x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  2 Fast 4 Gnomz

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2012
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  2 Fast 4 Gnomz

Afbeeldingen

Boxshot 2 Fast 4 Gnomz
Bumb, Berzerk,Speedster en Uncle Time zijn de 4 personages die je kan kiezen in deze game.
Bumb, Berzerk,Speedster en Uncle Time zijn de 4 personages die je kan kiezen in deze game.
Deze power-up verandert het uiterlijk van de omgeving.
Deze power-up verandert het uiterlijk van de omgeving.
Gebruik een onderbroek als parachute!
Gebruik een onderbroek als parachute!
Het spel bevat grappige, getekende cutscenes.
Het spel bevat grappige, getekende cutscenes.
Afbeelding voor 2 Fast 4 Gnomz

Links

Beoordelingen voor   2 Fast 4 Gnomz

Beoordelingen 2 Fast 4 Gnomz

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1

3349
14 jaar
Een lekkere platformer
Dit is een erg leuk spel! Je moet als een kaboutertje door allerlei levels rennen. In eerste instantie ziet dit spel er niet erg geweldig uit, maar schijn bedriegt! Als 2 Fast 4 Gnomz dit speelt zul je merken dat je al snel niet meer kunt stoppen. De besturing is heel erg fijn, lekker simpel zoals we die ook van mario bros kennen. De graphics zijn erg mooi, alles ziet er scherp uit tekenstijl is erg grappig. Het spelen voelt ook gewoon erg fijn, eigenlijk moet je bij elk level speedrunnen, omdat de camera automatisch beweegt, en je dus snel moet zijn. Ik heb erg van dit spel genoten en voor die 5 euro mag je hem niet missen.
Cijfer:
8,0

100
Ben jij snel? Test je timing!

2 Fast 4 Gnomz is alleen voor de mensen met de beste timing kan jij bewijzen dat jij er een van bent?

In 2 fast 4 gnomz is de bedoeling om het juiste moment te springen vliegen (en nog meer maar dat moet je unlocken... dus dat blijft nog geheim)
Het begint makkelijk maar naar de eerste wereld wordt het wel heel snel op knopjes drukken.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
8,0

4373
10 jaar
Een avontuurlijke game!
2 Fast 4 Gnomz is leuker dat het spel ’Gnomz’.
Men zegt dat dit spel een slechte camera heeft maar dat vind ik niet. Bij dit spel ga je op avontuur en moet je allerlei voorwerpen ontwijken. De graphics zijn redelijk. Het spel is ook erg verslavend. Wat jammer is is dat je bij dit spel niet multiplayer kan doen. Verder een leuk spel.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

2148
12 jaar
Leuker dan het originele Gnomz!
Dit is een geweldige opvolger van het al fantastische Gnomz! Hier speel je een avontuur en dat is nog leuker dan tegen elkaar te vechten. Ik vind het ook grappig dat je een soort van onderbroek als parachute kunt gebruiken! Dit spel ziet er misschien kinderachtig uit maar dat is het absoluut niet! En dit spel is ook maar 500 punten! Download sowieso de gratis demo van dit spel!
2 Fast 4 Gnomz
Cijfer:
9,0

1211
12 jaar
Best Wii-Ware game ooit!
2 Fast 4 Gnomz is een leuke platformer en hij heeft grappige filmpjes. De kabouters zijn leuk en de levels ook. De camera kon iets beter maar dat zal niet iedereen vinden. De onderbroek-parachute vind ik geniaal! Dit is het leukste Wii-Ware spel ooit!
Cijfer:
8,9

1123
13 jaar
Erg leuk en goedkoop
Als je het spel gnomz kent dan is dit veel leuker. Hier speel je een avontuur en dat is nog leuker dan tegen elkaar te vechten. Dit spel ziet er misschien niet zo leuk uit maar dat is het wel. Echt een aanrader voor maar 500 punten.
2 Fast 4 Gnomz
Cijfer:
7,5

1152
13 jaar
is wel leuk maar kan beter
2 Fast 4 Gnomz is best leuk maar soms drukt die niet, en de camera is niet echt goed. Maar wat je tegenkomt in het spel is wel leuk.
Met de controller in je handen voel je je als een echte gamer. Pas op je wordt wel duizelig!
Cijfer:
7,0

3012
16 jaar
Goed spel zeker wel!
Heel goed spel, vind hem zeker goed nu! De camara heb ik geen last van zoals ik net las. Ze hebben er leuke dingetjes aan toegevoegd en ik geniet erg van dit spel. Ik raad 2 Fast 4 Gnomz ook zeker aan, het is echt waar voor je geld!
Cijfer:
8,1

7516
19 jaar
Verfrissende platformer
2 Fast 4 Gnomz voor de Wii is een adrenaline-pompende race-/platformgame waarin spelers schattige gnome-karakters besturen. Met levendige graphics, een meeslepende soundtrack en uitdagende levels biedt deze game een verfrissende en spannende ervaring. De gameplay is snel, hectisch en vol actie, waarbij spelers obstakels moeten ontwijken en munten verzamelen om hun score te verhogen. Met diverse levels en uitdagende obstakels blijft de game uitdagend en biedt het langdurig speelplezier. De kleurrijke graphics en opzwepende geluidseffecten voegen extra charme toe aan het gnome-universum. Met een hoge replaywaarde en de mogelijkheid om eigen levels te creëren, is 2 Fast 4 Gnomz een aanrader voor fans van race- en platformspellen die op zoek zijn naar een razendsnelle en leuke spelervaring.
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamer! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over een knotsgek avontuur genaamd "2 Fast 4 Gnomz"! Deze game is ontwikkeld door QubicGames en laat je in de schoenen, ehm, ik bedoel, in de puntige schoenen van vier dappere kabouters stappen. Het verhaal is eenvoudig maar hilarisch: je moet door verschillende levels rennen, obstakels ontwijken en vijanden verslaan om de prinses te redden en je kabouterdorp te beschermen. De gameplay is razendsnel en vol actie, perfect voor iedereen die van een uitdaging houdt. Je zult moeten springen, vliegen en zelfs door muren breken om je doel te bereiken. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


"2 Fast 4 Gnomz" kwam voor het eerst uit op de Nintendo Wii in 2012 en werd later ook beschikbaar voor de Nintendo 3DS. De game heeft door de jaren heen een cultstatus verworven vanwege zijn unieke mix van humor, snelle gameplay en kleurrijke graphics. Het is een van die verborgen pareltjes die je gewoon moet ervaren!

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "2 Fast 4 Gnomz is a surprisingly challenging and entertaining platformer that will keep you on your toes." Nintendo Life voegde eraan toe: "With its quirky sense of humor and fast-paced gameplay, 2 Fast 4 Gnomz is a delightful addition to the Wii’s library."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die houdt van snelle, actievolle platformers. Als je een fan bent van games zoals "Super Meat Boy" of "Bit.Trip Runner", dan is "2 Fast 4 Gnomz" echt iets voor jou. Het is ook Fantastisch voor spelers die van een goede uitdaging houden en niet bang zijn om een paar keer opnieuw te proberen om een level te voltooien. Haha, dat geeft mij veel plezier!

Vergelijkbare Games


Als je van "2 Fast 4 Gnomz" houdt, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar "Bit.Trip Runner" en "Super Meat Boy". Beide games bieden dezelfde snelle, uitdagende gameplay en zijn net zo verslavend!

Als ik niet aan het werk ben...


Weet je wat ik zou doen als ik in "2 Fast 4 Gnomz" zou zitten? Ik zou samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma door de levels racen! Yoshi zou me helpen om over de hoogste obstakels heen te springen, en Luma zou me door de gevaarlijkste gebieden heen leiden met zijn magische krachten. We zouden lachen, springen en rennen alsof er geen morgen is. En natuurlijk, aan het eind van de dag, zouden we samen een Fantastische maaltijd delen om onze overwinning te vieren. Wowie, wat een avontuur zou dat zijn!
2 Fast 4 Gnomz

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor 2 Fast 4 Gnomz

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Hoe kan ik modussen en levels vrijspelen in het spel?
Dennis2
7431
Je kunt de volgende spelmodi en levels vrijspelen door aan de voorwaarden te voldoen.

BerserkVoltooi Area I
SpeedsterVoltooi Area II
Time RecordsVoltooi Area II
Uncle TimeVoltooi Area III
Nightmare AreaVoltooi Area IV
Nightmare Course 1Verzamel 80 sterren in Area I
Nightmare Course 2Verzamel 80 sterren in Area II
Nightmare Course 3Verzamel 80 sterren in Area III
Nightmare Course 4Verzamel 80 sterren in Area IV
Nightmare Course 5Verzamel 26 sterren in Nigtmare Course 1 t/m 4
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg