x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

König LAN Adapter - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

König LAN Adapter is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 9.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot König LAN Adapter

Beoordelingen voor   Konig LAN Adapter

Beoordelingen König LAN Adapter

1 beoordeling - cijfer 10,0

35
29 jaar
Niet twijfelen, gewoon doen
Ik verkies altijd bedraad internet (ethernet) boven WiFi. Het is stabieler en vooral sneller.

Het aansluiten is heel simpel, steek de adapter in de USB aansluiting van de Wii en duw de ethernetkabel in de adapter.

Werkt prima en is veel beter dan wifi!
König LAN Adapter
Cijfer:
10

Productbeschrijving


De Konig LAN Adapter voor de Nintendo Wii is een Fantastisch accessoire voor gamers die een stabiele en snelle internetverbinding willen hebben tijdens het spelen van hun favoriete Wii-games. Deze adapter maakt het mogelijk om je Nintendo Wii via een Ethernet-kabel aan te sluiten op internet, wat zorgt voor een betrouwbaardere verbinding dan Wi-Fi. Perfect voor online multiplayer-games, updates en het downloaden van content. De installatie is eenvoudig: plug de adapter in een USB-poort van de Wii, verbind de Ethernet-kabel en je bent klaar om te gaan! De Konig LAN Adapter is een must-have voor elke serieuze Wii-gamer.

Historische Context


Toen de Nintendo Wii in 2006 werd gelanceerd, was een van de innovatieve functies de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met internet. Echter, gamers die een meer stabiele verbinding zochten, hadden behoefte aan een bedrade optie. De Konig LAN Adapter kwam als een oplossing en werd al snel populair onder Wii-gebruikers die online wilden gamen zonder onderbrekingen.

Recensies van Experts


"De Konig LAN Adapter is een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor Wii-gamers die een stabiele internetverbinding nodig hebben. De installatie is een fluitje van een cent en de prestaties zijn uitstekend." - IGN

Iets voor jou?


Deze LAN Adapter is ideaal voor Wii-gamers die veel tijd besteden aan online multiplayer-games en het downloaden van updates en content. Ook voor gezinnen met meerdere gebruikers is dit een Fantastisch accessoire om ervoor te zorgen dat de Wii altijd verbonden blijft met een stabiele internetverbinding.

Vergelijkbare Uitgaves


Hoewel de Konig LAN Adapter een uitstekende keuze is, zijn er ook andere LAN-adapters beschikbaar voor de Wii. De officiële Nintendo LAN Adapter biedt vergelijkbare functies, maar tegen een hogere prijs. De Konig versie biedt een Fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Vergelijkbare Games


Als je op zoek bent naar online multiplayer-ervaringen op de Wii, dan zijn hier drie Fantastische games die je niet mag missen:
1. **Mario Kart Wii** - Race tegen spelers van over de hele wereld in deze spannende en kleurrijke racegame.
2. **Super Smash Bros. Brawl** - Neem het op tegen vrienden en vijanden in deze epische vechtgame met al je favoriete Nintendo-personages.
3. **Monster Hunter Tri** - Ga op jacht met vrienden in deze actievolle RPG en ervaar de spanning van het jagen op gigantische monsters.
König LAN Adapter

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Wii Hardware beschrijving König LAN Adapter

Beschrijvingen

1 beschrijving

Darkheart9 3
185
Internet met een kabel
De Wii/Wii U maakt standaard gebruik van draadloos internet. Toch is dit net altijd wat je wilt. Soms is het bereik van draadloos internet erg slecht en traag, terwijl bedraad internet altijd snel is en minder vaak last heeft dat hij weg valt, wil jij dit ook? Dan is dit wat voor jou!

Aansluiten
Het aansluiten gaat heel makkelijk:

Je sluit de adapter aan door de USB aansluiting achter in je Wii/Wii U te stoppen. Daarna kies je bij verbinding voor een bedraad netwerk en klaar is Kees.

Bij welke games?
De adapter is bij uitstek geschikt voor online games door de stabielere verbinding. Het zal minder vaak tot helemaal niet meer voorkomen dat verbinding weg vallen. Hierdoor zal je meer plezier hebben van de multiplayer modus die diverse games aanbieden.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg