x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Just Dance - Wii All in 1!

Kopen:

Just Dance
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Dansmat niet ondersteund
Boxshot Just Dance

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme, Party
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:3307211686342
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Just Dance

Afbeeldingen

Dans met vier spelers in de woonkamer! Hoe beter je moves, hoe hoger je score!
Dans met vier spelers in de woonkamer! Hoe beter je moves, hoe hoger je score!
Zwart-wit geeft elke performance zo’n typische jaren ’50 look
Zwart-wit geeft elke performance zo’n typische jaren ’50 look
Deze gast moet wel heel goed zijn: dat "straalt" hij tenminste uit...
Deze gast moet wel heel goed zijn: dat "straalt" hij tenminste uit...
Voor een gothic is deze rocker opvallend felblauw...
Voor een gothic is deze rocker opvallend felblauw...
Beoordelingen voor   Just Dance

Beoordelingen Just Dance

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3


33060
19 jaar
Just Dance is een dansgame waarin je dansbewegingen op het scherm moet volgen. Je kunt de game spelen met z’n vieren, en dat is natuurlijk het leukst want in je eentje is er niets aan. Elke speler heeft één Wii-mote nodig om de dansbewegingen op het scherm na te doen. Er zijn 30 liedjes, en ongeveer 200 danspasjes. Je moet natuurlijk wel houden van dansen, anders zul je de game na 2 minuten weggooien.
Cijfer:
7,0

170
19 jaar
Leuk voor bij een feestje!
Just Dance was een leuk dans spel om met vrienden te spelen. Het is dus zeker een aanrader om dit spel er bij te pakken op een leuk feestje. Zelf zou ik dit spel niet zomaar in mijn eentje gaan spelen als ik mij verveel of tijd over heb. Er zit geen uitdaging in dat er voor zorgt dat je het blijft spelen.
Cijfer:
7,0

170
19 jaar
Leuk voor bij een feestje!

Just Dance is een leuk dans spel om met vrienden te spelen. Het is dus zeker een aanrader om dit spel er bij te pakken op een leuk feestje.
Een erg ingewikkeld of moeilijk spel is Just Dance niet, het enige wat je moet doen is dansen, zoals de titel zelf al zegt. Zet de Wii aan, pak je controller en volg het ritme en de bewegingen!
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

220
20 jaar
De moves waren goed, maar de muziek kon soms wel beter
Het spel was opzich wel leuk, alleen sommige liedjes vond ik al oud en niet meer zo spannend om op te dansen, dat nieuwe is er dan af. Ik zou graag iets nieuwere liedjes erin brengen en iets meer keuzes. Misschien ook een idee om meer liedjes mogelijk te kunnen vrij spelen.
Maar ik moet toe geven, nadat ik een avond bij mijn nicht sliep en we Just Dance deden, heb ik mede dankzij dit spel een Wii gekocht gelijk de morgen erna.
Cijfer:
7,5

40
19 jaar
Leuke, oude meezingers!
Just Dance 1 bestaat uit leuke, wat oudere, liedjes. Lekker hard mee zingen met de liedjes is leuk om er bij te doen. Zowel in je eentje als met meerderen is het een leuk spel. Enkele liedjes zijn: U Can’t Touch This en I Like To Move It. Sommige moves zijn wel wat lastig als je ze voor het eerst ziet, maar dat is even oefenen en dan heb je ze onder de knie.
Cijfer:
8,0

375
12 jaar
Leuker met z’n tweeën!
Just Dance is wel een leuk spel, maar in je eentje is het best wel saai. Met z’n tweeën of meer is het wel leuk, dan kun je elkaars score verbeteren! Het enige wat tegenvalt is dat je niet persé de beweging van het scherm na hoeft te doen, je kunt net zo goed met de Wii-controller ’schudden’...
Cijfer:
7,0

1629
13 jaar
Ik vond het spel wat tegenvallen, omdat het eigenlijk een beetje dansen is, waar ik persoonlijk niet echt een Wii spel voor nodig heb.
Er zitten wel een boel oude en bekende (leuke) liedjes tussen. Het is multiplayer wat extra leuk is, maar in je eentje kan je je er ook wel mee vermaken. Het is een goeie manier om met plezier gewicht af te vallen, maar er is niet veel aan.
Just Dance
Cijfer:
6,5

1338
13 jaar
Lekker Dansen !
Leuk & grappig spel! Ik vind Just Dance in me eentje niet zo leuk, ik doe het graag met zijn 2en. Ik had een paar jaar geleden niet gedacht dat we digitaal gingen dansen! Je leert allemaal dansen en je bent in beweging en dat is altijd goed! Zeker een aanrader
Cijfer:
6,7

4373
11 jaar
Just Dance, een leuk spel voor dansliefhebbers!
Leuke liedjes zijn het zeker, maar dat je er ook nog een paar moet kopen om ze te kunnen gebruiken... Dat vind ik een beetje te ver gaan!
Just Dance is een leuk spel voor dansliefhebbers, maak coole moves en speel het met je vrienden. Het spel verveelt niet snel want er zijn meerdere nummers dus het blijft leuk.

€9,49 vind ik niet veel voor dit spel, dus zeker een aanrader om te kopen, veel dansplezier!
Cijfer:
8,0

299
18 jaar
Veel variatie
Ik vind Just Dance een erg leuk spel. Ik doe vaak multiplayer met mijn zusje, zij vindt dit ook een leuk spel. Er zit veel variatie in qua nummers en danspasjes waardoor dit spel niet gaat vervelen.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Just Dance

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 2 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Just Dance
Giaci007
468
12 jaar
Gezellig spel met meerdere mensen waarmee je veel lol hebt, verder heb je veel liedjes en extra - opties. Hoe beter je de dans doet hoe meer punten je krijgt.

Persoonlijke tip:
Goed dansen
Anna
4838
14 jaar
Duid de bewegingen op het scherm extra goed aan door je controller zo in je hand te houden zodat het naar het scherm wijst. Vooral bij free play. Dit helpt en is niet onhandig!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg