x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje - Nintendo Wii

Kopen:

Bob the Builder: Festival of Fun
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 17.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Spel in het Engels
Bob the Builder: Festival of Fun Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.49
€ 14.99korting
6 Maanden garantie
Spel in het Nederlands
Handleiding
Spel in het Engels
Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.49
6.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme, Party
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5051272006004

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Bob de Bouwer We Bouwen een Feestje

Afbeeldingen

Komaan Dizzy, we hebben niet de hele dag.
Komaan Dizzy, we hebben niet de hele dag.
Volgens mij heeft Bob een strikte deadline.
Volgens mij heeft Bob een strikte deadline.
Eigenlijk bouwen die machines alles en is Bob maar een aansteller!
Eigenlijk bouwen die machines alles en is Bob maar een aansteller!
Afbeelding voor Bob de Bouwer We Bouwen een Feestje

Links

Beoordelingen voor   Bob de Bouwer We Bouwen een Feestje

Beoordelingen Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0

2010
19 jaar
Topspel
Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje is een top spel voor kinderen. Zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen, want het wordt helemaal uitgelegd. Het is niet moeilijk voor de kinderen. Het is mooi in elkaar gezet, leuke liedjes, lekker bouwen.
Cijfer:
8,5

4181
13 jaar
Kunnen we het maken?
Mijn nichtje vindt dit een heel leuk spel. Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje is heel makkelijk en alles wordt goed uitgelegd, hierdoor is hij heel geschikt voor de wat kleinere kinderen. Het spel ziet er ook even mooi uit als de tekenserie zelf. Aanrader voor de wat jongere kinderen!
Cijfer:
7,4

7516
19 jaar
Een geweldig feestje vol plezier en avontuur!
Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje is een vrolijke en interactieve game voor de Wii, gebaseerd op de populaire kinderserie. Als speler help je Bob en zijn vrienden bij het organiseren van een geweldig feestje. Met behulp van eenvoudige gameplay worden kinderen aangemoedigd om problemen op te lossen, constructies te maken en creatief te zijn. De game bevat verschillende minigames en activiteiten die de motorische vaardigheden en het denkvermogen van kinderen stimuleren. Met kleurrijke graphics en herkenbare personages laat Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje kinderen kennismaken met teamwork, vriendschap en creativiteit. Dus, kom op en bouw mee aan het leukste feestje ooit met Bob en zijn vrienden!

Dus, laat je creativiteit en bouwvaardigheden zien terwijl je samen met Bob de Bouwer en zijn vrienden een fantastisch feestje organiseert! Haal je hamer en schroevendraaier tevoorschijn en tover samen met Bob een glimlach op het gezicht van jonge spelers. Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje is de perfecte game voor kinderen die van avontuur, teamwork en feestjes houden. Dus, zet je veiligheidshelm op en ga aan de slag!
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Wowie! Ben je klaar om een feestje te bouwen? Dan is "Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje" precies wat je zoekt! In deze Fantastische game help je Bob en zijn vrienden met het organiseren van een groot feest in Bobstad. De game zit boordevol leuke minigames en bouwprojecten die je creativiteit en probleemoplossende vaardigheden op de proef stellen. Of je nu een brug moet bouwen, een taart moet bakken of versieringen moet ophangen, er is altijd iets leuks te doen. De kleurrijke graphics en vrolijke muziek maken het een plezier om te spelen voor jong en oud. Haha, ik word er gewoon blij van!

Historische Context


"Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje" kwam uit in 2008, een periode waarin Bob de Bouwer al een populaire tv-serie was onder kinderen. De game wist de charme van de tv-show Fantastisch te vertalen naar een interactieve ervaring. Het was een van de vele games die werden uitgebracht om de franchise te versterken en jonge fans een manier te geven om actief deel te nemen aan de avonturen van Bob en zijn team.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Bob the Builder: Festival of Fun is a delightful game for young children. It captures the essence of the TV show and offers a variety of engaging activities." Gamespot voegt daaraan toe: "Though simple, the game provides an entertaining experience for its target audience, making it a worthwhile addition to any young fan’s collection."

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor jonge kinderen die fan zijn van Bob de Bouwer. Het spel is ontworpen met eenvoudige besturingen en kleurrijke visuals die perfect zijn voor de jongere spelers. Maar ook ouders zullen genieten van het samen spelen en het zien van hun kinderen die leren en plezier hebben. En natuurlijk, verzamelaars van Bob de Bouwer merchandise zullen deze game ook willen toevoegen aan hun collectie.

Vergelijkbare Games


Als je van "Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje" houdt, dan vind je "Dora the Explorer: Dora’s Big Birthday Adventure" en "Go Diego Go!: Great Dinosaur Rescue" ook Fantastisch. Beide games zijn ook gericht op jonge kinderen en bieden een vergelijkbare mix van educatieve en leuke activiteiten.

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands. Dat betekent dat je bij ons altijd mooie, complete producten kunt verwachten. Onze games worden zorgvuldig gecontroleerd en schoongemaakt, zodat ze in topconditie zijn. Bovendien geven we je 6 maanden garantie op je aankoop. En laten we niet vergeten dat het kopen van tweedehands games ook goed is voor het milieu! Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en maak je klaar voor een Fantastisch feestje met Bob de Bouwer!
Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Bob de Bouwer: We Bouwen een Feestje... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Bob de Bouwer We Bouwen een Feestje

Links

Meest verkocht: