x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Piranha Wii Gun - Wii Hardware All in 1!

Kopen:

Piranha Wii Gun Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
8.49
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Verkleurd
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Piranha Wii Gun

Afbeeldingen voor  Piranha Wii Gun

Afbeeldingen

Een Wii Gun is erg handig voor schiet spellen!
Een Wii Gun is erg handig voor schiet spellen!
Beoordelingen voor   Piranha Wii Gun

Beoordelingen Piranha Wii Gun

1 beoordeling - cijfer 6,1

8512
16 jaar
Niet de beste Wii Gun die er is.
Deze Piranha Wii Gun ziet er niet echt heel mooi uit en hij is niet zo lekker om vast te houden. En als je al een tijdje hebt gegamed en je handen beginnen te zweten, glijdt hij zo uit je hand.
Cijfer:
6,1

Productbeschrijving


Hallo daar, game-avonturiers! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over de Piranha Wii Gun! Deze Fantastische accessoire is speciaal ontworpen voor de Nintendo Wii en geeft je shooter-games een geheel nieuwe dimensie. Je plaatst eenvoudig je Wii-afstandsbediening en nunchuk in de gun, en voilà, je bent klaar om je vijanden te verslaan met precisie en stijl.

Met een ergonomisch ontwerp ligt de Piranha Wii Gun comfortabel in de hand, waardoor je urenlang kunt spelen zonder vermoeid te raken. Of je nu zombies afknalt in "Resident Evil" of aliens bestrijdt in "Metroid Prime 3: Corruption," de Piranha Wii Gun maakt je ervaring nog meeslepender. Het kunststof materiaal is stevig en duurzaam, perfect voor intensieve speelsessies. Fantastisch, toch?

Historische Context


De Piranha Wii Gun kwam uit in de glorietijd van de Nintendo Wii, een tijd waarin bewegingsbesturing de gamewereld veroverde. Shooter-games kregen een geheel nieuw leven met deze accessoire, die het mogelijk maakte om nog dieper in de actie te duiken. Sinds de introductie heeft de Piranha Wii Gun een trouwe schare fans verzameld en blijft het een populaire keuze voor Wii-liefhebbers.

Recensies van Experts


"Wowie! The Piranha Wii Gun enhances the shooting experience on the Wii like no other accessory. It’s comfortable, responsive, and makes you feel like you’re in the game." - IGN

"The Piranha Wii Gun is a must-have for any Wii shooter enthusiast. It brings a new level of immersion and fun to your favorite games." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze Fantastische accessoire is perfect voor iedereen die houdt van shooter-games op de Nintendo Wii. Of je nu een doorgewinterde gamer bent die elk schot wil perfectioneren of een casual speler die gewoon wat extra plezier wil beleven, de Piranha Wii Gun is voor jou. Ik zie vaak dat fans van games zoals "Call of Duty: Modern Warfare ? Reflex Edition" en "The House of the Dead: Overkill" deze accessoire niet kunnen weerstaan. En eerlijk gezegd, wie zou dat wel kunnen? Haha!

Vergelijkbare Uitgaves


Er zijn verschillende kleuren en ontwerpen beschikbaar voor Wii-guns, maar de Piranha Wii Gun staat bekend om zijn unieke en stijlvolle uiterlijk. Andere populaire modellen zijn de "Wii Zapper" en de "Nyko Perfect Shot," maar volgens mij steekt de Piranha Wii Gun er met kop en schouders bovenuit. En dat geeft mij veel plezier!

Vergelijkbare Games


Als je van shooter-games houdt, raad ik je aan om ook eens te kijken naar "Red Steel 2" en "GoldenEye 007" voor de Nintendo Wii. Beide games bieden een spannende ervaring die nog beter wordt met de Piranha Wii Gun in je handen. Vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe favoriete game en accessoire zo in huis!

Fantastisch gamen gewenst, vrienden!
Piranha Wii Gun

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving Piranha Wii Gun

Beschrijvingen

1 beschrijving

Ferdie Swinkels
3262
Wat is het?
De Piranha Wii Gun is een stuk hardware om je Wii-controller te vermommen tot een heus geweer. Klik de shell open, stop je Wii-controller er in en klik het simpelweg weer dicht. De bedoeling van dit accessoire is om een realistischer gevoel te geven aan schietgames. Als je de trekker overhaalt, wordt in feite de B-knop van je controller ingedrukt. Alle knoppen zijn nog steeds binnen handbereik.

Waar gebruik je het voor?
De Piranha Wii Gun is speciaal gemaakt voor schiet- en actiegames, vooral de heuse First-Person Shooters. Sommige games, zoals Ghost Squad, spelen een stuk realistischer met dit accessoire en ondersteunen zelfs een geoptimaliseerde Lightgun besturing.

FAQ
Kun je nog steeds de Nunchuck aansluiten?
- Ja. Als je het achterste klepje van de Piranha Wii Gun openmaakt, kunt je de Nunchuck gemakkelijk aansluiten. Doe daarna het klepje weer dicht; de draad van de Nunchuck kan door een gaatje in het klepje.

Als ik de Piranha Wii Gun gebruik, kan ik niet bij de B-knop, wat nu?
- Geen zorgen. De trekker van de Piranha Wii Gun dient als ’vervanger’ van de B-knop. Sterker nog, de B-knop wordt automatisch ingedrukt op het moment dat je de trekker overhaalt. Dit is mogelijk gemaakt door een mechanische beweging.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg