x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

No More Heroes 2: Desperate Struggle - Nintendo Wii

Kopen:

No More Heroes 2: Desperate Struggle
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
35.49
€ 29.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
No More Heroes 2: Desperate Struggle
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
28.49
23.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
No More Heroes 2: Desperate Struggle Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
29.99
€ 20.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Boxshot No More Heroes 2: Desperate Struggle

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:18+ jaar
EAN:5060102951384
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  No More Heroes 2 Desperate Struggle

Afbeeldingen

Speel als onze puberheld: Travis Touchdown!
Speel als onze puberheld: Travis Touchdown!
Een van de dingen die je vaak gaat zien in No More Heroes 2: katanas.
Een van de dingen die je vaak gaat zien in No More Heroes 2: katanas.
Met al die beam-katana’s wordt elk gevecht een ware lichtshow.
Met al die beam-katana’s wordt elk gevecht een ware lichtshow.
Ook anti-helden hebben af en toe recht op een relaxte pauze.
Ook anti-helden hebben af en toe recht op een relaxte pauze.
Afbeelding voor No More Heroes 2 Desperate Struggle

Links

Beoordelingen voor   No More Heroes 2 Desperate Struggle

Beoordelingen No More Heroes 2: Desperate Struggle

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2

5343
17 jaar
Travis makes a touchdown!!
Desperate Struggle is een verbeterde versie van no more heroes. Geen stad waarin je kan rondrennen maar gewoon een map waaruit je je bestemming kan kiezen. Je hebt weer de rank battles die nog steeds een beetje cheap gedaan zijn (bv van 46 naar 24 ofzo) maar de rank battles blijven de creme de la creme van de game. Het blijft zo vet en bruut om met travis touchdown de baddies neer te maaien met z’n eigen originele lightsabers.
No More Heroes 2: Desperate Struggle
Cijfer:
9,0

6127
14 jaar
Geweldige game
No More Heroes 2: Desperate Struggle is het vervolg van een geweldige game. En het tweede deel is naar mijn mening zelfs beter dan het eerste deel. De graphics zijn ietsjes beter en ze hebben de gameplay moeilijker gemaakt. Als je deel 1 hebt gespeeld, is dit een absolute ’must-have’ !
Cijfer:
9,5

19050
19 jaar
Waarschuwing, SPOILER
Ok, Ik ben een grote fan van No More Heroes 1, en dit spel...is net zo vet! 5 minuten gespeeld en de actie begint met een Luke Skywalker wannabe die wraak zoekt omdat je zijn broer hebt vermoord. Niet dat ik wil spoilen ofzo maar het begint toch bij het begin...Een vriend van Travis wordt vermoord door iemand die de hele stad bezit zeg maar. Nou, deze vent is de nr 1 moordenaar, maar Travis was eerst de nr 1, en als je nr 1 wilt worden moet je toch echt Travis vermoorden...achja. In plaats van een GTA achtig overworld krijg je nu een kaart en moet je aanwijzen waar je heen wilt. De jobs zijn vervangen door minigames, De fitness workouts zijn vervangen door minigames en de kledingzaak heeft een nieuwe naam. Veel is er veranderd, maar hier is het goeie.... GEEN RANKING BATTLE FEE MEER! Dus geen half milioen besteden aan iets dat verplicht is! Oja, de graphics zijn top, de humor is top en het spel zelf is excellent! het enige slechte is dat het vechtmuziek/maintheme nu zuigt...
No More Heroes 2: Desperate Struggle
Cijfer:
9,4
Lees meer beoordelingen.

2052
17 jaar
Zeer goede game met een nogal bizarre story
No More Heroes 2 is een zeer goede game. Goede graphics, gameplay die gebruik maakt van de wii-mote. Ook een goede, misschien beetje bizarre story. Maar dit geeft de game wel iets speciaals. Er zijn wel iets te veel boss battles en ook teveel laadschermen. Maar over het algemeen een zeer goede wii-game!
No More Heroes 2: Desperate Struggle
Cijfer:
8,5

2089
16 jaar
Een must have voor elke Wii-gamer!
Jaaaaaaa! No More Heroes 2 is er!
Op het eerste gezicht is er niks veranderd: de stoel voor de TV, met een doos kleenex en de prullenmand vol papierproppen. Heel volwassen is Travis niet...
Santa Destroy, de open stad waar je heen kon lopen en rijden is verdwenen, nu kies je een bestemming uit de plattegrond van de stad en je bent er.  Alle bijbaantjes die je kan aanemen zijn nu in 8-bits stijl, net zoals het trainen om sterker te worden. Maar je kan ook gewoon naar de volgende  stap gaan. Het spel dwingt je niet om iets te doen.
Lees meer...
Het verhaal gaat over het ruimen van een stelletje fanatieke huurmoordenaars. Maar nu heeft hij een ander motief om die huurmoordenaars te vermoorden: een van  hem hebben Travis’ vriend vermoord en Travis wilt wraak.
Wat ik mis zijn de telefoongesprekken die uit mijn Wii-mote kwamen. Maar iets nieuws en moois is dat Travis tegen je praat, Travis is één van ons.

