x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers - Wii All in 1!

Kopen:

Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.99
€ 3.99aanbieding
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:4012927091890
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Yu-Gi-Oh 5Ds Wheelie Breakers

Afbeeldingen

Bouw zelf je eigen personage en motor.
Bouw zelf je eigen personage en motor.
Race (à la <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Mario_Kart_Wii>Mario Kart</a>) met maximaal acht personages tegelijk
Race (à la Mario Kart) met maximaal acht personages tegelijk
Met de kaarten kun je jezelf beschermen of anderen het moeilijk maken.
Met de kaarten kun je jezelf beschermen of anderen het moeilijk maken.
Je komt ook andere Yu-Gi-Oh’ers tegen die jouw willen verslaan.
Je komt ook andere Yu-Gi-Oh’ers tegen die jouw willen verslaan.
Beoordelingen voor   Yu-Gi-Oh 5Ds Wheelie Breakers

Beoordelingen Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,2

2171
13 jaar
Yu-Gi-Oh stapt over van verslavend kaartspel naar saai racespel.

Wanneer het spel begint maak je eerst een poppetje aan, dat is eigenlijk alleen een kleurtje geven aan een gezichtloos figuur. Daarna begin je met racen. (zie kader) Tijdens het racen speel je kaarten en probeer je je tegenstander aan te vallen. Dit viel mij heel erg tegen. Je kon maar 10 kaarten meenemen in een race. En de regels waren totaal niet boeiend of leuk meer! Ondanks dat is de spelmodus waarin je tegen acht tegenstanders kan racen in plaats van één wel heel leuk! Daar heb ik veel van genoten.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers
Cijfer:
6,7


47061
19 jaar
Kaartspelletjes op motorfietsen? Liever niet...
In tegenstelling tot andere Yu-Gi-Oh games is dit niet het gemiddelde Duel Monsters-spel dat we van de serie gewend zijn. We zien nog steeds monsters, spreuken en valstrikken in voor, met slechts één enkele vernieuwing: we spelen het op opgepimpte motorfietsen. Natuurlijk geeft dit een nieuwe, frisse kijk op het aloude kaartspel, maar maakt dat Yu-Gi-Oh! 5D’s ook een goede game?

Het antwoord is helaas ’nee’. Je zou verwachten dat de toevoeging van motoren de snelheid van de enigszins zou verhogen, maar helaas is dit niet zo: wat er wel gebeurt is dat de game veel eenvoudiger (en daarmee niet bepaald interessanter) wordt. Je kunt nog maar 1 monster tegelijk op het veld hebben (in plaats van 5), en ook het gebruik van spreuken en valstrikkaarten zijn enorm verslapt. Wat overblijft is een eenvoudige, relatief ongebalanceerde game waarin enige originaliteit ver te zoeken is.

Mocht je dus enige verfrissing zoeken op het schemergebied tussen strategie- en racegames, dan biedt deze game wellicht enig plezier. Lang zal deze pret echter niet duren: zelfs het succes van vorige Yu-Gi-Oh games en de toevoeging van (erg gave) motoren kunnen niet verhullen hoe onorigineel en ronduit saai deze game uiteindelijk is.
Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers
Cijfer:
4,0

14 jaar
Een aparte game, waarin je racet en kaart tegelijk.
Normaal speel je in Yu-Gi-Oh games met de beroemde kaarten. In dit spel doe je dit ook, maar dan op een motor. In dit spel maak je een poppetje, niet heel bijzonder, en volg je de storyline of doe je mee aan een cup. Het racen zelf is best leuk, alleen het kaartspel is drastisch veranderd. Dus voor de fanatieke fan niet heel leuk om nieuwe regels uit je hoofd te gaan leren.
Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

2779
12 jaar
Goede game, maar je moet wel engels kunnen
Dit is een leuke game. Maar als je weinig engels kent, is het vrij lastig om alles te begrijpen (vooral de kaarten snap je dan niet).
Dat is best wel jammer! Deze game is toch weer wat anders vergeleken met de andere Yu-Gi-Oh games: hier race je meer in plaats van dat je duelleert met kaarten.
Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers
Cijfer:
8,0

1011
21 jaar
Vreemd spel
Een pluspunt is het feit dat het eens een ander spel is of dat de makers iets nieuws hebben geprobeerd. Alleen vraag ik me af wat ze verwacht hadden hoe dit spel uiteindelijk uit kwam te zien, want het lijkt mij totaal mislukt. Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers is zwaar achteruit gegaan, omdat het oude principe weg is. Het spel is simpeler gemaakt, omdat je minder monsters kunt gebruiken, maar dat zorgt er niet voor dat de speelduur korter is helaas.
Cijfer:
5,3
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, allemaal! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over "Yu-Gi-Oh 5Ds Wheelie Breakers" voor de Nintendo Wii! Wowie! Deze game combineert het spannende kaartspel van Yu-Gi-Oh met razendsnelle motor races, wat een unieke en adembenemende ervaring oplevert. In deze game neem je het op tegen andere duelisten in intense races terwijl je kaarten gebruikt om je tegenstanders te verslaan en jezelf te verdedigen. De game is ontwikkeld door Konami en bevat veel van je favoriete personages uit de Yu-Gi-Oh 5Ds-serie. Je kunt je motor aanpassen met verschillende onderdelen en nieuwe kaarten verzamelen om je deck te verbeteren. Het is een Fantastische mix van strategie en actie!

Historische Context


Yu-Gi-Oh 5Ds Wheelie Breakers werd uitgebracht in 2009 en was een van de eerste games die de nieuwe 5Ds-serie introduceerde aan fans buiten Japan. De serie zelf bracht een frisse wind in het Yu-Gi-Oh universum met zijn futuristische setting en de toevoeging van Turbo Duels, waar duelisten op motoren strijden. De game kreeg veel aandacht vanwege deze nieuwe concepten en bleef populair onder fans van de serie.

Recensies van Experts


IGN noemde de game "a unique twist on the traditional Yu-Gi-Oh formula, offering both racing and card dueling fans something to enjoy." GameSpot prees de game voor zijn innovatieve gameplay, maar merkte op dat de besturing soms wat lastig kon zijn: "The combination of racing and card battling is intriguing, though the controls can be a bit tricky to master."

Iets voor jou?


Deze game is een must-have voor fans van de Yu-Gi-Oh 5Ds-serie en iedereen die houdt van een mix van actie en strategie. Als je geniet van kaartspellen en tegelijkertijd de spanning van races wilt ervaren, dan is dit de game voor jou! Ook verzamelaars van Yu-Gi-Oh games zullen deze unieke titel Fantastisch vinden om aan hun collectie toe te voegen.

Vergelijkbare Games


Als je van "Yu-Gi-Oh 5Ds Wheelie Breakers" houdt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar "Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX: Tag Force" voor de PSP of "Yu-Gi-Oh! The Duelists of the Roses" voor de PS2. Beide games bieden een andere kijk op het klassieke Yu-Gi-Oh kaartspel en zijn net zo spannend!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dit betekent dat je bij ons alleen mooie, complete producten vindt. We hebben een ruim aanbod aan gebruikte games voor de Nintendo Wii, inclusief deze Fantastische "Yu-Gi-Oh 5Ds Wheelie Breakers". Onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd, en je krijgt altijd 6 maanden garantie. Bovendien zijn onze prijzen laag en draag je bij aan een beter milieu door tweedehands te kopen. Dat maakt mij super vrolijk!
Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Yu-Gi-Oh! 5D’s Wheelie Breakers

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Signature Cards
Alex
16053
Om een bepaald Signature Card te krijgen, moet je een bepaald iemand verslaan.

Signature CardVersla...
Greiger (Matchup Mode)Greiger in Stage 7
Leo’s Duel RunnerLeo in Stage 2-A
Facility Chief’s Duel RunnerBeat Facility Chief in Stage 3
Hoodlum’s Duel RunnerHoodlum in Stage 1
Officer Tetsu Trudge’s Duel RunnerOfficer Tetsu Trudge in Stage 4
Officer Tetsu Trudge (Matchup Mode)Officer Tetsu Trudge in Stage 4
Luna’s Duel Runner en Sunlight UnicornLuna in Stage 5-B
Skull CollectorHoodlum in Stage 1-A
Bolt TannerBolt Tanner in Stage 6-B
Normal Duel Runner(Bolt Tanner’s Duel Runner)Bolt Tanner in Stage 6-B
Ushi OniBolt Tanner in Stage 6-B
Hunter Pace (Matchup Mode) en Burning Skull Head Hunter Pace in Stage 6-A
Tremendous FireHunter Pace in Stage 6-A twee keer
Summon Reactor-SKGreiger in Stage 7
SparksGreiger in Stage 7 twee keer

Persoonlijke tip:
Achterstevoren rijden/vechten
Frank
47061
19 jaar
Tijdens het rijden kun je jezelf met motor en al omkeren, om vervolgens achterstevoren te rijden en te vechten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je Wii-remote te schudden (niet lastig, maar het staat nergens in de gebruikshandleiding genoteerd). Vervolgens kun je ook op dezelfde manier terugdraaien.

Geheimen:
Unlockbare Tracks
Frank
47061
Naast een aantal extra duelisten en kaarten kent deze game natuurlijk ook een stel unlockbare Tracks: nieuwe plekken om je race-talenten tot uiting te laten komen en je tegenstanders in het stof te laten bijten. Je speelt ze vrij door de volgende Modes te winnen:

City Mid-TownVersla Akiza
City-Bay Area RVersla Hunter Pace
Duel StadiumVersla Yusei
Pipeline Rwin de Silver Cup
Satellite Rwin de Silver Cup
City-Suburbs Rwin de Gold Cup
Facility Rwin de Gold Cup
City-Midtown Rwin de Gold Cup
City Suburbs Rwin de Platinum Cup
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg