x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Far Cry: Vengeance - Wii All in 1!

Deze Far Cry heeft niets meer te bieden dan hersenloze AI, eentonige levels, een saai verhaal en lelijke graphics.
Professionele beoordeling: 4,0 - Lees de review!

Kopen:

Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
11.99
€ 8.99aanbieding
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Far Cry: Vengeance

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2007
Spelers:1-2
Leeftijd:16+ jaar
EAN:3307210233806
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Far Cry Vengeance

Afbeeldingen

Je speelt als Jack Carver
Je speelt als Jack Carver
Schiet en vecht je door de levels heen
Schiet en vecht je door de levels heen
De doe-het-zelf barbeque van de Aldi viel toch een beetje tegen
De doe-het-zelf barbeque van de Aldi viel toch een beetje tegen
Het spel ziet er helaas lang niet zo mooi uit als op dit plaatje...
Het spel ziet er helaas lang niet zo mooi uit als op dit plaatje...
Afbeelding voor Far Cry Vengeance

Links

Beoordelingen voor   Far Cry Vengeance

Beoordelingen Far Cry: Vengeance

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,6

248
12 jaar
Farcry vengeance is wel een leuk spel. Er zitten helaas ook aardig wat nadelen aan. De levels zijn bijvoorbeeld erg eentonig, en de graphics winnen ook geen schoonheidsprijs! Je tegenstanders zijn ook nogal dom! Ze doen er een uur over voordat je dood ben. Maar er zijn natuurlijk ook voordelen aan het spel! Zoals het tweehandige wapensysteem (helaas moet dit met dezelfde wapens) en er zitten veel wapens en voertuigen bij. Helaas rijden de voertuigen erg slecht! Een klein tikje en je maakt een hele salto! Oftewel, een leuk spel maar het heeft ook flink wat nadelen.
Far Cry: Vengeance
Cijfer:
6,0

1392
12 jaar
Ik heb farcry 1 gespeeld, en dat spel vond ik echt geweldig. Toen zag ik Farcry vengeance. Ik dacht natuurlijk: KOPEN! Ik begon het te spelen en ik dacht: Heb ik hier nou een N64 spel? De graphics zijn gewoon om te huilen! Maarja, farcry is farcry, dus ik gaf het een kans.
Je moet een beetje door een jungle lopen, maar eigenlijk moet je gewoon een weg volgen. Eigenlijk moet je niet meer doen dan lopen en schieten. En dan heb je nog die voertuigen. Het zijn er gelukkig wel veel, maar als je ook maar een beetje naar links of rechts stuurt, maakt dat voertuig een driedubbele schroef met een mooie salto er achteraan. Niet echt bepaald goed dus. Een groot voordeel is dat er veel wapens zijn. Sommige van deze wapens kun je Akimbo (in twee handen) dragen. Nog een voordeel is dat je iemand gewoon met je handen kan wegsmijten, of hem in een keer doodslaan. Maar dit is eigenlijk niet eens nodig want je tegenstanders doen er een uur over om je één keer te raken. Dus dit spel is zacht uitgedrukt: Slecht.
Far Cry: Vengeance
Cijfer:
5,0

1218
14 jaar
Far Cry: Vengeance vind ik een erg leuk spel, je bent namelijk een of andere gozer in de jungle die moet overleven. Erg vet vind ik het tweehandige wapensysteem, alleen jammer dat het 2 dezelfde wapens moeten zijn. Ook vind ik het vet dat je in een soort beest kan veranderen, waarmee je sneller rent, hoger springt en iemand met een klauwslag doodt.
Minpuntje is de multiplayer, aangezien ie voor max. 2 spelers is.
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

85
24 jaar
review Farcry Vengeance
Deze game is eigenlijk best wel heel erg super ongelofelijk slecht.
Waar het verhaal over gaat weet ik niet... Ik heb net ruim een uur gespeeld en begrijp er nog niks van. Je wordt in het openingsfilmpje neergeslagen door 2 gasten(nou ja één dan, die ander staat er naast. Daarna wordt je vastgebonden wakker in een stoel en na wat stom gelul met die 2 gasten ontsnap je heel makkelijk en schiet je iedereen neer(verdienen ze ook natuurlijk).
Grafisch is het ook niet echt om naar huis te schrijven. Oké het was dan wel een launch titel, maar gebruikt wc papier ziet er mooier uit! De besturing gaat nog wel. Je kan het een beetje aanpassen en na wat oefenen kom je er wel uit. (Waarom kan het met Metroid prime 3 wel in een keer goed..). Het raken van je tegenstanders is soms wat lastig maar ze zijn zo dom dat ze meestal gewoon stil blijven staan. Je heb ook nog een predator mode, maar dat moet je niet willen begrijpen. Ga dan gewoon de film kijken. (Dan bedoel ik Predator en niet Far cry, die is slecht).
Conclusie = teleurstellend
Far Cry: Vengeance
Cijfer:
4,0

15616
14 jaar
Slechte graphics! Slechte gameplay! Slechte...
Zo kun je toch niet fatsoenlijk richten. Met de slechte graphics van Far Cry: Vengeance gaat het cijfer wel snel omlaag. Ook zijn de levels eentonig. Het ziet er niet speciaal uit. Ook is de meerspelerstand niet erg leuk.

Voertuigen en wapens zijn er in overvloed, maar dat wil niet zeggen dat ze goed zijn. Want de voertuigen kunnen nog niet eens normaal sturen. Een klein beetje naar rechts of links sturen, en hij denkt dat je wilt gaan stunten, namelijk een paar schroeven gevolgd door een mooie salto. Verder is de COM echt om te huilen. Je duwt ze gewoon aan de kant. Ze schieten je toch (bijna) nooit dood.

Koop liever Call of Duty (MW3)!!!
Cijfer:
3,5

4367
18 jaar
Matig, snel saai, wel veel voertuigen en wapens
Far Cry: Vengeance is een uiterst matig spel. De graphics zijn echt slecht, de missies saai en eentonig. Je hebt bijna altijd het gevoel van "he moet dit nou alweer". Het is echter wel leuk om de verschillende voertuigen te gebruiken om een beetje het eiland rond te cruisen. Ook zijn er wel redelijk wat wapens en blijft het natuurlijk ook wel leuk om vijanden het leven zuur te maken.
Cijfer:
6,0

8512
16 jaar
Okay, wat?!
Dit is echt erg gewoon! Oké Far Cry? Je maakt een spel voor de Wii? Wow, dat is gaaf! Ow wacht, toch niet. De graphics zijn zo, zo slecht!! En dat nog maar te beginnen over de besturing! En als je in de buurt bent van vijanden, hoef je je nog geen eens druk te maken, ze zullen je toch niet dood schieten!
Far Cry: Vengeance
Cijfer:
4,5

4181
13 jaar
Heel leuk maar niet zo mooi.
Dit is een heel leuk spel als je niet op de graphics let. Het lijkt een beetje op een heel oud spel. Wel is de gameplay fijn en zijn er veel verschillende opties en is de wereld groot. Er zijn ook veel voertuigen. Far Cry: Vengeance is het dus waard als je niet gevoelig bent voor de graphics van een spel.
Cijfer:
7,5

95
12 jaar
Ik vindt Farcry Vengeance juist een slecht spel, slechte grapichs en de vijanden heb je zo dood en de missie is voor mij nooit duidelijk, maar hij kostte niet veel dus dat vermindert het :P
Far Cry: Vengeance
Cijfer:
5,5

4367
14 jaar
Heel vermakelijk, maar slechte graphics
Far Cry: Vengeance is best een leuk spel! De graphics zijn wel best slecht, maar er is een ruime wapen- en voertuigselectie.
Cijfer:
7,3
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Far Cry: Vengeance

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 3 Persoonlijke tips - 2 Cheats en Codes - 1 Geheim

Cheats en Codes:
Alle maps
Wesley
5310
Ga naar het cheats menu en voer de code ’GiveMeTheMaps’ (zonder de ’, en let op de hoofdletters!) in om elke map voor multiplayer te unlocken.

Persoonlijke tip:
Explosieve vaten
Lars Baars
1392
12 jaar
Als je explosieve vaten ziet staan, sla ze dan weg naar de vijand en schiet hem kapot. Dan zal de tegenstander heel hoog in de lucht worden geknalt.

Persoonlijke tip:
Jetski aanval
Lars Baars
1392
12 jaar
Als je bij het strand ben, en je hebt geen ammo meer, probeer een jetski te pakken. Je moet met de jetski met volle vaart over het water, en dan iemand op het strand plat varen. Zorg wel dat ze niet te ver weg staan. Je kan daarna de jetski weer gewoon terug in het water slaan.
Lees meer tips en geheimen.

Cheats en Codes:
Cheats
Gigakoen
253
Ga naar options en dan cheat om de cheats in te voeren.

FeralAttackJe kunt FeralAttack eerder in de game gebruiken
BloodlustOpnieuw FeralAttack
ImJackCarverHealth bijgevuld
UnleashHellAmmo bijgevuld

Persoonlijke tip:
Val ongemerkt aan vanuit de zee
Lars Baars
1392
12 jaar
Als er vijanden op het strand zijn, vlak bij de zee, ga dan onderwater. Dit moet wel van een afstandje zijn. De tegenstanders zullen je niet opmerken. Als je dicht bij het strand ben, spring dan uit het water en sla ze neer met je mes.

Geheimen:
Een gezonken onderzeeër
Lars Baars
1392
Als je op zee ben, is er ergens een klein eilandje waar een grootte rots op staat, die het hele eilandje bedekt. Vlak daarbij, op de bodem van de zee, ligt een onderzeeër. Hierin liggen ook twee aussault rifles!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg