x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Harry Potter en de Halfbloed Prins - Wii All in 1!

Kopen:

Harry Potter en de Halfbloed Prins
Bestel vandaag, maandag in huis.
10.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Harry Potter en de Halfbloed Prins

Afbeelding voor  Harry Potter en de Halfbloed Prins

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5030946067022
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Harry Potter en de Halfbloed Prins

Afbeeldingen

Harry is het enige bespeelbare personage in het spel...
Harry is het enige bespeelbare personage in het spel...
Dueleren kan tegen meerdere leerlingen van Zweinstein en is altijd lachen!
Dueleren kan tegen meerdere leerlingen van Zweinstein en is altijd lachen!
Het ziet ernaar uit dat Griffoendor weer heeft gewonnen!
Het ziet ernaar uit dat Griffoendor weer heeft gewonnen!
Er zijn 6 spreuken die je in een duel kan gebruiken!
Er zijn 6 spreuken die je in een duel kan gebruiken!
Beoordelingen voor   Harry Potter en de Halfbloed Prins

Beoordelingen Harry Potter en de Halfbloed Prins

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,9

1039
14 jaar
Leuke graphics en boeiende spreukensysteem, maar snel uitgespeeld
Harry Potter en de Halfbloed Prins lijkt op het eerste gezicht veel op zijn voorganger Harry Potter en de Orde van de Fenix, alleen zijn er toch wat verschillen...
Toen ik dit spel in mijn Wii deed om het te gaan spelen, vond ik het er leuk uitzien! Mooie Graphics, en het begon meteen met wat Zwerkbal! Ook het spreukensysteem door met de Wii-remote te zwaaien werkt goed en het dueleren en toverdrankjes brouwen is een leuk tijdverdrijf!
Maar er zijn ook wat min-punten, het spel was heel snel uitgespeeld (al na 2-3 dagen)... Terwijl Harry Potter spellen normaal wat langer duren, ook verveeld het Zwerkbal met al die trainingen wel een beetje omdat je alleen maar achter die snaai moet aanjagen. Dus het spel had beter gekund, gelukkig kun je wel na het uitspelen verder lopen rond Zweinstein!
Cijfer:
6,7

4838
14 jaar
Veel verbeterd!
Harry Potter en de Halfbloed Prins is een leuk spel. Ik heb het gekocht naar aanleiding van Harry Potter en de orde van de Feniks omdat ik daar helemaal weg van was. Het kasteel is niet veranderd, alleen zijn de schilderijen verplaatst en leiden ze ergens anders naartoe.

Wat ik nog goed vind is dat Hermelien en Ron je niet meer overal achterna lopen, in de orde van de Feniks liepen ze nogal voor je voeten. Ook kan je nu stukjes sprinten en de spreuken reageren ook veel beter! Het Zwerkbal is toegevoegd en dat is super! Het is heel mooi en ook over het Toverdranken brouwen ben ik tevreden. Het duelleren is nogal moeilijk en je hebt minder ’vrije tijd’ lijkt het. Maar voor mij is het spel een 9.5 waard!
Cijfer:
9,5

2331
14 jaar
Leuk spel met 1 minpunt.
Harry Potter en de Halfbloed Prins is een heel leuk spel. Het allerleukste is het vrij rond lopen vind ik! De spreuken zijn ook wel leuk, en Toverdranken is ook leuk en best makkelijk.
Lekker hard rennen! Maar Ron en Hermelien staan soms wel weer in de weg...Das het enige minpunt. Maar ze zetten je niet helemaal alleen.
Cijfer:
7,8
Lees meer beoordelingen.

170
18 jaar
Kort maar krachtig
De Harry Potter reeks is gewoon leuk om te spelen. Het blijft interessant om door het kasteel rond te lopen en van alles te ontdekken. Dit spel ziet er heel mooi uit en ik vind het geweldig dat je je controller als toverstaf kunt gebruiken en dus mee kunt bewegen.
Helaas is Harry Potter en de Halfbloed Prins binnen een paar uur uitgespeeld. Ik heb er twee dagen over gedaan, vond het toen wel heel zonde eigenlijk.
Toch is het wel leuk om gedaan te hebben, voor de echte fans is het sowieso wel een aanrader.
Cijfer:
7,0

40
19 jaar
Niet bijzonder
Heb Harry Potter en de Halfbloed Prins nog niet heel lang gespeeld, maar tot nu toe is het niet erg uitdagend. Je kan duelleren, zwerkballen, toverdrank maken enz. Wel mooi gemaakt spel. Het Kasteel en Het Nest zijn goed gelukt. Het lijkt een beetje op de PC versie. Je hebt ook de nunchuck controller nodig bij het spel. Hiermee loop je en soms gebruik je ’m in een toverspreuk.  
Cijfer:
6,0

100
32 jaar
Heel erg leuk spel
In begin lijkt Harry Potter en de Halfbloed Prins op zn voor ganger
Alleen vond ik dat hij veel te snel uit gespeeld is maar toverdrank en opdrachten zijn wel heel leuk. De besturing voor zwerkbal is ook leuk gedaan maar jammer dat je niet helemaal je weg kan gaan in de westrijd maar voor rest leuk, mooi beelden!
Cijfer:
9,5

2171
12 jaar
Visueel prachtig, maar kort spelplezier
Dit is een spel dat leuk is EN er heel mooi uitziet. Jammer genoeg duurt het spel niet zo lang, maar het is het geld waard!
Harry Potter en de Halfbloed Prins
Cijfer:
9,5

50
12 jaar
Goed voor fans
Harry Potter en de Halfbloed Prins is waarschijnlijk alleen leuk voor echte harry potter fans. Ik vond het een leuk spel maar dat betekent niet dat jij dat ook vind. Je ben zo door het spel heen, maar die enkele uren die je speelt zitten vol plezier.
Cijfer:
7,5

285
18 jaar
Zwerkbal en dueleren
De Halfbloed Prins is een super leuk spel.
Ik vind het ook wat leuker dan de andere Harry Potter delen doordat Hermelien en Ron je niet meer achterna lopen.
Je kunt ook zwerkballen, en bij de andere games bijna niet.
Lees meer...
Je kunt ook duelleren met kinderen op Zweinstein.
Daar wordt je in het spel sterker van.

