x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

WarioWare: Do It Yourself Showcase - WiiWare All in 1!

Kopen:

Afbeelding voor  WarioWare Do It Yourself Showcase

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:800

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  WarioWare Do It Yourself Showcase

Afbeeldingen

Boxshot WarioWare: Do It Yourself Showcase
"Ridder Wario" ziet er op zo’n speelgoedhond toch niet erg indrukwekkend uit.
"Ridder Wario" ziet er op zo’n speelgoedhond toch niet erg indrukwekkend uit.
Hond: "GRRR". Dief: "Mama hellup!".
Hond: "GRRR". Dief: "Mama hellup!".
Is Wario pas 4? Met die snor ziet hij er toch een stuk ouder uit!
Is Wario pas 4? Met die snor ziet hij er toch een stuk ouder uit!
En toen realiseerde Wario-man zich ineens dat hij helemaal niet KAN vliegen...
En toen realiseerde Wario-man zich ineens dat hij helemaal niet KAN vliegen...
Beoordelingen voor   WarioWare Do It Yourself Showcase

Beoordelingen WarioWare: Do It Yourself Showcase

1 beoordeling - cijfer 8,5


7016
17 jaar
Een knotsgek spel vol met minigames.
Dit spel is echt heel leuk. Eigenlijk vind ik dit spel het leukste van de categorie wiiware. Je moet met als hoofdpersonage Wario (of Wario-man) van allerlei rare minigames spelen om verder te komen. Dit moet dan binnen een paar seconden, anders ben je af. Het spel lijkt heel erg op WarioWare: Smooth Moves, dus als je dat een leuk spel vindt, kan WarioWare: Do It Yourself Showcase ook niet ontbreken aan je spellen!
Cijfer:
8,5

Productbeschrijving


Wooooooow! Welkom bij de wondere wereld van WarioWare Do It Yourself Showcase voor de Nintendo Wii! Deze game is een Fantastische aanvulling op de WarioWare-serie, waarbij je je eigen microgames kunt maken en delen. Hoe cool is dat?! Met de Wii-mote in de hand kun je door de vele, grappige en gekke microgames navigeren die je zelf hebt gemaakt of hebt gedownload. Wario, onze favoriete antiheld, begeleidt je door het creatieve proces en zorgt ervoor dat je de gekste en meest hilarische games maakt. Deze game is ontwikkeld door Intelligent Systems en Nintendo SPD, en biedt een unieke mix van creativiteit en plezier die je nergens anders zult vinden. Het is echt een "Wowie!" ervaring!

Historische Context


WarioWare Do It Yourself Showcase kwam uit in 2010 en bouwt voort op het succes van de eerdere WarioWare-games. De WarioWare-serie staat bekend om zijn snelle, hectische microgames die je in enkele seconden moet voltooien. Met DIY Showcase gaf Nintendo spelers de mogelijkheid om hun eigen microgames te maken, wat een revolutie betekende in de serie. Het was een van de eerste games die spelers echt de kans gaf om creatief te zijn en hun eigen inhoud te delen met anderen. Dat is zóóóó leuk!

Recensies van Experts


IGN gaf WarioWare Do It Yourself Showcase een score van 8.5/10 en zei: "The ability to create your own microgames is a fantastic addition to the series, offering endless replayability and creativity." GameSpot beoordeelde de game met een 8/10 en prees de gebruiksvriendelijke interface en de humoristische stijl van de game.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor creatieve geesten en fans van de WarioWare-serie. Of je nu een jongere gamer bent die van snelle, grappige games houdt, of een oudere gamer die geniet van het maken en delen van eigen creaties, WarioWare Do It Yourself Showcase heeft voor ieder wat wils. Ook als je gewoon een fan bent van Wario’s knotsgekke avonturen, is deze game een must-have!

Vergelijkbare Uitgaves


WarioWare Do It Yourself Showcase heeft geen speciale edities, maar het is een aanvulling op de Nintendo DS-titel WarioWare D.I.Y. Je kunt je creaties van de DS-versie overzetten naar de Wii en ze daar spelen, wat een extra laag van interactie en plezier toevoegt!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van WarioWare Do It Yourself Showcase, dan vind je deze games ook Fantastisch:
1. **WarioWare: Smooth Moves** - Een andere hilarische WarioWare-titel voor de Wii die gebruik maakt van de unieke bewegingsbesturing van de Wii-mote.
2. **Mario Party 9** - Voor fans van partygames en mini-games is Mario Party 9 een uitstekende keuze met veel multiplayer plezier.
3. **Rhythm Heaven Fever** - Een ritmische game met een vergelijkbare humoristische en snelle gameplay-stijl die je zeker aan het lachen zal maken.

Veel speelplezier en vergeet niet, Fantastisch Tweedehands is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Wowie!
WarioWare: Do It Yourself Showcase

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor WarioWare: Do It Yourself Showcase

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor WarioWare: Do It Yourself Showcase... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.