x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 - Wii All in 1!

Kopen:

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7
Bestel vanavond, maandag in huis.
14.99
10.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 Zonder Handleiding
Bestel vanavond, maandag in huis.
13.49
€ 9.99korting
6 Maanden garantie
Spel in het Nederlands
Handleiding
Boxshot LEGO Harry Potter: Jaren 5-7

Afbeelding voor  LEGO Harry Potter Jaren 5-7

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2011
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5051888079416
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Beoordelingen voor   LEGO Harry Potter Jaren 5-7

Beoordelingen LEGO Harry Potter: Jaren 5-7

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,4

25454
16 jaar
Voegt weinig nieuws toe, maar nog steeds leuk
Deze game werkt exact hetzelfde als de vorige LEGO Harry Potter en eigenlijk de meeste andere LEGO-games, dus zodoende heeft het ook de zwakheden en sterke punten van die games. Het is leuk om je favoriete scenes in LEGO-vorm te zien, de LEGO-humor die je in alle LEGO-spellen ziet is leuk, en de wereld zit vol met geheimen om te ontdekken. De nadelen zijn dat de collectibles zó talrijk zijn dat het welhaast onmogelijk is het spel helemaal 100% uit te spelen, dat je gedwongen wordt te backtracken, dat er niet echt vaart in de game zit, waardoor alles wat traag aanvoelt. Verder is deze game wel heel duister ten opzichte van de vorige game, en dat bedoel ik vrij letterlijk: ik moest de helderheid van mijn tv hoger zetten om nog iets te kunnen zien. Al met al gewoon een goede LEGO-game, maar verder niet heel bijzonder.
LEGO Harry Potter: Jaren 5-7
Cijfer:
7,5

2331
15 jaar
Deze game MOET je kopen!!!!
LEGO Harry Potter 5-7 is echt een leuke game met nieuwe maar leuke grapjes!! Ook grappig dat je in t 1e jaar van de game (Het 5e jaar) opnieuw moet beginnen met spreuken leren.
Kortom deze game MOET je kopen!!!!
LEGO Harry Potter: Jaren 5-7
Cijfer:
9,7

133
12 jaar
Een leuk spel voor iedereen!
Het is ook al zo’n leuk spel net als lego Harry Potter jaren 1-4. Je leert gelukkig andere spreuken dus blijft het leuk om te doen! Ikzelf ben een meisje en vind het spel leuk! Dus het spel is voor jongens én meisjes! O ja, om verder te komen moet je wel vechten dus als je niet van toveren en vechten houdt is het geen spel voor jou.. Maar als je er wel van houdt is het jou ideale spel! Je hoeft hiervoor geen legofan voor te zijn en ook geen Harry Potter fan!
LEGO Harry Potter: Jaren 5-7
Cijfer:
9,4
Lees meer beoordelingen.

16 jaar
Goed verhaal, goede gameplay en niet snel uitgespeeld.
LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 is een geweldig vervolg van het eerste deel: jaren 1-4.

Een groot pluspunt is dat je dit echt een vervolg kán noemen. Het verhaal begint waar de laatste boek/film gestopt is en de spreuken, eigenschappen en dergelijk die je hebt geleerd in het eerste deel zijn meteen beschikbaar en hoef je niet opnieuw te leren.
Lees meer...

De open wereld is enorm verbeterd. Er zijn veel locaties bijgekomen. Je kunt nu ook vrij rondlopen in Zweinsveld (Hogsmeade), Perron 9 3/4, het verboden bos (Forbidden Forest), en de schuilplaats in het bos van deel 7. De locaties van het eerste deel zijn ook verbeterd. Zo kun je nu ook op het terrein van Zweinstein (Hogwarts) lopen en zijn er plekken bijgekomen. Onder andere de astronomietoren en de kamer van hoge nood.

De levels geven, net zoals in 1, een paar hoofdstukken uit de boeken/films weer en laten het verhaal voortzetten. In elk level en in de vrije wereld kun je Noppen, Student in Nood, Personage Blokken, Rode Stenen, Gouden Stenen en Schilden vinden/verzamelen.

De muziek in het spel zijn de soundtracks uit de films en dat maakt het toch wel speciaal.

Al met al is Lego Harry Potter 5-7 een geweldige game. Je moet alle levels minimaal twee keer doen, omdat er in elke level wel iets zit wat pas aan het eind van het spel beschikbaar komt. En om alles zonder hulp te vinden en te ontdekken is een enorme opgave!
Verberg.
Cijfer:
9,7

3035
15 jaar
Perfect
Dit spel is zo super leuk.
Het is hetzelfde als het vorige deel maar dan natuurlijk de nieuwe verhalen. Je hebt meer vrij te spelen poppetjes en het is iets moeilijker geworden.
Als ik jou was zou ik LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 zeker kopen.
Cijfer:
10

213
11 jaar
Fantastisch
Weer een leuke LEGO HP game met leuke (nieuwe) spreuken, Missies, puzzels en natuurlijk het eindgevecht (wat van mij iets langer mocht duren). Ook fantastische controls trouwens dus alles is perfect.
LEGO Harry Potter: Jaren 5-7
Cijfer:
10

444
17 jaar
Mooie graphics, goede gameplay en lange speelduur.
Een geweldig vervolg in de Harry Potter LEGO-serie. LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 maakt gebruik dezelfde mechanismen als het vorige spel, alleen dan is er heel wat verbeterd qua kwaliteit van die mechanismen; de graphics zijn beter, sommige lay-outs zijn een beetje opgefrist en de meeste bugs die in het eerste spel zaten, zijn eruit gehaald. Bovendien is de speelduur net zoals bij het vorige spel lekker lang. Ook al is het spel inmiddels al bijna negen jaar oud, ik moet het gewoon aanraden!
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor LEGO Harry Potter: Jaren 5-7

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 2 Cheats en Codes

Cheats en Codes:
Cheats Lego Harry Potter (JRS 5-7)
Rickiewars
2331
Doe tijdens het spelen de game op pauze, ga naar extea’s en typ een van de volgende codeswortels in plaats van toverstokkenAUC8EH
krijg van poppetjes geldH27KGC
karakter zoeker (Die plaatjes waarmee je karakters kan uitspelen)HA79V8
Je kan geesten geld oprapen2FLY6B
extra hartenJ9U6Z9
gouden blokken zoeker84QNQN
onsterfelijk (Je weet wel, dat je niet dood gaat)QQWC6B

Cheats en Codes:
Meer studs
Wesley
5310
Vind je dat het te lang duur voordat je studs(het geld in Lego Harry Potter) verzamelt? Voer de volgende codes in en zet de cheat aan in het cheat menu om het sneller te laten gaan. De cheats zijn ook te combineren, dus als je bijvoorbeeld studs x8 en studs x10 aanzet krijg je 80 keer zoveel als normaal.

Studs x274YKR7
Studs x6XK9ANE
Studs x8HUFV2H
Studs x10H8X69Y
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg