x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Legende van Ga’Hoole - Wii All in 1!

Kopen:

Legende van Ga’Hoole
Bestel vandaag, maandag in huis.
3.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Legende van Ga’Hoole

Afbeelding voor  Legende van GaHoole

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:5051888056844

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Legende van GaHoole

Afbeeldingen

Speel als alle uilen uit de film!
Speel als alle uilen uit de film!
Pas op dat je niet in het lava valt!
Pas op dat je niet in het lava valt!
Vlieg als uil door de lucht.
Vlieg als uil door de lucht.
Zo en nu ff wat muisjes vangen!
Zo en nu ff wat muisjes vangen!
Beoordelingen voor   Legende van GaHoole

Beoordelingen Legende van Ga’Hoole

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3

2052
13 jaar
Leuke game, maar te kort
Legende van Ga’Hoole is een zeer leuk spel met ruime omgeving om in te vliegen. Het enige spijtige is dat de game een beetje kort is.
Cijfer:
8,0

2601
12 jaar
Nope
Erg mooi gemaakt voor de Wii, dus ik had heel veel goeie dingen verwacht. Maar toen had ik hem en toen was het eigenlijk eentonig en saai. Je hebt de Legende van Ga’Hoole ook nog eens ZO uitgespeeld. Geen aanrader dus.
Cijfer:
6,0

498
12 jaar
Kort
Legende van Ga’Hoole is nogal kort, te kort. Niet echt een aanrader.
Cijfer:
6,0
Lees meer beoordelingen.

444
17 jaar
Naar de top
Legende van Ga'Hoole is echt een geweldig spel. Goede gameplay-mechanismen en voor de Wii zijn de graphics bijzonder goed. Er zit weinig variatie in de gameplay, maar dat is niet erg, omdat de missies leuk blijven. De speelduur is wel een beetje aan de krappe kant, maar er zijn gelukkig veel side-missies.
Legende van Ga’Hoole
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M hier, en ik ben SUPER enthousiast om jullie te vertellen over "Legende van Ga’Hoole: De Bewakers van het Licht"! Deze Fantastische game is gebaseerd op de populaire boekenreeks en de adembenemende animatiefilm. In deze game vlieg je door prachtige landschappen, neem je deel aan spannende luchtgevechten en beleef je een episch avontuur als een dappere uil! Je kunt kiezen uit verschillende personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden en wapens. Ontwikkelaar Krome Studios heeft echt hun best gedaan om de magie en het avontuur van de film tot leven te brengen. Wow, dit is echt een must-play voor alle avontuurlijke zielen daarbuiten!

Historische Context


"Legende van Ga’Hoole: De Bewakers van het Licht" kwam uit in 2010, rond dezelfde tijd als de gelijknamige animatiefilm geregisseerd door Zack Snyder. De game wist de aandacht te trekken van zowel fans van de boeken als de film. Hoewel het misschien niet de grootste blockbuster was, heeft het een speciale plek in het hart van veel spelers die genoten hebben van het meeslepende verhaal en de adembenemende visuals.

Recensies van Experts


IGN schreef: "The game’s aerial combat and exploration are its strong suits, offering a unique experience that’s both visually stunning and engaging."
GamesRadar merkte op: "While the game may not be perfect, it captures the essence of the movie and provides a fun, action-packed adventure."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de "Legende van Ga’Hoole" boeken en film! Maar dat is nog niet alles. Avontuurlijke gamers die houden van epische verhalen en prachtige graphics zullen ook genieten van deze Fantastische ervaring. En vergeet niet, als je een uilenliefhebber bent, dan is dit een absolute must-have!

Vergelijkbare Uitgaves


Er zijn geen speciale edities of steelbooks van "Legende van Ga’Hoole: De Bewakers van het Licht", maar de standaard editie zelf is al een pareltje dat niet in je collectie mag ontbreken.

Vergelijkbare Games


Als je genoten hebt van "Legende van Ga’Hoole: De Bewakers van het Licht", dan raad ik je ook aan om "The_Legend_of_Zelda_Twilight_Princess>The Legend of Zelda: Twilight Princess" en "Okami" eens te proberen. Beide games bieden ook een episch avontuur en prachtige werelden om te verkennen. Wowie!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Alle Wii spellen, inclusief "Legende van Ga’Hoole: De Bewakers van het Licht", kunnen afgespeeld worden op zowel de Nintendo Wii als de Wii U systemen. Dat betekent dubbel zoveel plezier, haha!
Legende van Ga’Hoole

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Legende van Ga’Hoole

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Legende van Ga’Hoole... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.