scherm rechtsonder. Je ziet een huis en daarop moet je drukken. Dit zorgt ervoor dat je naar je eigen huis wordt gewarpt. Hierna ga je rechts naar onder naar het gat. Daar ga je de Candlewick Inn weer in.

Cheats en Codes:
Hoe kan ik wapens unlocken tijdens het laden van een opgeslagen spelbestand op de Wii?
Dennis2
7431
Druk de volgende knoppen in tijdens het laden van een opgeslagen spelbestand van A Shadow’s Tale om de volgende wapens te unlocken:

CHet mes.
ZDe goblin hand.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg