x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Hysteria Hospital: Emergency Ward - Nintendo Wii

Kopen:

Hysteria Hospital: Emergency Ward
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
5.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Hysteria Hospital: Emergency Ward

Afbeelding voor  Hysteria Hospital Emergency Ward

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Strategie, Simulatie
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060015539167

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Hysteria Hospital Emergency Ward

Afbeeldingen

Kruip in de huid van deze dokter of verpleegster.
Kruip in de huid van deze dokter of verpleegster.
Koop de beste apparatuur voor je patiënten.
Koop de beste apparatuur voor je patiënten.
ZUSTER, ruim die bedden nou eens op!!
ZUSTER, ruim die bedden nou eens op!!
Een klein brandje op de eerste hulp, heel gewoon in dit ziekenhuis.
Een klein brandje op de eerste hulp, heel gewoon in dit ziekenhuis.
Afbeelding voor Hysteria Hospital Emergency Ward

Links

Beoordelingen voor   Hysteria Hospital Emergency Ward

Beoordelingen Hysteria Hospital: Emergency WardProductbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Ik ben Mr M., en ik ben hier om je alles te vertellen over Hysteria Hospital: Emergency Ward voor de Nintendo Wii. Deze game is ontwikkeld door Oxygen Games en laat je in de schoenen stappen van een verpleegkundige in een hectisch ziekenhuis. Je moet patiënten behandelen, medische apparatuur beheren en ervoor zorgen dat iedereen gezond en gelukkig het ziekenhuis verlaat. Wowie! De gameplay is uitdagend en verslavend, met verschillende levels en steeds moeilijkere patiënten om te behandelen. Het is een race tegen de klok om iedereen te helpen, en dat maakt het zo spannend!

Historische Context


Hysteria Hospital: Emergency Ward werd uitgebracht in 2009, een tijd waarin simulatie- en managementgames erg populair waren. Hoewel het niet de grootste hit was, heeft het zijn eigen schare fans verzameld die genieten van de unieke ziekenhuissetting en uitdagende gameplay. Het is een van die verborgen pareltjes die je niet mag missen als je van managementgames houdt.

Recensies van Experts


IGN zei over Hysteria Hospital: Emergency Ward: "The game offers a unique take on the time management genre, with a quirky hospital setting that keeps things interesting." GameSpot voegde daaraan toe: "While it may not be the most polished game, it delivers a fun and frantic experience that fans of the genre will appreciate."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van simulatie- en managementgames. Als je houdt van het plannen en organiseren van taken onder tijdsdruk, dan is dit de game voor jou! Ook mensen die graag in de medische sector werken of daar interesse in hebben, zullen deze game Fantastisch vinden. Het is ook een leuke uitdaging voor casual gamers die iets nieuws willen proberen.

Vergelijkbare Games


Als je Hysteria Hospital: Emergency Ward leuk vindt, dan raad ik je ook aan om Trauma Center: Second Opinion en Trauma Center: New Blood te proberen. Beide games hebben een medische setting en bieden een unieke en uitdagende gameplay-ervaring. Daarnaast kun je ook kijken naar games zoals Diner Dash en Cooking Mama, die ook een tijdmanagement-element hebben.

Mr M’s Avontuur


Stel je voor, ik, Mr M., als een verpleegkundige in Hysteria Hospital! Hoe Fantastisch zou dat zijn? Samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma zou ik door de ziekenhuisgangen rennen, patiënten behandelen en iedereen laten lachen met mijn vrolijke uitroepen. Yoshi zou helpen met het verplaatsen van patiënten op zijn rug, en Luma zou ervoor zorgen dat alle medische apparatuur goed werkt met zijn magische krachten. Het zou een hectisch maar super leuk avontuur zijn, en we zouden er alles aan doen om het ziekenhuis de beste plek te maken om beter te worden!
Hysteria Hospital: Emergency Ward

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Hysteria Hospital: Emergency Ward

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Hysteria Hospital: Emergency Ward... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.