x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Asterix en de Olympische Spelen - Wii All in 1!

Kopen:

Asterix en de Olympische Spelen
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
5.99
6 maanden garantie
Disc Krasvrij
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Asterix en de Olympische Spelen

Afbeelding voor  Asterix en de Olympische Spelen

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:3546430134153

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Asterix en de Olympische Spelen

Afbeeldingen

de onoverwinnelijke <a href = https://www.mariocube.nl/GameCube_Spelinfo.php?Nintendo=Asterix_en_Obelix_XXL target = _blank>Asterix</a> en Obelix: wie kent ze niet?
de onoverwinnelijke Asterix en Obelix: wie kent ze niet?
De race tegen de klok wordt steeds moeilijker!
De race tegen de klok wordt steeds moeilijker!
In de multiplayer optie kan je met je vrienden oa gezellig ouderwets touwtrekken.
In de multiplayer optie kan je met je vrienden oa gezellig ouderwets touwtrekken.
Ja! Gewonnen! Win zoveel als mogelijk!
Ja! Gewonnen! Win zoveel als mogelijk!
Beoordelingen voor  Asterix en de Olympische Spelen

Beoordelingen Asterix en de Olympische Spelen

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,9

340
12 jaar
Heel anders dan Mario en Sonic!

Asterix en de Olympische Spelen heeft een verhaal en is eigenlijk meer een avontuur spel met sportieve mini-games. Op het eerste gezicht zou je verwachten dat dit spel en Mario en Sonic op de Olympische Spelen bijna hetzelfde zijn maar dan met andere karakters, maar de spellen zijn eigenlijk heel verschillend. Wat is er verschillend aan?
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
8,0

1155
12 jaar
Ingewikkeld, soms een beetje onduidelijk

Asterix en Obelix doen mee aan de Olympische spelen. Help Hartstochtelix de Olympische spelen te winnen, zodat hij met de Griekse prinses mag trouwen. Alleen de Romeinen proberen daar een stokje voor te steken! Help hem door sporten te winnen, puzzels op te lossen en natuurlijk door Romeinen te meppen. Het spel is afgeleid van het stripboek Asterix en de Olympische Spelen hoewel het spel niet erg op het stripboek lijkt. Het spel is Nederlandstalig.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
6,0

1285
16 jaar
Leuk maar moeilijk
Erg leuk spel!!! Maar zeker heel ingewikkeld. ik heb al vaak ’’vast’’ gezeten. Maar na lang oefenen kom je er zeker door. Het is echt de moeite waard als je een beetje doorzettingsvermogen hebt! Zit super veel variatie en humor in het spel. Je moet de dingen die je geleerd hebt eerder in het spel weer gebruiken om verder te komen. Asterix en de Olympische Spelen is erg moeilijk maar super leuk!
Cijfer:
7,2
Lees meer beoordelingen.


7016
17 jaar
Echt een aanrader!
Dit spel is fantastisch om te spelen, vooral voor kleinere kinderen. Als je Asterix en Obelix leuk vind, vind je dit spel gegarandeerd ook leuk. De personages zien er erg leuk uit in 3D. Dit spel is daarom een goede vervanger voor Mario en Sonic op de Olympische Spelen.
Asterix en de Olympische Spelen
Cijfer:
8,5

2779
13 jaar
Niet veel te doen...
Ik vind dit een beetje een slap spel... Niet veel opties om te doen en je bent snel klaar met alles. Er zijn betere games over dit soort onderwerpen, maar toch een aardige game.
Asterix en de Olympische Spelen
Cijfer:
6,0

254
12 jaar
Olympische Spelen met asterix en Obelix
Best een grappig spel, maar na een tijdje wordt het echt saai. Veelste moeilijk, saaie spelletjes en niet erg uitgebreid. Ik raad hem niet aan om hem te kopen.
Asterix en de Olympische Spelen
Cijfer:
4,0

306
14 jaar
Spel met weinig keus
Vind het geen leuk spelletje. Je kan niet veel verschillende dingen doen, de keus is dus zeer beperkt. Dit spel is niet te vergelijken met Mario en Sonic en de Olympische Spelen.
Asterix en de Olympische Spelen
Cijfer:
5,0

180
10 jaar
Leuk spel dat je vooral moet spelen als je de film nog niet hebt gezien
Asterix en de Olympische Spelen is grappig en begint in het bos. De gezichten kloppen en je moet ook echt de moeite doen om mee te mogen doen met de Olympische spelen. Het verhaal klopt niet helemaal met de film maar dat is geen probleem. Bij somige levels moet je heel goed nadenken en je hondje volgen, waf waf!
Cijfer:
9,5

2601
10 jaar
Te moeilijk
Ik vind Asterix en de Olympische Spelen een erg leuk spel in het begin tenminste, later als je verder komt word het heel moeilijk en erg saai.
Cijfer:
6,9


7016
17 jaar
Een leuk spel voor Asterix en Obelix fans.
Dit spelletje is leuk om te hebben als je de film hebt gezien, maar kan je natuurlijk ook spelen als je dat niet hebt gedaan. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met Mario & Sonic op de Olympische Spelen, behalve dat de verschillende wedstrijden erg anders zijn. Zo kun je touwtrekken, wat je bij de Olympische Spelen nu niet tegen zal komen! Ik zou eerder voor Mario & Sonic op de Olympische Spelen kiezen, omdat dat wat meer op de werkelijkheid lijkt. Astrix en de Olympische Spelen is meer een grappige versie van Mario & Sonic op de Olympische Spelen.
Asterix en de Olympische Spelen
Cijfer:
8,5

7516
19 jaar
Interessant, maar mist diepgang
Asterix en de Olympische Spelen voor de Wii is een sportgame gebaseerd op de avonturen van Asterix en Obelix. Spelers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende Olympische evenementen en een avontuurlijke reis door Griekse locaties te ervaren. Hoewel het spel vermakelijk is met zijn humor en mooie graphics die trouw blijven aan de stripboeken, ontbreekt het helaas aan diepgang. Dit gebrek aan diepgang kan ervoor zorgen dat de gameplay repetitief aanvoelt en kan uiteindelijk teleurstellend zijn voor spelers die op zoek zijn naar een uitdagende ervaring
Cijfer:
6,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Asterix en de Olympische Spelen

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Asterix en de Olympische Spelen... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2010 - 2023 Mario Wii