x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Soulcalibur Legends - Wii All in 1!

Kopen:

Soulcalibur Legends
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
11.49
7.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Soulcalibur Legends Zonder Handleiding
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
7.99
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Boxshot Soulcalibur Legends

Afbeelding voor  Soulcalibur Legends

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2008
Spelers:1-2
Leeftijd:16+ jaar
EAN:3296580805068
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Soulcalibur Legends

Afbeeldingen

Helaas geen Link deze keer, maar wel Lloyd Irving uit <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Tales_of_Symphonia_Dawn_of_The_New_World>Tales of Symphonia</a>!
Helaas geen Link deze keer, maar wel Lloyd Irving uit Tales of Symphonia!
Ontwijk de aanvallen van je tegenstanders en sla toe als je de kans krijgt.
Ontwijk de aanvallen van je tegenstanders en sla toe als je de kans krijgt.
Versla gevaarlijkuitziende monsters in de Story Mode.
Versla gevaarlijkuitziende monsters in de Story Mode.
Afbeelding voor Soulcalibur Legends

Links

Beoordelingen voor   Soulcalibur Legends

Beoordelingen Soulcalibur Legends

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 4,6

19050
18 jaar
Ik zeg het je, ik ben al tijden fan van soul Calibur en het komt in m’n top 3 beste vecht spellen! Deze... niet echt. In soul calibur 4 kon je kiezen uit STAR WARS CHARACTERS! En in dit spel weet ik niet eens wie de personages zijn! Wil je een goeie spel voor Nintendo EN goedkoop? Klik dan op de link op Soul Calibur 2 <---, mijn favoriete Soul Calibur game omdat Link van The legend of Zelda erin voorkomt! oja, de besturing van Soulcalibur Legends is vreselijk!
Cijfer:
4,0

34 jaar
Slechtste Soul Calibur uit de reeks...
Soul Calibur legends voor de Wii was mijn eerste kennismaking met de reeks. Mijn eerste indruk van het spel was wel aardig. Je kunt lekker hakken met je zwaard (ik wist toen nog niet dat deze reeks voornamelijk zwaarden hanteert). Na tig keer dezelfde levels ging mij dit toch wel vervelen en kreeg ik lamme handen van het spelen.

In de eerste instantie had ik wel een soort gameplay als The Force Unleashed verwacht, maar dit viel me zwaar tegen. De graphics waren wel mooi vond ik, maar dat was eigenlijk het enige fijne aan het spel. De verhaallijn kon mij ook nog redelijk intresseren en ik heb het spel wel uitgespeeld.
Lees meer...

Inmiddels heb ik bij vrienden kennis gemaakt met andere delen van Soul Caliber (waaronder deel 4 waar je met Darth Vader, Starkiller en Yoda kan spelen). Ik vind de Wii versie in vergelijking met de andere Soul Caibur Games die ik inmiddels gespeeld heb een voorbeeld van hoe het niet moet en ben blij dat ik de game alleen maar geleend had.

Het geld zou het zeker niet waard zijn geweest...
Verberg.
Soulcalibur Legends
Cijfer:
5,0

1838
18 jaar
Het spel begint op een soort landkaart waar een paar mensen een heel verhaal beginnen te vertellen. Aangezien ik niet graag lees heb ik het verhaaltje maar overgeslagen.
Op de landkaart zie je telkens nieuwe dorpjes waarin je kan spelen. Eenmaal in het spel is het de bedoeling om telkens als een idioot met je Wiimote en Nunchuck te zwaaien om de monsters neer te halen. Soms moet je ook wat standbeelden verschuiven om ergens langs te kunnen, maar voornamelijk zit je als een gek te zwaaien. Als je alle dorpjes hebt gehad ga je een level verder.
Ze hebben alleen weinig variatie in de game. Na 20 levels was ik nog steeds aan het zwaaien met me Wiimote en Nunchuck. Telkens als je alle dorpjes hebt gehad, zijn dezelfde levels weer te spelen. Precies hetzelfde, alleen zijn de tegenstanders ietsje moeilijker.
Ik ben hierna ook niet meer verder mee gegaan omdat het nogal saai begon te worden, wel moet ik er even bij zeggen dat er ook een multiplayer functie in zit. Maar ook dit is niet echt interessant, en voor de mensen die denken dat dit Soul Calibur 4 is voor de Wii. Die hebben het flink mis ;)
Soulcalibur Legends
Cijfer:
6,6
Lees meer beoordelingen.

3024
13 jaar
Ik hoopte dat Soulcalibur Legends een leuk spel zou zijn, nou, dat is het dus niet. De besturing is erg vervelend, je moet gewoon als een dolle met je Remote en Nunchunk zwaaien. Het spel kent weinig diepgang, en het enige pluspunt is dat er multiplayer inzit. Nouja, die multiplayer kent wel dezelfde gebreken in de besturing als de singleplayer. Geen aanrader dus!
Cijfer:
4,5


47061
20 jaar
Goed, beter... belabberd
De Soulcalibur-serie staat al jaren bekend als een gamereeks met gigantische mogelijkheden: zo was het een van de eerste series waarin de "sidestep" werd geïntroduceerd, zijn de graphics en soundtracks al sinds het eerste spel fantastisch en heeft ieder deel een geweldig verhaal en personages.

Toen verscheen Soulcalibur Legends: een grote hoop bagger, waarin niets van de eerdergenoemde hoogtepunten zijn overgebleven. Het geveschtssysteem is ronduit slecht, zowel de graphics en soundtrack vallen heftig tegen, om nog maar te zwijgen van het verhaal. In tegenstelling tot de vorige delen valt er dus helaas weinig goeds over dit spel te zeggen. En dat is voor een serie als Soulcalibur gewoon... jammer.
Cijfer:
3,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Soulcalibur Legends

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Alternatief kostuum
Wesley
5310
Om voor elk van je karakters een alternatief kostuum te unlocken moet je de story mode uitspelen. Je krijgt dan voor elk karakter een nieuw kostuum!

Cheats en Codes:
Wapens vrijspelen
Maximilion 11
1052
Om voor elk personage zijn 3e wapen vrij te spelen moet je in de storymode hoofdstuk 5 uitspelen.

Geheimen:
Vierde wapen voor elk karakter
Linkplayer
8027
Bereik een Paladin, Master en final rang voor je quest.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Pinterest
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2024 Mario Wii