x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Alvin and the Chipmunks - Wii All in 1!

Kopen:

Alvin and the Chipmunks
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Alvin and the Chipmunks

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Ritme, Party
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5021290032965

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Alvin and the Chipmunks

Afbeeldingen

Alvin, Simon en Theodor melden zich voor een fantastische game!
Alvin, Simon en Theodor melden zich voor een fantastische game!
"Fel gekleurde bolletjes; we zijn toch zeker geen Teletubbies?"
"Fel gekleurde bolletjes; we zijn toch zeker geen Teletubbies?"
Voor wie spelen we nu eigenlijk? Er is toch niemand..
Voor wie spelen we nu eigenlijk? Er is toch niemand..
Pas als je door een tv-scherm te zien bent, weet je dat je het hebt gemaakt!
Pas als je door een tv-scherm te zien bent, weet je dat je het hebt gemaakt!
Beoordelingen voor   Alvin and the Chipmunks

Beoordelingen Alvin and the Chipmunks

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 4,1

7865
13 jaar
Verschrikkelijk, terrible, schrecklich, uafásach, 可怕
Na een keer een uitgebreide speelsessie te hebben gedaan, ben ik huilend weggerend, met de gedachte: Nee, zoiets kunnen uitgevers niet maken. Al die arme kinderen die dit kopen, en vervolgens ervan balen dat ze die miskoop gemaakt hebben. Je hoort het dus al, een betreurenswaardig spel. Afgezien best wat geinige minigames die na 10 minuten eigenlijk frustrerend zijn, vind je geen enkele vorm van plezier. Blijf hier daarom ook van af!
Alvin and the Chipmunks
Cijfer:
3,0


47061
20 jaar
(Helaas) niet wat je zou verwachten
Waar je bij filmgames zou verwachten dat je als een van de hoofdpersonages het verhaal van de film nog eens dunnetjes overdoet, breekt Alvin and the Chipmunks met die traditie. In plaats daarvan ga je met Alvin, Theodore en Simon aan de slag om te rocken; heel veel te rocken!

De game lijkt veel op muziekgames als Guitar Hero 3 en Rock Band: de formule is al uitgeprobeerd, dus qua gameplay is er niets op het spel aan te merken. Het probleem is alleen dat het allemaal al eens eerder (en beter) is gedaan, en dat er niets nieuws is toegevoegd.

Wanneer de game gewoon het verhaal van de film had gevolgd had er waarschijnlijk veel meer plezier kunnen worden beleefd. Helaas is dit niet het geval, en dat is toch jammer.
Cijfer:
4,8

30
20 jaar
niet kopen
Ik vind Alvin and the Chipmunks niet zon leuk spel omdat er voor mijn gevoel heel weinig diepgang in zit. Ik zou dit spel niet kopen.
Cijfer:
3,0
Lees meer beoordelingen.

4181
13 jaar
Niks aan..
Ik vond Alvin and the Chipmunks zwaar tegenvallen. Ik vond de films erg leuk en had gehoopt dat verhaal nog eens te spelen, maar toen ik hem binnenkreeg, viel het tegen. Je speelt een muziekspelletje, er is niks meer van het verhaal in terug te zien. En ook als je hem alleen als muziekspel zou beoordelen is het niks, want er is maar heel weinig keus tussen de verschillende liedjes.
Cijfer:
4,2

7516
19 jaar
Wat je verwacht, niets bijzonders
Alvin and the Chipmunks voor de Wii is een vermakelijke game voor jongere fans van de franchise. Spelers kunnen als Alvin, Simon of Theodore dansen en zingen op bekende liedjes uit de films, terwijl ze genieten van het interactief meedoen met favoriete chipmunk-personages. Hoewel de dans routines na verloop van tijd repetitief kunnen worden, biedt de game nog steeds veel plezier en toegankelijkheid, waardoor het een geschikte keuze is voor jongere spelers. Helaas heeft de game enkele technische problemen, zoals onnauwkeurige besturing en matige graphics, wat afbreuk doet aan de algehele ervaring. Niettemin, als je op zoek bent naar een leuke en eenvoudige dans ervaring met de chipmunks, is Alvin and the Chipmunks voor de Wii een aanbevolen optie. Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer diepgaande en uitdagende dans ervaring, zijn er echter betere alternatieven beschikbaar.
Cijfer:
5,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Alvin and the Chipmunks

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Alvin and the Chipmunks... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.