Verberg.
Harry Potter en de Halfbloed Prins
Cijfer:
8,2

2601
10 jaar
Spannend en mooi verhaal
Voldemort is nu niet alleen in de tovenaarswereld maar ook bij de normale mensen (dreuzels). Zelfs Zweinstein is niet meer veilig en moet worden beschermd door Perkamentus. Blijft hij leven?

Harry Potter en de Halfbloed Prins is een erg leuk en spannend spel. Ik vind het erg leuk dat je moet zwerkballen maar het is natuurlijk spannend als je tegen Voldemort moet vechten.
Cijfer:
9,5

4181
13 jaar
Geweldig maar voor korte tijd
Ik vind Harry Potter en de Halfbloed Prins een erg leuk spel! Het ziet er prachtig uit voor op de wii. Het is ook leuk dat je door heel Zweinstein rond kan rennen. Het toveren is ook leuk want dat werkt door middel van het bewegen met je wii-remote. Het nadeel is dat het toch wel erg kort is.
Cijfer:
7,0

20 jaar
Leuk spel maar snel uitgespeeld
Leuk spel als je voor de eerste keer harry potter speelt, echter wel snel uitgespeeld.
Dat vindt ik wel een minpunt dat je aan een stuk oor verhaal hebt en na dat nog weinig kan doen.
Harry Potter en de Halfbloed Prins
Cijfer:
6,7
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Bereid je voor op een magisch avontuur met "Harry Potter en de Halfbloed Prins" voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game neemt je mee naar de wereld van Zweinstein, waar je samen met Harry en zijn vrienden allerlei spannende avonturen beleeft. De game volgt het verhaal van het zesde boek en de film, waarin Harry Potter meer te weten komt over de mysterieuze Halfbloed Prins en zich voorbereidt op de ultieme confrontatie met Voldemort. De gameplay is zóóóó leuk! Je kunt toverspreuken uitvoeren, deelnemen aan toverdranklessen, en zelfs Zwerkbal spelen! Ontwikkeld door EA Bright Light, biedt deze game een betoverende ervaring voor iedere Harry Potter-fan.

Historische Context


"Harry Potter en de Halfbloed Prins" werd uitgebracht in 2009 en is gebaseerd op het zesde boek van de wereldwijd populaire Harry Potter-serie, geschreven door J.K. Rowling. Toen de game uitkwam, was de Harry Potter-hype op zijn hoogtepunt, mede dankzij de succesvolle filmreeks. Deze game heeft een speciale plek in de harten van fans omdat het een van de laatste keren was dat ze Harry’s avonturen konden beleven voordat de grote finale in "Harry Potter en de Relieken van de Dood" volgde.

Recensies van Experts


IGN schreef: "The game captures the magical essence of the Harry Potter universe, making it a must-play for fans of the series." GameSpot voegde toe: "Although it has its flaws, the charm and excitement of Hogwarts life make this a worthwhile experience."

Iets voor jou?


Harry Potter fans die van magische avonturen houden, zie ik deze game vaak kopen! Maar er zijn ook steeds meer verzamelaars van de Harry Potter franchise die deze game aan hun collectie willen toevoegen. Ik zou graag nog eens een keer naar Zweinstein gaan. Zou het niet Fantastisch zijn daar Harry Potter te ontmoeten!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Harry Potter en de Halfbloed Prins," dan zul je zeker ook "Harry Potter en de Orde van de Feniks" en "Harry Potter en de Relieken van de Dood" willen spelen. Beide titels bieden net zoveel magische avonturen en zijn ook beschikbaar voor de Nintendo Wii!

Compatibiliteit


Deze titel kan worden afgespeeld op alle Nintendo Wii en Wii U systemen. Dus of je nu een klassieke Wii of een Wii U hebt, je kunt altijd genieten van deze Fantastische magische reis!
Harry Potter en de Halfbloed Prins

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Harry Potter en de Halfbloed Prins

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Persoonlijke tips - 1 Geheim

Geheimen:
De Zwerkbal Bonus
Tristan
1039
Wanneer je alle 150 crests (schilden) hebt verzameld en het spel hebt uitgespeeld krijg je bij de Flying club een nieuwe optie om te spelen genaamd Zwerkbal bonus!
Het lijkt eigenlijk heel erg op een gewone Zwerkbaltraining, dat is wel jammer...

Persoonlijke tip:
Duelleer Spreuken
Tristan
1039
14 jaar
Heb je moeite om sommige duels te winnen? Ga dan naar de bodem van het trappenhuis, volg de gang naar de Paved Courtyard en praat met de jongen links van de ingang.
Hij zal je Petrificus Totalus, de vloek van de totale verstijving leren!

Persoonlijke tip:
Trappen naar Boothuis
Anna
4838
14 jaar
Wanneer je de lange trap naar het Boothuis afdaalt, zul je veel groene cirkels tegenkomen, je kan gewoon doorlopen als je met je Remote schud om ze te pakken, je hoeft niet te stoppen!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg