x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Cooking Mama - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Cooking Mama is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 10.49 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Cooking Mama

Afbeelding voor  Cooking Mama

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2007
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:8023171009971
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Cooking Mama

Afbeeldingen

Jij speelt het spel, maar Cooking Mama zal je helpen wanneer het misgaat.
Jij speelt het spel, maar Cooking Mama zal je helpen wanneer het misgaat.
In Cooking Mama kun je ook met 2 spelers tegelijkertijd "koken"!
In Cooking Mama kun je ook met 2 spelers tegelijkertijd "koken"!
Met de Wii-afstandsbediening moet je schudden, roeren, hakken, afgieten en meer!
Met de Wii-afstandsbediening moet je schudden, roeren, hakken, afgieten en meer!
Aan de hand van je tijd en bereiding, zal de Mama je score berekenen.
Aan de hand van je tijd en bereiding, zal de Mama je score berekenen.
Beoordelingen voor   Cooking Mama

Beoordelingen Cooking Mama

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,0


1158
17 jaar
Grappige casual game die zich vooral richt op de moeders onder ons die graag koken en ook elke zondag een programma als Life & Cooking op hebben staan. Net als in de voorgaande Nintendo DS game is het doel van de game te leren koken, maar al snel blijkt dat het in deze Wii versie beperkt bijft tot digitaal koken. Je maakt wat simpele gerechten en bedient het keukengerei met de bewegingssensor van de WiiMote. Grafisch kun je deze game vergelijken met een gemiddelde japanse tekenfilm uitzending van Jetix. Deze game valt naar mijn mening in de categorie Non-Games, wat inhoud dat je het niet echt een spel kunt noemen. Het enige wat ik wel aardig vond aan deze titel was de Multiplayer Modus, waarbij je tegen elkaar kunt koken.
Cooking Mama
Cijfer:
5,0

3498
16 jaar
Cooking Mama had net zo goed een WiiWare spel kunnen zijn als een normaal spel. In Cooking Mama speel je als "Mama" en doe je verschillende mini-games die gebaseerd zijn op koken. Het is eventjes (met nadruk op eventjes) leuk, het spel is voornamelijk gericht op de Casual Gamer. Dus als je ooit je hele familie incl. opa’s en oma’s op bezoek krijgt stop dit spelletje in de Wii.
Cijfer:
5,0

4838
14 jaar
Dit is echt een lollig spel, als ik met mijn moeder achter de tv zit en we starten dit spel liggen we al dubbel. Elke keer als we deeg moeten rollen of iets dergelijks krijgen we de slappe lach.
Het is een simpel spel met aparte games, minigames. Het stelt niet veel voor maar het is wel leuk om je eventjes te amuseren met z’n 2 want alleen is het niks.
Cooking Mama
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.


33060
19 jaar
Cooking Mama is een echte casual game, een game die zich vooral richt op je zusje, de gemiddelde huisvrouw en je 80-jarige oma. Je speelt vele minigames die gebaseerd zijn op koken. Het is best leuk als je het met z’n tweeën speelt, maar in je eentje is er niet veel aan. De graphics zijn net zo als iedere andere low-budget Japanse cartoon/partygame, dus niet echt bijzonder.
Cijfer:
5,5


47061
19 jaar
Geen vijfgangenmenu, wel een fijn tussendoortje
Coooking Mama legt de focus op een nieuw concept in de gamewereld:bakken, braden en vooral... koken! Het hele spel bestaat uit minigames, die elk resulteren in de creatie van een nieuw gerecht. Dit varieert van zeer simpele tot de meest ingewikkelde gerechten: van omelet tot cordon-bleu, en van pannenkoeken tot milkshakes. Ook de controls werken prima, waardoor het kookplezier alleen maar toeneemt.

Je zou hierdoor denken dat het spel genoeg variatie biedt om lang te boeien, maar helaas is het tegenovergestelde waar: de bewegingen blijven tijdens de hele game eenvoudig, waardoor ook de moeilijkheidsgraad laag blijft. Tel hierbij op dat het doel van het spel telkens hetzelfde blijft: je kookt wat, je kookt nog wat meer, maar daar blijft het ook bij.

Al met al is Cooking Mama niet de game waar iedereen al tijden op heeft gewacht, maar het is wel een originele manier om het gebruik van de Wii-Remote te stimuleren. Daarbij is het ook een prima spel om niet-gamers aan te trekken, en op die manier nieuw publiek te lokken (huisvrouwen, oudere mensen en kookgekken). Al met al dus geen vijfgangenmenu, maar wel een fijn tussendoortje om de eetlust van de gamer op gang te krijgen.
Cijfer:
6,5

1011
21 jaar
Leuk tijdverdrijf
Leuke game voor jong en oud. Na een aantal gerechten "koken", heb je het wel weer gezien, maar Cooking Mama blijft toch leuk om te spelen. Hij heeft een makkelijk gameplay en ziet er verder netjes uit. Het spel is alleen geen tientallen euro’s waard. Maar voor een klein bedrag is hij zeker een aanrader!
Cijfer:
7,0

1152
13 jaar
Op DS was hij leuker
Cooking Mama was heel leuk op de Nintendo DS, maar op de Wii valt het best tegen. Soms is de besturing slecht, maar de multiplayer is wel best leuk.
Cijfer:
6,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Cooking Mama

Tips en geheimen, cheats en codes

Cheats en Codes:
Alle recepten
Kreukelzon e
4137
Om alle recepten via het hoofdmenu te unlocken doe het volgende:
Druk op: B, B, B, Omhoog, Omlaag, Rechts
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg