x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Sports Island - Wii All in 1!

Kopen:

Sports Island
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.49
4.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 11.99
6 Maanden garantie
Boxshot Sports Island

Afbeelding voor  Sports Island

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Party
Uitgebracht:2008
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:4012927091081

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Sports Island

Afbeeldingen

Gebruik je eigen Mii als deelnemer aan de wedstrijden!
Gebruik je eigen Mii als deelnemer aan de wedstrijden!
Alle "verplichte" sporten zijn aanwezig, zoals voetbal, karten en snowboarden.
Alle "verplichte" sporten zijn aanwezig, zoals voetbal, karten en snowboarden.
Een "Daffy-Twister-Spread"? Ik noem het gewoon een split...
Een "Daffy-Twister-Spread"? Ik noem het gewoon een split...
Die tackle was prima, maar die blauwe cirkel op het veld is wel een overtreding...
Die tackle was prima, maar die blauwe cirkel op het veld is wel een overtreding...
Beoordelingen voor   Sports Island

Beoordelingen Sports Island

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,5

230
13 jaar
Tja...
Het spel zelf is op zich wel leuk. Je hebt een ruim aanbod aan sporten en je kunt een soort toernooitje spelen dus er is ergens wel een doel. Maar de besturing functioneert niet en de graphics zijn ook niet best. De in mijn ogen wat "saaie sporten" zoals ijsschaatsen en curling werkt de besturing nog wel het best. Maar na 2 potjes curling en een paar rondjes op het ijs is de lol er wel vanaf. De sporten waar je wat van verwacht zoals voetbal of basketbal zijn echt dramatisch slecht. De enige sporten die ik nog redelijk vind zijn snowboarden en badmintonnen. Ik zou Sports Island niet kopen tenzij je een groot fan bent van slechte games.
Cijfer:
3,5

417
17 jaar
Een leuk spel met veel verschillende sporten
Sports Island is een erg leuk spel met veel verschillende mogelijkheden. Voor iedereen is er wel iets leuks, van basketballen tot karten. Zelf vind ik het schaatsen toch wel het leukst. Sports Island heeft veel verschillende en leuke personages. Ook kun je hem spelen met je eigen mii.
Je kan ook veel verschillende leuke toernooien spelen. Ga jij met de beker naar huis?
Cijfer:
8,5

7431
16 jaar
Stuk voor stuk leuke sporten!
Het is een leuk spel voor iedereen die van sport houdt of van een uitdaging houdt. Er zijn verschillende soorten sport en de ene is iets beter uitgewerkt dan de ander, maar ze zijn allemaal leuk om te doen en ze doen het allemaal. De graphics zijn goed en het geluid ook. Snowboarden en Motorcrossen vind ik het leukst. De veelzijdigheid is niet alleen een sterk punt omdat er dan voor iedereen iets leuks bij zit maar ook omdat je voor elke sport andere dingen moet doen, de ene keer moet je goed mikken (boogschieten), de andere keer moet je tactisch goed zijn (basketbal) en weer een andere keer is het plankgas (karten)!
Sports Island
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

1670
15 jaar
Typisch een game die beter als frisbee of batje fungeert!
Dit is nou echt zo een spelletje dat met het succes van andere spellen mee wil liften. Het lijkt een leuk spel met een groot aanbod aan sporten, maar dat is dus alles behalve waar! De sporten hebben slechte besturing, of zijn gewoon saai! Ook de graphics en de muziek helpen niet echt mee om een goede beoordeling te geven!
Sports Island
Cijfer:
2,5

254
12 jaar
Multiplayer wel even leuk!
Best een leuk spel in het begin, maar na een week begint Sports Island al te vervelen. Met z’n tweeën is wel leuk, maar alleen is er niks aan. Het heeft hele slechte beeld, besturing en kwaliteit. Maar als je een goedkoop spel wil is dit wel een aanrader. Ook is wel grappig dat je uit verschillende teams en poppetjes kunt kiezen.
Cijfer:
4,6


47061
20 jaar
Wii Sports hebben we al, dus waarom...?
Zoals elk succesvol game-franchise kent ook de Wii Sports-serie een hele reeks slappe namaakgames: Sports Island is er ook eentje. Onder het motto van "meer is beter" wordt er een zo groot mogelijke reeks saaie, totaal onuitgewerkte sporten gepresenteerd waar je na (maximaal) 10 minuten al meer dan genoeg van hebt. Tenzij je dus op zoek bent naar "alweer zo’n slap aftreksel van Wii-sports", raad ik iedereen aan deze game links te laten liggen...
Cijfer:
2,5

170
13 jaar
Teleurstelling
Dit spel is echt niet te doen. De sporten van Sports Island zijn wel leuk maar het wordt echt heel snel saai. Ik vond alleen het race leuk want dan moest je wii remote schuin houden. Verder is er echt niks aan.
Cijfer:
3,5


7016
17 jaar
Van mindere kwaliteit dan Wii Sports en Wii Sports Resort.
Dit spel is minder goed dan Wii Sports en Wii Sports Resort. Sports Island heeft een groter aanbod aan sporten, maar Wii Sport en Wii Sports Resort zijn van veel betere kwaliteit. Dit valt ook te zien aan de prijs, want Sports Island is een stuk goedkoper. Kies dus voor Wii Sports of Wii Sports Resort als je kwaliteit wilt.
Cijfer:
7,0

488
10 jaar
mwa... aardig leuk spel
Sports Island is een aardig leuk spel. Sommige spellen zijn wel makkelijk zoals voetbal. Maar andere spellen zijn toch flink moeilijk zoals basketbal. Je kan wel best wat dingen doen zoals: tournementen en wedstrijdjes.
Er zijn 8 verschillende teams die allemaal hun eigen specialiteit hebben. En in elk team zitten 6 leden.
Cijfer:
6,5

350
11 jaar
Als je wil sporten is dit een aanrader
Sports Island heeft in het algemeen best veel sporten maar als je naar andere sportgames kijkt schrik je wel. Dit spel heeft 10 sporten. De besturing is bij sommige sporten best moeilijk. Voetbal lijkt de leukste sport maar gaat zo sloom als een trein die stilstaat. Curling is een beetje flauw als je tegen de computer speelt. Zij hebben bijna altijd de laatste steen en dan winnen ze. Wat ik zelf erg leuk vind is de league. Daar speel je alle sporten om 1ste, 2de, 3de of 4de te worden. En de teams waar je uit kan kiezen zijn wel leuk.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sports Island

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Sports Island... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2010 - 2024 Mario Wii