x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Dance Juniors - Nintendo Wii

Kopen:

Dance Juniors
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Dance Juniors Losse Disc
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.49
€ 3.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Dance Juniors

Afbeelding voor  Dance Juniors

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme, Party
Uitgebracht:2011
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:3307219924934
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Dance Juniors

Afbeeldingen

Dance Juniors: Afbeelding met speelbare characters
Dance Juniors: Screenshot
afbeeldingen voor Dance Juniors
Dance Juniors plaatjes
Afbeelding voor Dance Juniors

Links

Beoordelingen voor   Dance Juniors

Beoordelingen Dance JuniorsProductbeschrijving


Wowie! Maak je klaar om te dansen met Dance Juniors voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game is speciaal ontworpen voor de jonge dansliefhebbers onder ons. Met Dance Juniors kunnen kinderen van alle leeftijden genieten van leuke en energieke dansroutines. De game bevat een geweldige selectie van kindvriendelijke nummers, van populaire hits tot klassieke kinderliedjes. De kleurrijke en vrolijke visuals maken het een feest om naar te kijken, en de eenvoudige besturing zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen. Ontwikkeld door Ubisoft, de makers van de beroemde Just Dance-serie, biedt Dance Juniors dezelfde hoge kwaliteit en plezierige ervaring, maar dan speciaal aangepast voor kinderen.

Historische Context


Dance Juniors werd uitgebracht in 2011, in de hoogtijdagen van de dansgame-rage die werd aangewakkerd door de Just Dance-serie. De game was een groot succes bij gezinnen en werd geprezen om zijn toegankelijkheid en kindvriendelijke inhoud. Het was een van de eerste dansgames die zich specifiek richtte op jonge kinderen, wat het een unieke plaats in de geschiedenis van dansgames geeft.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Dance Juniors is een geweldige manier om kinderen in beweging te krijgen. De kleurrijke graphics en eenvoudige besturing maken het perfect voor jonge spelers." GameSpot voegde toe: "Een Fantastische keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en actieve game voor hun kinderen."

Iets voor jou?


Deze game is ideaal voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar oud die van dansen en muziek houden. Het is ook een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een leuke en veilige manier om hun kinderen actief te houden. Dance Juniors is perfect voor feestjes, speelafspraakjes of gewoon een middag vol dansplezier thuis.

Vergelijkbare Games


Als je Dance Juniors leuk vindt, dan raad ik je ook aan om Just Dance Kids 2 en Just Dance 2022 uit te proberen! Beide games bieden een vergelijkbare ervaring met een breed scala aan nummers en dansroutines die geschikt zijn voor kinderen.

Het Leven van Mr M


Haha! Ik, Mr M., hou ervan om samen met mijn beste vrienden Yoshi en Luma een dansje te wagen op de vrolijke deuntjes van Dance Juniors. We zouden onszelf helemaal verliezen in de muziek en de gekste dansmoves uitproberen. Het zou zóóóó leuk zijn om een danswedstrijd te houden en te zien wie de beste moves heeft. Natuurlijk zou ik altijd eerlijk spelen, maar ik denk dat Yoshi met zijn lange staart misschien wel een streepje voor heeft! Fantastisch toch?!
Dance Juniors

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Dance Juniors

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Dance Juniors... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.