x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence - Wii All in 1!

Kopen:

CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence

Afbeelding voor  CSI Crime Scene Investigation Hard Evidence

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2008
Spelers:1
Leeftijd:16+ jaar
EAN:3307210327260
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  CSI Crime Scene Investigation Hard Evidence

Afbeeldingen

"Dus de moord is gepleegd in deze studio? Dan hoop ik maar dat de opnamen geslaagd zijn..."
"Dus de moord is gepleegd in deze studio? Dan hoop ik maar dat de opnamen geslaagd zijn..."
En hier ziet U een... euhm, heel interesante screenshot van iemand die daar maar staat.
En hier ziet U een... euhm, heel interesante screenshot van iemand die daar maar staat.
Zie ik daar nou een aanwijzing!?
Zie ik daar nou een aanwijzing!?
Los jij de moordzaak op?
Los jij de moordzaak op?
Beoordelingen voor   CSI Crime Scene Investigation Hard Evidence

Beoordelingen CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

4181
13 jaar
Top!
Crime Scene Investigation: Hard Evidence is een verrassend goed spel! Vele filmgames zijn al ronduit vreselijk en dan is er nu een game over een serie. "Dit kan nooit wat zijn.", tenminste dat dacht ik van te voren. Toen ik hem opstartte vielen mij meteen de fantastische graphics op, beter dan de meeste spellen van de Wii. De zaken die je oplossen zijn ook nog is spannend en lijken niet op elkaar, vaak is de dader erg onvoorspelbaar. Het spel is niet echt geschikt voor kinderen, maar het is nou ook weer niet zo bloeddorstig als Dead Rising: Chop Till You Drop. Controls zijn prima maar niet echt uitgebreid, het is meer alleen op a of b drukken, je maakt weinig gebruik van de joystick. Enige echt opvallende nadeel is dat het gewoon te kort is en dat het opeens tot zijn einde komt.
CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence
Cijfer:
8,0

1285
17 jaar
Leuk om de speurneus uit te hangen
Super leuk spel. Ik kon bijna niet stoppen. Eenmaal als je aan een case(moordzaak) begint, wil je deze ook afwerken. Je moet wel goed engels kunnen, anders kun je het niet volgen. Het kan wel snel uitgespeeld zijn, want er zijn maar 5 zaken. Maar het is wel leuk om zo eens de speurneus uit te hangen. Daarom geef ik dit spel een 7.3
CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence
Cijfer:
7,3

238
18 jaar
Erg leuk spel
Crime Scene Investigation is een erg leuk spel. Het is weer eens iets heel anders om te spelen. Het is gebaseerd op de televisie serie CSI, dus erg leuk om dit te spelen als je ook de serie kent. Een vereiste is wel dat je engels kunt aangezien dit spel volledig in het engels is. Helaas zijn er maar 5 cases om op te lossen.
CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo daar, speurneuzen! Mr M. hier, klaar om jullie alles te vertellen over "CSI: Crime Scene Investigation - Hard Evidence" voor de Nintendo Wii. Wowie! Deze game is gebaseerd op de populaire TV-show en neemt je mee in de wereld van forensisch onderzoek. Je speelt als een lid van het CSI-team en onderzoekt misdaden door aanwijzingen te verzamelen, verdachten te ondervragen en bewijs te analyseren. Het spel is ontwikkeld door Telltale Games, bekend om hun meeslepende verhalende games. Met de Wii-mote kun je aanwijzingen onderzoeken en forensische tools gebruiken, wat de ervaring nog interactiever maakt. Fantastisch, toch?

Historische Context


Toen "CSI: Hard Evidence" in 2007 uitkwam, was de CSI TV-show op het hoogtepunt van zijn populariteit. Het was een tijd waarin misdaadonderzoek en forensische wetenschap het publiek fascineerden. Deze game bracht die fascinatie naar de huiskamer, waardoor fans van de serie zelf de rol van een CSI-agent konden ervaren. Het was een van de vroege games die de Wii-mote op innovatieve manieren gebruikte om spelers onder te dompelen in het onderzoek.

Recensies van Experts


IGN zei over de game: "CSI: Hard Evidence is a solid game for fans of the TV show. It captures the essence of the series and offers an engaging experience." GameSpot voegde daaraan toe: "The game does a good job of making you feel like a real CSI, but the puzzles can be a bit too straightforward."

Iets voor jou?


Fans van de CSI TV-show zullen deze game Fantastisch vinden! Het is ook een aanrader voor iedereen die houdt van misdaadonderzoek en forensische wetenschap. Voor mensen die graag puzzels oplossen en mysteries ontrafelen, is dit een must-have. Het is een geweldige manier om je detectivevaardigheden te testen en te zien of jij de misdaad kunt oplossen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "CSI: Hard Evidence", dan vind je deze games misschien ook leuk:
- "Phoenix Wright: Ace Attorney" ? Een ander geweldig spel voor het oplossen van mysteries, maar dan in de rechtszaal!
- "L.A. Noire" ? Een indrukwekkend detective-avontuur waarin je misdaden in het Los Angeles van de jaren ’40 onderzoekt.
- "Professor Layton" serie ? Puzzelavonturen die je hersens echt aan het werk zetten.

Extra Informatie


Wist je dat de game ook voice-overs bevat van de echte acteurs uit de TV-show? Dat geeft een extra laag van authenticiteit en zorgt ervoor dat je je echt onderdeel voelt van het CSI-team. En dat is zóóóó leuk!
CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.