Nog steeds die mooie graphics natuurlijk en genoeg nieuwe dingen te doen in No More Heroes 2: Desperate Struggle, een must have voor elke Wii-gamer!
Verberg.
Cijfer:
9,7
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo daar, gamefans! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over "No More Heroes 2: Desperate Struggle" voor de Nintendo Wii! Wowie! Dit spel is een echte knaller en een Fantastisch vervolg op de originele "No More Heroes". Je kruipt opnieuw in de huid van Travis Touchdown, een badass huurmoordenaar die terugkeert naar Santa Destroy om wraak te nemen en zijn titel als nummer één huurmoordenaar te heroveren. De game is ontwikkeld door het geweldige team van Grasshopper Manufacture en is geregisseerd door de legendarische Suda51. Bereid je voor op intense hack-and-slash actie, een uniek verhaal vol bizarre wendingen, en een stijl die je nog lang bijblijft. Met een mix van zwaardgevechten, minigames en een open wereld om te verkennen, zal je je geen moment vervelen. En dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


"No More Heroes 2: Desperate Struggle" kwam uit in 2010 en bouwde voort op het succes van het eerste deel dat in 2007 werd uitgebracht. Het origineel werd geprezen om zijn unieke stijl en innovatieve gameplay, en het vervolg wist deze elementen nog verder te verbeteren. De game kreeg veel aandacht vanwege zijn volwassen thema’s en over-the-top actie, wat het een cultklassieker maakt onder Wii-games. Het is een van die titels die echt laat zien hoe veelzijdig en verrassend de Wii kan zijn. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


Volgens IGN: "No More Heroes 2: Desperate Struggle is een waardige opvolger die de lat hoger legt voor actie-avonturengames op de Wii." GameSpot schrijft: "De game is een fantastische mix van stijl en gameplay, met een verhaal dat je blijft boeien van begin tot eind." En dat maakt mij super vrolijk!

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van actie-avonturengames die houden van een goed verhaal en intense gevechten. Als je geniet van games met een unieke stijl en een vleugje humor, dan is "No More Heroes 2: Desperate Struggle" echt iets voor jou. Ook voor verzamelaars van cultklassiekers en fans van Suda51’s werk is deze titel een must-have. Haha, wat een Fantastische keuze!

Vergelijkbare Games


Als je van "No More Heroes 2: Desperate Struggle" houdt, dan heb ik hier een top 3 lijstje van vergelijkbare games die je ook zeker moet proberen:
1. **"MadWorld"** - Een intense en stijlvolle actiegame met een zwart-wit kleurenschema en veel bloedvergieten. Fantastisch!
2. **"Red Steel 2"** - Een andere geweldige hack-and-slash game voor de Wii, met een mix van zwaardvechten en schietactie. Wowie!
3. **"Bayonetta"** - Hoewel deze game oorspronkelijk niet voor de Wii is uitgebracht, is hij later wel beschikbaar gekomen voor de Wii U. Een must-play voor fans van over-the-top actie en stijl.

Bleh, Playstation en X-Box hebben niets dat hieraan kan tippen. Nintendo voor de win!
No More Heroes 2: Desperate Struggle

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor No More Heroes 2: Desperate Struggle

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Hoe speel je de BJ5 extra mode vrij in No More Heroes 2: Desperate Struggle?
B-master1
220
Als je de hard-moeilijkheidsgraad uitspeelt zonder een leven te verliezen in No More Heroes 2: Desperate Struggle, komt er een nieuwe moeilijkheidsgraad: BJ5 extra mode. Dit is veel moeilijker uit te spelen dan hard mode.

Cheats en Codes:
Hoe kan ik snel veel geld verdienen in No More Heroes 2: Desperate Struggle?
B-master1
220
Je moet naar side-job 7 gaan (ruimtevuilnis verzamelen minigame) van No More Heroes 2: Desperate Struggle. Doe level 1 en 2 zo snel mogelijk. Bij level 3 moet je al het vuilnis verzamelen, behalve de laatste. Laat jezelf dan doodgaan (ga naar beneden in de atmosfeer). Als je weer leeft, zweeft er maar 1 stukje vuilnis door de ruimte. Als je die zo snel mogelijk verzamelt, krijg je een hele grote tijdbonus. Doe dit ook bij level 4. Door deze manier krijg je meer dan $100.000. Als je dit blijft herhalen, kan je gemakkelijk de dure laser-zwaarden kopen.

Geheimen:
Hoe kun je jezelf redden van de dood door snel te schudden met je Wii Remote en Nunchuck?
RubenF
161
Als je dood gaat in No More Heroes 2: Desperate Struggle, kun je jezelf door laten leven door heel snel met je Wii Remote en Nunchuck te schudden.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor No More Heroes 2 Desperate Struggle

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg