x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Phoenix Wright Ace Attorney Justice for All

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Puzzel
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:1000

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Phoenix Wright Ace Attorney Justice for All

Afbeeldingen

Boxshot Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All
Edgeworth en Franziska lijken niet blij te zijn, maar Phoenix gaat door tot het einde!
Edgeworth en Franziska lijken niet blij te zijn, maar Phoenix gaat door tot het einde!
Opnieuw is het je taak om onschuldigen te beschermen en de ware dader boven water te krijgen
Opnieuw is het je taak om onschuldigen te beschermen en de ware dader boven water te krijgen
Met al die nieuwe personages wordt het wel druk in Wright & Co. Law Offices!
Met al die nieuwe personages wordt het wel druk in Wright & Co. Law Offices!
Zo krijgt de Objection-pose van Phoenix toch een nieuwe twist...
Zo krijgt de Objection-pose van Phoenix toch een nieuwe twist...
Beoordelingen voor   Phoenix Wright Ace Attorney Justice for All

Beoordelingen Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8


47061
20 jaar
Meer van hetzelfde hoeft niet slecht te zijn
Ook dit tweede deel van de Phoenix Wright-serie is een absolute must-have: opnieuw zit elke zaak geweldig in elkaar, en zul je dankzij lastige puzzels en veel denkwerk lang met deze game doen. En wederom geldt: alleen als je Ace Attorney Justice for All al op de DS hebt, heb je een excuus om deze game niet te kopen!
Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All
Cijfer:
8,6

6421
18 jaar
Phoenix op het grote beeld!
Ik heb deze game ook al op de DS. Maar op de Wii krijgt deze game toch een ander jasje. Vooral met de wii mote naar het scherm zwiepen geeft je toch het gevoel alsof het echt(er) is. Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All heeft geweldige verhalen, creative zaken en veel denk werk maar dan op het grote scherm. Ik moet wel zeggen dat ik de meeste games met raadsels etc. saai vind maar de Phoenix reeks bewijst toch het tegendeel.
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Fantastisch! Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All is een spannende avonturengame waarin jij de rol op je neemt van de briljante advocaat Phoenix Wright. In dit tweede deel van de geliefde Ace Attorney-serie, ontwikkeld door Capcom, sta je voor vier nieuwe zaken die je moet oplossen door bewijs te verzamelen, getuigen te ondervragen en je cliënten te verdedigen in de rechtszaal. De gameplay is een mix van visuele roman en puzzeloplossing, waarbij je scherp moet blijven om de waarheid te achterhalen en je cliënten vrij te pleiten. Met zijn meeslepende verhaal en unieke personages is deze game een echte aanrader voor iedereen die van juridische drama’s houdt!

Historische Context


Justice for All werd oorspronkelijk uitgebracht in 2002 voor de Game Boy Advance in Japan en later geport naar de Nintendo DS, waardoor het een groter publiek bereikte. De Ace Attorney-serie heeft door de jaren heen een cultstatus bereikt, dankzij de unieke mix van humor, intrigerende verhalen en memorabele personages. Dit tweede deel bouwt voort op de solide basis van zijn voorganger en introduceert nieuwe gameplay-elementen zoals de "Psyche-Locks", die spelers uitdagen om verborgen waarheden te onthullen.

Recensies van Experts


IGN noemde Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All "a gripping courtroom drama that will keep you on the edge of your seat," en gaf de game een beoordeling van 8,5/10. Gamespot prees de game voor zijn "engaging story and clever puzzles," en gaf het een score van 8/10.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van juridische drama’s en visuele romans. Als je geniet van een goed verhaal vol plotwendingen en unieke personages, dan is deze game iets voor jou! Ook voor spelers die van puzzeloplossing en detectivewerk houden, biedt Justice for All veel plezier en uitdaging.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All, dan raad ik je ook aan om de andere games in de Ace Attorney-serie te proberen, zoals Phoenix Wright: Ace Attorney en Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations. Andere vergelijkbare games zijn Professor Layton and the Curious Village en Ghost Trick: Phantom Detective, beide ook ontwikkeld door Capcom en bieden een mix van puzzels en meeslepende verhalen.

Compatibiliteit


Wowie! Alle Wii spellen, inclusief Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All, kunnen worden afgespeeld op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dit betekent dat je kunt genieten van deze Fantastische game op beide consoles zonder problemen!
Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Phoenix Wright Ace Attorney: Justice for All... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.